- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
erdeidaniii
csendes tag
válasz
tupijani #72071 üzenetére
Csak azért gondoltam, hogy így van, mert rengeteg helyen olvastam, hogy ez így van, ügyfélszolgálaton is ezt mondták nekik, de akkor mindenképp felhívom én is őket személyesen, mert ez így abszolút nem világos, hogy mire ez a 7395Ft-os számla. Csak mert egyébként semmilyen jellegű értesítőt nem kaptunk, hogy lejárt, avagy le fog járni..
-
JuhTaM113
csendes újonc
válasz
tupijani #50935 üzenetére
Itt, Szegeden nincs sebességbeli ingadozás, igaz, nincs ONT se. Stabilan hozza az 500/200-as sebességet.
Sunpower
Nálam is volt T régebben, soha többet nem mennék vissza. Ugyanezek a tapasztalataim, bár abban az időben még koaxon jött a net és a tv. Szinte mindig lassú volt a net, a tv-nél sokszor nézhetetlen volt az adás vagy nem is volt szolgáltatás. Hozzátenném, ez kb. 12 éve volt. Azóta DIgi van, maximálisan meg vagyunk elégedve velük. Havi 6,2k-ért 30 csatornás TV +DIGI FILM CA modullal. és 500-as net.
-
xeon forever
addikt
válasz
tupijani #49969 üzenetére
En csak AZT mondom, hogy nem a proci a szuk keresztmetszet.
A windows sajatossaga, hogy helyenkent 10000 handles fut egyszerre. Ez mivel sok apro fajl ezert AZ elsodleges hdd-t terheli folyamatosan, ahol a virtualis memoriat is lefoglalja automatikusan; ennek koszonhetoen a hdd cache szepen megtelik. A processor meg fajlpioritas szerint megvarakoztatja a halozatot. Ezert megy fel a proci 70% ra.En a low cost pcn ugy oldottam meg a problemat, hogy lapozofajlt attettem egy masik winjora.
Persze ez masodlagos problema volt mivel a realtek legfrisseb drivere meg az automatikusan feltelepulo xarjai megfogtak a procit.Szuz windowssal mindenkepp nyero lehet a dolog.
-
xeon forever
addikt
válasz
tupijani #49965 üzenetére
Mindenfele rosszindulat nelkul:feljebb irtam, hogy egy osregi Pentium 4 is meghajtja. Letoltesnel persze a hdd korlatol irasi sebessegben Ami egy regebbi hdd eseteben ~50MB/sec 400Mbit.
HDD k kozul AZ 1TB WD blue 64MB caches AZ uccso winjo a maga 127MB/sec linearis irasaval ami tamogatja a full speedet. Tapasztalat. Szoval ennel jobb winjo, vagy SSD... -
*miklos*
csendes tag
válasz
tupijani #47396 üzenetére
Ezt úgy lehetne összefoglalni, hogy mindenki annyit fizessen, amennyit fogyaszt. A neten kívül nem jut eszembe semmi a világon, amiért ne arányosan kéne fizetni, talán a levegő egyedül.
Persze nem úgy képzelem a határt, mint Varga Mihály, aki 100 megabájtonként próbálta belőni a lépcsőket, az a másik végletPS: ha az áram is "átalánydíjas" lenne, akkor ugrálna az amper is, ne félj.
-
dchard
veterán
válasz
tupijani #47271 üzenetére
Természetesen az optikai szál átviteli képessége sem végtelen, de jelenleg csak a töredékét használjuk ki annak, amit a fizika lehetővé tesz. Optikai szálon demonstráltak már terabites átviteli sebességet is, a 100-200gigabit pedig a DWDM transzport hálózatokon napi rutin. Persze ez messze van az elérési hálózatok árszintjétől, de jól mutatja hogy mire lehet számítani.
llacee kérdésére a válasz: igen, alkalmas az ODN infrastruktúra a 10gbit vagy annál nagyobb sebességek nyújtására is, ennek bevezetése legkorábban 2-3 év múlva várható, amikor az OLT és ONT árak szintje versenyképesebbé teszi a 10GPON-t a jelenlegi GPON technológiánál. A kétféle PON technológia pedig képes párhuzamosan is működni ugyanazon az ODN infrastruktúrán.
