Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
Székesfehérváron is jönnek az új csatornák.
Én új vagyok e fórumon,és szeretném megkérdezni, normális e ,hogy a két humaxon akadnak időnként a csatornák, pedig mind a jelszint és a minőség is kiváló. -
riki
senior tag
válasz Golyo69 #9805 üzenetére
Jó neked,hogy digis HD box esetén ,jelzi és megtalálja a változásokat. Hát az sd humax az nem. Ez egy hulladék. És még szidtam a műholdas duál hunyadit. Az mindig magától megtalálta a csatorna változásokat,pedig ott sűrűben voltak.Hiába állítom be a dinamikus csatorna keresést, nem történik semmi. Teljes kereséssel megtalálta a változásokat, de az ember nem ezt várná. Nem igaz,hogy nem tudnak íratni a digisek ,egy normális frimware-t rá.
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
válasz Kwisatzh #9887 üzenetére
Amikor saját boxuk,nem találja meg a változást ,csak teljes kereséssel, az már szerintem elég gáz. Gondolj bele ,aki csak használja és a szerelő állította be neki a csatorna listát, az most finoman fogalmazva " nem boldog" ,és ez bizony fogyasztó bizalom vesztéssel jár.
-
-
riki
senior tag
válasz sityupityu #29939 üzenetére
A Tv minősége valóban kifogástalan,főleg a HD-k. Azért a "kidobott" csatornák, nekem nagyon hiányoznak. A Digi saját csatornái ,nekem nem jönnek be.Igazából csak az "olcsó " HBO ért van meg.
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
Székesfehérvár is elesett. Kocka háború.
-
riki
senior tag
válasz Intruder2k5 #71010 üzenetére
Nekem is hasonló volt a látvány ,mint írod. Ha már F1 akkor: [link] Itt valóban szép a kép , és még a Digi mobilon is élvezhető 720p ben.
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
válasz nicu71 #71572 üzenetére
Sajnos , minősíthetetlen a szolgáltatás képminősége. Lassan nem 4k tévék lesznek a nappaliban hanem a samsung által favorizált 8k. A digi meg csak tömörít egyre jobban. Miért nem szórja ki a töltelék csatornákat, hogy sávot nyerjen ? A sport csatornák zabálják azt ,és hogy élvezhető legyen sáv kell .Nem véletlen ,hogy a tévék felismerik és hozzá állítják a paramétereket ,hogy az minél látványosabb legyen . A néző bámulni akarja a tvjét ,látni a labdát ,nem a felhősödést csodálni. Érthetetlen az új digi filozófiája. A régi digi hozta az innovációkat az új meg idegenkedik tőle mint ördög a tömjéntől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest