Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
válasz
Erzsébeti
üzenetére
Nekem az elmúlt 14 hónapban egyszer kellett újraindítanom. Mondjuk saját probléma volt, mert jelszót és felhasználónevet módosíttattam a PPPoE kapcsolathoz központilag

Viszont ilyen bármikor előfordulhat, mármint, hogy újra kell esetleg indítani. Nem jellemző, mert tényleg olyan stabilitású, vagy még jobb mint az ADSL/VDSL2 volt! Az ED 3.0-nál viszont rendszeresen kellett havi szinten újraindítani a kábelmodemet.Viszont pont azért, mert az ördög sosem alszik, hát felesleges felrakni a padlásra, mert ha véletlen kell, akkor mászkálni is kell, fel a padlásra.
Másrészt ahogyan korábban írtam, a padláson nyáron hőség van, télen meg hideg, és ez a kettő dolog fokozza a valószínűségét annak, hogy előbb lehal az ONT. Oké Nálad ott a példa, hogy 14 éve bírja, az elég extrém időszak
Milyen típus az a 14 éves ONT? Meglepett azért , hogy ilyen régóta van DIGI FTTH. Azért az 2008-2009. De visszakerestem a topicban, és igen, vannak abból az időből találatok.
-
viktorhu
veterán
válasz
Erzsébeti
üzenetére
Ahol a nemzeti szó az állami koncesszióra utal...
Szerk: van nemzeti színház, nemzeti hangversenyterem, nemzeti útdíjfizetési szolgáltató, és van állami monopólium is, amit koncessziós szerződéssel kiszervezhetnek bizonyos szolgáltatókhoz.
Nemzeti banknak sem fogja magát egy kereskedelmi bank nevezni.
Ha egy kis tematikus üzlet mondjuk népviseletet vagy éppen tárogatót árul, és azért nevezi magát nemzetinek, az fura ugyan, de érthető, hogy mire gondolnak, viszont egy távközlési szolgáltató nem népviseletet árul, és nem is egy kis üzlet, amit a tulajai puszta lelkesedésből neveznek el valaminek.
-
viktorhu
veterán
válasz
Erzsébeti
üzenetére
Hazajöttem egy külföldi projektről, letöltöttem egy szoftverupdate-et (open office...), és csodálkoztam, hogy milyen gyorsan lejött.. Mentem a speedtestre, és örömmel láttam, hogy 4 megabitesre emelték az ADSL-em sávszélességét

Talán hét megabitig mentem adsl-lel, utána jött a digi 30 megabites "lan internet" csomagja sokkal olcsóbban 2007-ben.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Pánik a memóriapiacon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. és mennyit fizettünk még érte...