Dchard
-
HUNited
őstag
válasz
tupijani #47238 üzenetére
Ahogy a mentőknek, benzinkutasoknak, tűzoltóknak, vasutasoknak, és még sorolhatnám.
Az internet szolgáltatóknak 24 órás ügyfél-szolgálatot és hibaelhárítást kell biztosítaniuk. Ezt törvény írja elő. És a törvény pont leszarja a karácsonyt.
Egyébként végre valahára visszajött, legalábbis Gödöllő királytelepi részén.
-
Kronk
őstag
válasz
tupijani #47110 üzenetére
A XII. kerületieknek valaki csinált egy csoportot kb másfél éve ott lehetett értekezni milyen sz@r is volt a telekom, aztán nyáron indult a digi amit sosem hittem volna el, hogy a kerületben lesz normális net, majd a megrendeléstől számítva 106 nap alatt be is kötötték, és most happy van, amíg nem járunk úgy mint esetleg Ti. Gondolom itt alig lehet pár 100 előfizető egyelőre.
Mostmár van a telekomnak is gigás nete, igaz a kerületben kevesebb helyen mint a diginek, plusz csak iptv van, amitől szabadulni akartam.
Szóval megértem milyen lehet, de ezt nem itt kéne minden nap többször leírni, hogy mit meg hogyan nem csinál a digi, mert itt a fórumban senki nem fog tudni segíteni.
Írjatok a diginek, fogyasztó védelemnek, nmhh-nak, a homár oldalra is bárhová, alakítsatok gittegyeletet, de máshol, mert itt már nincs értelme. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tupijani #47096 üzenetére
A kérdésem a következő: milyen statisztika, értékelés alapján állítod az ellenkezőjét. Már mint, hogy a 250000 digis elégedetlen?
Hány panasz volt itt?
Jellemzően akiknek rossz, panaszkodnak, a csendes tobbségnek jo. Tehat milyen alapon sz*rozod le a komplett halozatot?
-
Klown
aktív tag
válasz
tupijani #46795 üzenetére
Azt vajon lehet tudni, hogy Érdet mikor fogják befejezni? Pl. az Alsó utca páratlan oldalán vagy egy éve van DIGI, de a páratlanon semmi. (Kertesházas övezet)
Még az a szerencse, hogy hiéna szintű kezdvezmény van azóta az utcára a T-nél, aki az egyetlen szolgáltató a páros oldalon.
Egész nyáron egy kapavágás nem történt Érden, pedig hallottam, hogy lepaktáltak az önkormányzattal, hogy fúrhatnak-faraghatnak cserébe a térfigyelő rendszert ráköthetik majd a hálózatra. Tudtommal az Aktív-1-es lakótelepi rész is vígan "dönget" azóta is koax-on, pedig ott is be volt ígérve az optikásítás.
A XVI. kerület meg egy vicc!
Addig vártam a DIGI-re, míg végre a T elérhetővé tette a gigabitet optikán, így a DIGI helyett a T átvette a "megváltó" szerepet net területén. (Azóta nem is nyomatják a Mo. leggyorsabb internetszolgáltatásos reklámjaikat a TV-ben...
) Szomorú, de hát ez van! A T kész megváltás a lassú Docsis-es nethez képest! (HWR) Stabil és végülis jól dönget (~800/210 körül szoktam mérni), ami összehasonlíthatatlan gyorsabb a 30/3-hoz képest!
Érzésem szerint hamarabb lesz itt a XVI. kerületben UPC (várhatóan tavasztól), mint DIGI. Emiatt is kérdeztem, hogy a mobilhálózatukat nem akarják rendelkezésre bocsájtani otthoni szolgáltatások nyújtására, de nem igazán kaptam választ.
Üdv: Klown
-
TeeJay
félisten
válasz
tupijani #46794 üzenetére
DIGI.hu
hátha ez segíteni fogTisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2016.12.13.-án 01:00-tól 06:00-ig a Budapest XI., XXII. kerületi és az érdi hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért az internet és telefon szolgáltatásainkban kiesések lehetnek.
lehet jön a megváltás nektek
mondjuk ez a kemény amikor ennyi napig tolják a karbantartást
Munkatársaink 2016.11.18-tól - 2016.11.25-ig a Budapest XVIII. kerületi hálózatunk rendkívüli karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért az internet a KTV és a telefon szolgáltatásainkban időszakos kiesések lehetnek.
-
TeeJay
félisten
válasz
tupijani #46787 üzenetére
mondom én kb. 15 bejelentést tettem idén tavaszig tavaly május óta amikor azt hiszem emelték az 50/30-as usereket 100/50-re
na azóta tré csúcsidőben itt a net mert a legolcsóbb userek is nagyobb feltöltést kaptak és már nem volt meg 100megabit sem csúcsidőbenez a 15bejelentés mindig rendesen fotókkal több géppel routerrel és anélkül is volt láthatták hogy nem kezdő vagyok. DIGI-s srác adott telefonszámot hogy bármi van hívjam és megnézik
többen is voltak kint, mértek laptopjukkal is
kb. ha jól számolom úgy 5-6ONT volt már itt amiből 1 megfingott egy meg LAN-on nem tudott 5-600megabittől többet tolni valami hiba miattmértek hétköznap, a srác kérésemre kijött hétvégén este 7után is ONT-n mérni
letöltés garantált minimum felett volt a feltöltés meg nagyon sokszor garantált minimum alatt
annyit tudott tenni hogy bevitte a központba a mérés eredményét és azóta sem történt semmit
nálam letöltés mindig oké volt csak a feltöltés volt minimum alatt, kétlem hogyha te 300 megabit alatt mérnél jobban törnék magukat hogy javuljon a buli, persze ha egyre jobban dugul a 10gigás gerinc fogják bővíteni
de úgy vannak vele 300megabit csúcsidőben még mindig ultra király kategória és nem az első ez hogy 950 menjen hanem hogy minél több usert tudjanak bekötni, hiszen tudjuk elég hosszú a várólista...amúgy meg max azt mondják neked váltsál 500megabitre vissza és ott 200-as a garantált lefelé majd azzal le lesz rendezve.
ezt csak belső hálózatis tudná megmondani mikortól kap prioritást egy gerinc bővítés mert kétlem hogy amint nyaldossa a 10gigás máris padlógázzal húznak és röffentik be a következő 10gigabitet...
van egy tippem hogy mivel lakossági "legjobb kihasználtságra épült" hálózat van, kb. mikor már minden nap sávszélesség hiány lesz akkor fognak bővíteni -
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tupijani #46787 üzenetére
De az a megoldas, amig nem javitjak, BEJELENTED. Ha nem javul utana sem, léphetsz szabadon. Más van? Drágább? Hát, lehet menni... meg lehet verni az asztalt, jogászkodni, perelgetni, akkor majd feketelistara kerulsz, szetteszik a kezuket es ők bontjak a szerzodest. Ennyi.
-
ezso
tag
válasz
tupijani #46197 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
tupijani
Megpróbáltam a MAC címes megoldást, de sajnos nem változott a helyzet.nfsu17
Csak időnként zöld, legtöbbször sárga háromszög. Megy a le és feltöltés, de ilyenkor (ha jól tudom) passzív vagyok.adika4444
Az online teszten csak akkor van nyitva, ha fut a program, de ettől függetlenül a uTorrent saját teszt szerint nem nyitott és "zöld pipa"sincs.
