- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
zka67
őstag
Nem vettem sértésnek, hanem inkább az tűnt ki a mondatodból, hogy a PPPoE-t egy őskori technológiának tartod.
Az ügyfélszolgálatról pedig annyit, hogy telefonon semmit ne próbálj elintézni. Csak személyesen. Esetleg ha netán nem megy a net vagy a telefon, annyit érdemes telefonon kérni, hogy nézzék meg a házban levő központ állapotát és ha szükséges indítsák újra. Nekem eddig egyszer kellett ezt kérnem a telefon miatt.
Jut eszembe, a telefon: érdemes azt is beköttetned, mert egy csomó ingyenes percet adnak helyi hívásban, a percdíjuk is kurva olcsó lett: 3,75 Ft bruttó az egész országban és a mobil percdíja is "csak" 25 Ft. Én itthonról mobilt is ezen hívok, mégiscsak olcsóbb mint a 41 Ft, és másodperc alapú a számlázás. Ha esetleg olyat csinál a telefon, hogy nem ad tárcsahangot, akkor érdemes saját magad felhívni mobilról, hagyod kettőt kicsörögni a telefont és aztán ismét lesz benne vonal. Nem tudom miért csinálja ezt néha, ez van.
-
zka67
őstag
Mi a bajod a PPPoE-vel?
Először is felejtsd el azt a szót, hogy "betárcsázás". Helyette inkább az azonosítás szót használnám, hiszen valahogy a központ felé azonosítanod kell magad, hogy igenis te vagy az, aki fizeti a számlát. A kábelmodemes cégek MAC alapján azonosítanak, itt meg név+jelszó van, ennyi. Ekkora sávszélességet gondolom úgy sem egy gépen fogsz kihasználni, akkor meg úgy is veszel egy routert, egyszer beállítod és kész, folyamatosan van neted.
Én székesfehérvári vagyok, itt maximálisan megbízható a szolgáltatás, a nap minden szakában megvan a 40/20 mbit (nekem ennyi jár "csak") - még kicsivel több is. Másfél év alatt egyszer volt fél órás net kimaradás valamikor hajnali 2 és 3 között karbantartás miatt, amit írtak is a honlapjukon.
Kérdésedre is válaszolok: ahol te laksz, ott üvegszál megy be a házba, van egy központ és onnan a lakásokba megy UTP-n a jel, és igen, PPPoE (Point-to-Point Protocol over Ethernet).
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest