Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
Joe123
üzenetére
Most nézem vissza kicsit a topikot... Lehet tisztázni kellene, hogy konkrétan milyen Huawei-ről beszélünk... Találtam ilyen Huawei-t is. Azon van 4 LAN port (feltételezem, hogy Gb-es). Huawei HG8247H

Ezzel már nekem sem lenne bajom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk: most olvasom, hogy utána többen panaszkodtak, hogy a Digi-sek úgy hagyták ott, hogy se wifi, se LAN2-4 port, csak a LAN1, ráadásul eleve bridge mód. Süti.
-
-
Doze
aktív tag
válasz
Joe123
üzenetére
Bocsi hogy beleszólok... de nem az dönt hogy mi hány watt... hanem az érintésvédelem, a legkönnyebben a dugó típusárol lehet megállapítani ha ilyen:

Akkor FÖLDELT dugalj kell... egyébként nagyrészt ha fullos gumiborítású a készülék akkor nem kell, és a dugó része is csak szimpla szokott lenni.
(persze felételezve hogy a dugalj is földelt, tehát 3 drót van benne sárga-zöld)
leírtam ugyan azt... bocsi

-
törölt tag
válasz
Joe123
üzenetére
"Azt mondta az ügyintéző, ha nagyon szeretném, ő átírja szívesen a rendszerben, de úgyse fog történni semmi."
Ne higgyél el egy ügyintézőnek mindent.