Sajnos tupijani tippjével sem változott a helyzet. Akár IP, akár MAC címet adok meg, ugyanúgy viselkedik. -
válasz
tupijani #44566 üzenetére
Amennyiben a cég nevében köti, igen. Azonban a Digi üzleti (KKV-knak szánt) csomagjaira magánszemély is előfizethet, ez esetben lakcímkártya és személyazonosító kell csupán. Ugyanígy, ha cég köt szerződést lakossági csomagra, akkor is kellenek a céges papírok, de ez szerződés jogi kérdés.
Egyébként az, hogy a lakossági csomagnál picit magasabb áron, picit nagyobb rendelkezésre állást biztosít néhány plusz szolgáltatással a Digi és elnevezi Üzleti csomagnak, az üzletpolitikai kérdés. Egy magánvállalkozónak, vagy egy néhány fős kis cégnek lehet, hogy megfelel, de egyébként nem sok "üzleti" van benne - egy nagyobb, 150-200 fős cégnek ez nem megoldás pl. -
DonMaster
addikt
válasz
tupijani #43712 üzenetére
hát ök se azt irják hogy mennyi a garantált , pedig akkor nem sokan mennének hozzájuk mert még egy hsdpa net is több egyes garantált minimumnál.
de kitárgyaltuk, hogy a géped kevés, bár kihasználni nem is lehet max epényis méregetés.
nah most hogy nem jöt össze az hogy nah nekem mekkora mert kissebb mint ami kéne max legyen, hát ez van, igy is sokan vannak akik várnénak még a 100/100nak is örüülnének legalább 5milioan az országban -
XaraX
addikt
válasz
tupijani #43704 üzenetére
"csak arról beszéltem, hogy "okos" csomagban eladja nekem a szolgáltatást 1000 Mbps-el, ami garantált 300, viszont a büdös életben nem lesz 620-nál több. ÉRDEN."
Erre reagáltam csak, semmi több.
Engem sem izgat, hogy 500 vagy 1000, viszont stabil, nem szakadozik, nincs vele gond.
Van T-com-os netem is, ami névleges 120 és valósan is annyi, viszont random megszakad másodpercekre, meglehetősen gyakran. -
poli27
veterán
válasz
tupijani #43672 üzenetére
Ez nem igaz, mert nagyon sok helyen mértem 900 feletti értékeket bekötéskor Érden... valótlant ne állítsunk! Nézd meg mekkora cpu terhelés van speedtest közbe! Sztem ott vérzik el a dolog... az az athlon nem egy erős darab az i5 höz viszonyítva, és ugye van minimum konfig, amit a tied nem üt meg gigabites nethez...
DIGINet 1000:
Intel i7 processzor (4 magos) 2,2GHz, vagy ezzel egyenértékű
RAM: 8GB SSD meghajtó Gigabites hálózati kártya
Windows 7, Linux, MacOS Gigabites router (opcionális) -
__Keskin__
tag
válasz
tupijani #43607 üzenetére
Én csak egy véleményt írnék le, mert úgy látom túl sok itt a hálózati mérnök......
Mivel hogy hálózatos vagyok ezért nyugodtan be merek szállni a vitába.Az első dolog, az rendben, hogy a Digi 5000-ért árulja a gigabitet hűség nélkül, de azt tudnod kell, hogy nem bérelt 1000-es vonalat veszel ennyiért igazából így is szép, hogy ennyiért ad garantált 300-t.
Ha csak a Digit nézzük a garantált 100\100-ért 180.000-t kérnek üzleti oldalon, na az bármikor tudja azt a sebességet. Ebből ki tudod következtetni, hogy mennyi lehet egy gigabites vonal.
