Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ArGab
őstag
válasz
icepeti
üzenetére
Your download speed of 6.272 Mbps is below the 10 Mbps we recommend to stream games on Stadia. Improve your internet connection and then check it again.
(Telenor 4G-n 92)Én is szenvedek hetek óta külföldi irányokkal (FTTB100). Netflix élvezhetetlen minőségekkel ment sokszor, azt már le is mondtam. De munkát is befolyásolja sajnos, ha több száz megás docker image-ekre meg libekre kell várnom egy csomót. Sajnos én nem jutottam dűlőre a Digivel, azt kaptam külföldi irányba nem tudnak vállalni semmilyen garanciát. Hogy más digisek miért érnek el 500+ letöltési sebességeket ugyanonnan, arra nem kaptam választ. Ha januárig elejéig nem változik, én biztosan váltok.
-
viktorhu
veterán
válasz
icepeti
üzenetére
Mindig gyenge volt náluk a nemzetközi irány (ezt pár hónapja itt teszteltük is egy egészen extrém útvonal telekom-digi összehasonlításával). Most meg már belföldön is problémák vannak, valamit elronthattak egy bővítéskor, remélem, hogy januárig összehozzák.
A feleségem egy svájci szerveren futó virtuális gépen dolgozik itthonról, így szerencsére nem tűnik fel neki a probléma, mert csak a képernyőképnek kell átérnie Svájcból, de amikor direkt módon csatlakozik céges platformokhoz, akkor nagyon nehézkes a munka.
Nincs kedvem visszamenni a T-s koaxra a buta sagemcommal meg a 25 megabites feltöltéssel, amit a gigabites letöltés mellé adnak, szóval nagyon remélem, hogy kezdenek valamit a problémával
Teljesen megérti az ember, ha kiesik a szolgáltatás egy pár órára, de hogy sokan már hónapok óta panaszkodnak, most meg már több mint egy hete mindenkinek rossz a net, az nem oké.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- iPad topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Teljesen megérti az ember, ha kiesik a szolgáltatás egy pár órára, de hogy sokan már hónapok óta panaszkodnak, most meg már több mint egy hete mindenkinek rossz a net, az nem oké.