Ezt a módosítást - 100/50-ről 100/100-ra - simán meg tudják csinálni, amíg él az FTTB rendszer. Mégha annyira el is vannak havazva az FTTH jövő építésével. Még ki se kell menniük a szerelőknek, mert nem lépi át a Fast Ethernet - Gigabit Ethernet technológiai határt, ergo fizikailag hozzá sem kell nyúlniuk semmihez, csak leszedik a soft korlátot az accountodról.
-
ger55
újonc
válasz
Joe123
üzenetére
Köszönöm a választ!
Hát kb mi is annyiban maradtunk, hogy egyszer csak majd lesz valami...
De a környéken egyelőre semmi változás nincs.A vicces mondjuk az, hogy 30 nap után (mivel előtte már a 15. nap után is voltam ügyfélszolgálaton, ahol azt mondták, hogy el van írva az e-mail és az sms is, mert az valójában 30 nap) is voltam egy másik ügyfélszolgálaton, hogy akkor most hogy is van ez. ott másnap (ráadásul vasárnap) visszahívtak, mert nem tudtak válaszolni, mivel a "műszak" csak hétfőn lesz. (ehhez képest vasárnap már hívtak is)
Ott azt mondták, hogy le lett okézva és 15 napon belül majd történik is valami.
Most a legutóbbi alkalommal meg azt mondták, hogy az egy "hülye lehetett" mert a rendszerben továbbra sincs okézva, a fentebb taglaltak miatt, szóval csak ülni tudok és reménykedni, hogy egyszer csak erre is járnak.
Már szerintem. -
rocketry23
tag
válasz
Joe123
üzenetére
Egyébként ennek mi értelme van hogy a szobámba húzzák az optikát? Miért nem jó a házig csak? Ez a felhasználónak jelent valami előnyt?
Kifizettetik velem a behúzott optikai kábelt is bekötéskor mint az utp-t?
Én is fölöslegesnek érzem hogy hozzanak egy ont-t, csak egy plusz kütyü ami fogja a port. Örültem mikor netet köttettem hogy a digi semmiféle kütyüt nem ad.
-
Angel2014
addikt
válasz
Joe123
üzenetére
Vettem egy ilyen rútert mert nekem nem adtak...gondolom ez már jó lesz...[link]
Szóval akkor bejönnek...a mostani tv kábeleket ami több szobába is megy csak rácsavarozom...
Viszont a rúter is a leghátsó kisszobában van itt viszont kábelt kell cserélni vagy átviszem a rútert a bejöveteli szobáig igaz?
forten : Igen az van...
-
DonMaster
addikt
válasz
Joe123
üzenetére
hol?
mert 100/50 nincsen a Digi oldalán mivel megszünt . 100/50 -böl si még A meg sima is volt ahogy 100/100pro-bol is volt A meg sima a sima olcsobban mint az A nyilván a sima ment tovább, de összevonáskor árváltozás lett. a 100/50 hüség alalt ha emgemelték árban nem változott, de tudásban igen, mikor ujra szerzödni akar valaki már az uj csoamgra szerzödhet, én nem zárnám ki hogy nálla anno 100/50-volt ftth területen van csak roszatt linkelt, és most 1000/200-ra emelték és mivel 1 csoamg van igy csak arra lehet kötni, de mivel anno 100/50-re szerzödöt és auton megemelték a csoamgot csak az ár a hüség miatt maradt, igy lehet az az eset hgoy ujra szerzödésnél az uj ár van és nem a régi, én ezt hiszem ez történt. csak ugye 100/50 helyet 1000/200-at kapna +havi 300ft-ért ami azért nem pénz érte de olcsobb verni a tamtamot,
az a baj hgoy nem üt szoljuk le, mert nem egyedül vagyok itt akinél log a ház eltöt az optika csak nem üzemel és 4/1 meg 8/2-es Digi-re fizetünk ugyan anyniért mint más a 100-asért, és azt látom hgoy van olyan aki saját tudatlansága miatt very a tamtamot, és 300ft-on hisztizik, én mint irtam nem hiszem, hogy egyedül vagyok, abban hogy ha lenne még + 1-2ért is elöfieztnék simán rá de nekem nicns lehetöségem rá msá meg akinek van az tamtamozik 300ft-on. -
djsilas
tag
válasz
Joe123
üzenetére
Felhasználói oldalról már nehezebben érhető, hogy a gigás nethez kapok egy N-es WiFi -t, mint ahogyan az is, hogy a nemrég megvett AC-s routerem a jó kis nekem szükséges plusz szolgáltatásaival mehet a kukába.
Én speciel fizetnék is érte, ha valami rendes eszközre lehetne cserélni ezt a ZTE-t... -
TeeJay
félisten
válasz
Joe123
üzenetére
rossz a logika
pont azért cserélték le a wifis CATV+TEL+4Gbit LAN-os Huawei ONT-t
erre az olcsóbb wifis TEL+1Gbit LAN-os ONT-re mert aki csak TV-t rendelt tőlük annak is ki kellett rakni
egy drága mindenes ONT-t miközben csak a CATV csatlakozóra volt szükség
illetve aki csak netet kért annak is ki kellett tenni csak lenyomták rajta a CATV kimenetetmost meg lesz egy olcsóbb ONT meg egy FTTH-CATV modul és így lehet spórolni vele
akinek net+tel+TV is kell az mindkettőt kapja
akinek csak TV vagy csak net az csak olyat kap és készmondjuk ahogy néztem nekem ONT-ből wifi-s sem kellene
elég lenne ez sima "modemként" mint anno ADSL korszakban
Alibaba-n 1-100usd közötti árat írnak rá de ahogy nézem 40-50usd lehet reális darabja
nagy tételnél gondolom még olcsóbb tehát 6-8ezerből meglehet ami nem vészes már
-
törölt tag
-
viktorhu
veterán
válasz
Joe123
üzenetére
Nem erről beszéltem, hanem hogy a program keretében valaki ki fogja építeni az optikát, és az nem 20 mbit-es lesz. Ha van digis koax, akkor nyilván ők is fognak fejleszteni, de nem fognak rá támogatást kapni. Nem is tudom, hogy pályázott-e egyáltalán a digi valahol, de ők nem akarnak szolgáltatási kötelezettséget maguknak mondjuk egy komplett kistérségre.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Projektor topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)