Az hogy a lakossági ügyfelek, laikusok megtéveszthetők marketinggel az nem a digi hibája(mert nem azt írja hogy te garantáltam 1000-el fogsz száguldani).Ezt ahhoz tudnám hasonlítani mikor az emberek erőlködnek az AC-s wifivel, mert a dobozon 1300Mbps van, de nem megy csak 100-200-al jobb esetben 300-al, ezek papiron léteznek csak elméleti maxok, (marketing, mert máshogy nem vennéd meg).
Amúgy az az AMD cpu egy nagyon combos core 2 quad-nak felel meg (nem egy i5-nek), de peszre a gigabitre éppen elég.
A második dolog, nem értem a vérpistiket miért kell otthonra gigabit, ennyire torrent huszár mindenki, esetleg e-pénisz kicsi?
Én 100/50-el kezdtem, csak és kizárólag azért váltottam 200/100-ra mert 2 hétig harcoltam a digivel mert szerintük nem volt semmi baj a switch-el az alaksorban, erre nagy nehezen kijött egy nagyon normális hozzáállású szerelő látta, hogy nem ma kezdtem a szakmát lehet ezért is volt annyira segítőkész.
Így derült ki, hogy valóban rossz a switch és nem baromságot beszélek, mondjuk azt nagyon durva, hogy senkit nem zavart eddig a házban(vagy csak a digi a szokásos szöveggel lepantintotta őket, mérje a digi oldalon, ha annyi mit a csomag maximum akkor jó...) Belföldön a legtöbb oldal jó volt, de a legtöbb nem, még a garantált felét sem érte el sokszor, a külföldi oldalak még annyit sem, azok max 1megával mentek és kb 3*akkora pingel mint most.
A lényeg hogy akkor próbaképpen átdugott az ont-be és egyből jó volt minden, csak közölte, hogy 100-as csomaggal nem maradhatok benne, na mondom akkor kérem a 200-t mert ha az ont fosik be azt biztos észreveszitek azóta sem tudom, hogy kicserélték-e a switch-et.A lényeg annyi, hogy én ez a 200-t sem használom ki, maximum a feltöltést, mert mikor VPN-el jövök be és talicskázom át a cuccaim akkor jól jön a 100 fel.
A torrent miatt sem kell aggódnom, mivel vagy munkahelyemről, vagy akárhonnan (teló, laptop) vpn-el vagy ssh tunellel benézek berakom a kis filmeket vagy amit akarok a letöltésbe az egyik szerverembe és mire hazaérek minden lent van, szóval, nem értem mi a baja mindenkinek.
Persze ezek az én véleményeim, ezzel nem kell senkinek egyetértenie. -
DonMaster
addikt
válasz
tupijani #43636 üzenetére
0 értékben jelent hátárny-t hogy nincs ipv6 cimed 2016. Juliusban.
talán 5-10-20-év mulva már nagyon nagy hátráyn lesz, de addig , no para,dethroner
béta firm kell rá, router forumban emg találod és talán itt is a keresövel . és azt ted fel és akkro menni fog, tp oldalán nincs kint ez, csak a szervizesek küldétk el , ezért is béta. -
válasz
tupijani #43562 üzenetére
Pár hónapja néztünk itt a topicban közös torrent tesztet, hogy beálltunk seedelni heten nyolcan 200-as feltöltéssel egy darab nagy tesztfile-t, és egy másik kolléga mérte a sebit 1000-es letöltéssel, de ilyen 50MB/s körül volt az átlag akkor is, néhány 70-75-as értékkel akkor is, tehát a "hasznos" max sebi 1000-es nettel is "csak" 500-600 Mbps körül alakul a csomagok feldolgozása, háttértárak sebességéből kifolyólag. Ettől akkor van eltérés, ha mondjuk egy darab nagy file-t húz le az ember vmi privát szerverről, ahol gigabites a feltöltés, és bírja a routere, de ez nem nagyon jellemző.
Nálunk viszonylag korán bekötötték (tavaly december elején), akkor még 730-750 Mbps körül mértem, aztán ahogy egyre többen lettek bekötve a környéken, úgy lassul a max sebi, és most ez a 650-690 a jellemző. A feltöltés nem változott, az fix 200, de TeeJay-n kívül az nem nagyon érdekli a felhasználókat.
-
-
bl4ze
veterán
válasz
tupijani #43525 üzenetére
utorrent nálam is érdekes, csak akkor akar feltölteni ha rányomok, hogy "Update Tracker" magától nem igen.
Akkor én is kipróbálom a qbittorrenttel. Érdekes, nem tudom mi lehet az oka.
ZTE F668 routerben kell bármit állítani urak? Valami default dolog kikapcsolása, átállítása ? Nem értem én sem ezt a seed/feltöltés dolgot... fura....
-
bl4ze
veterán
válasz
tupijani #43518 üzenetére
Telefon nekem is csak 1 nap múlva élt, úgy, hogy be kellett szóljak, mert rohadtul nem működött.
Operator : "Nem , nem felejtették el a kollégák:aktív."
Na ja.
Letettük a telefont, 1 perc múlva jó lett. Ahha....Én is olyan 600/200-at mérek a Gigabit neten, de nekem lehet a gép a hunyó, nem SSD vinyóm van, egy "sima" Lenovo B590 notin mértem.
Wifi meg 130/110-zel jön. -
adika4444
addikt
válasz
tupijani #43518 üzenetére
Hali!
Szuper, grat a bekötéshez!Biztos hogy a fel a 600 és le a 200? Nem fordítva?
Kell neki pici idő mire beáll a sebesség...Telefon érdekes, nálunk bekötés után pár órával amikor próbáltuk már működött...
Wi-fi-ről majd írd le a tapasztalataid, bár az említett eszköz wi-fi-je még az elfogadható kategóriában, vannak nála rosszabbak is. Persze egy saját router az mindneképp jobb
-
-
válasz
tupijani #43490 üzenetére
Haver pár utcával arrébb WiFi-s eszközt, F668-at kapott, de az nagyon gyenge minden szempontból. Nekem egy Asus RT-AC88u van az F625G mögött, a router admin felületen lehet megadni a PPPoE adatokat természetesen, illetve így minden mást is (PS, PF, stb.) a routeren lehet állítani kényelmesen, nem a szolgáltatói eszközön kell erőlködni, ami kicsit puritán szolgáltatások tekintetében.
-
bl4ze
veterán
válasz
tupijani #43465 üzenetére
Nekem 10 nap alatt kötötték, családi házas övezet FTTH-GPON, Érd Fenyves.
Szerződés után 1 héttel hívtak, és 2 nap múlva jöttek szerelni. Nem kért semmi pénzt a szerelő, pedig olyan 50 méter vezetéket húzott - 2 oszlopra volt tőlem az optikai kiállás. Mindent szépen megcsinált, és szimpatikus volt is. (vecsésről "vezényelték" ide)
-
Sasos
senior tag
válasz
tupijani #43469 üzenetére
Én cirka hat hónapja fizetem a kettőt együtt (T koax, Digi FTTH). Eddigi tapasztalatom az, hogy nincs tapasztalat. Megy, teszi a dolgát, net sebesség az ajánlott környékén (legtöbbször felette), TV megy szépen, pedig 5 készülékre van szétosztva egy kacifántos és régi koax hálózaton. Bele lehet itt is nyúlni zűrösebb környék esetén, de nem ez a jellemző.
-
Sasos
senior tag
válasz
tupijani #43465 üzenetére
Üzletkötő nem tud neki számot adni. Amikor leadja bent és bekerül a rendszerbe akkor lesz szerződésszámod. Aki kötni megy majd, az viszi magával. Nálunk eszközhiányos időszakban volt a kötés, így egyszer betelefonáltam, hogy mi a szitu. Akkor név és cím alapján már megmondták a szerződésszámot, bár úgyse mész vele semmire, amíg nincs szolgáltatás.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged