Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz
Csabee. #15397 üzenetére
Mert kevés volt nekik, nem gondoltak az igényekre, de már meg is szűnt ez az opció.
A UPC Directnél is ha 3 boxot igényelsz, csak 1db HD-sat adnak alapból. Külön, utólag kell megigényelni ha mondjuk mindhárom tv-d HD képes. Mégha HD csomagra fizetsz elő, akkor is ennyit adnak.
Nem röhej ez a 21. században???
-
frovery
senior tag
válasz
frankstork #15394 üzenetére
Nem.
Beszerezhetsz sajátot is, amiben CI+ modulfogadó kell, hogy legyen.
A jelenlegi kártyádat lekell cseréltetni modul+kártyára (Cam modul).
Viszont ezt a lehetőséget szept. 1-el a Digi kilőtte, nem lehetséges a rendelés.Csabee.@ Szerintem 3-at sosem adthattak ki, max 2db-ot, így nemhinném, hogy lenne ilyen előfizető.
-
Csabee.
nagyúr
Van itt valaki aki egy előfizetéssel 3 kártyát használ?
-
frankstork
aktív tag
HD boxot csak a digin keresztül lehet beszerezni? Aktív kártya van.
-
Anonymus23
veterán
válasz
nagysandor79 #15391 üzenetére
Melyik beltéri?
A régiek nálam olyan 30-40W között ettek (ha jól rémlik), a KAON meg 10W körül, de legalább a KAON lekapcsolja magát egy idő után.Szerk:
Most néztem korábbi méréseimet, a régi SD beltérik kikapcsolt állapotban is képesek voltak 20-30W-ot felvenni. Innentől kezdve akár a korábbi hsz szerinti 60W sem lehetetlen -
frovery
senior tag
válasz
nagysandor79 #15391 üzenetére
Ha jól emlékszem, 60W körül megesznek simán a régiek.
Viszont néha nem árt kikapcsolni, mert a táp így hamarabb tönkre megy, + stand by állapotban kap frissítést a beltéri. -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok.
valaki megtudja saccolni, hogy mennyit fogyaszt egy beltéri?
Ugyanis vannak olyan alkalmak amikor a szüleim csak a tv-t kapcsolják ki, a beltérit nem éjszakára. nappal meg melóznak, és általában én veszem észre,hogy megy a beltéri mikor haza jövök melóból.régi fajta beltériről van szó. -
-
frovery
senior tag
válasz
Ghostman78 #15387 üzenetére
Most írhatnám, hogy használj saját készüléket, tv-t de sajnos a Digi eldobta ezt a szolgáltatását most szeptember 1-től.
A Kaon boxokkal az utóbbi időben tényleg egyre több a hiba. Biztosan idegesítő dolog egy előfizető részéről.
A jel egy tényleg 100-as tányérral ha jól van beállítva, akkor nem mehet csak úgy el. Egy 60-asat használok upc-re és digire is, nagyon nagy esőfelhőnek kell lennie, hogy elmenjen. Az tuti beállítási hiba.
A csatorna váltás az újabb kaonokkal tényleg brutál lassú.Az igazat megvallva, a upc direkt kártyámat én sem cserélném le, semmi pénzért. Ár/érték arányban, még mindíg a legjobb, főleg annak, aki a digisportokat nem nézi, én nem
-
válasz
frovery #15386 üzenetére
2016.07-tól írtam alá 1 évet
2 dekóderrel sok HD val, sok adóval 3300 ft / hó, hibátlan
07.hó óta 2x cseréltek dekódert
dekóder fagy 3-4 naponta (táp ki és be csak úgy éled fel, felvételt nem használom ), hang csúszik, minimál viharban is elmegy nálam 100as tányérral, (2x állítottak rajta)
karakterisztika ocsmány, és idegesít
illetve a csatornák váltása "lassú", ami szintén idegesít (UPChez képest)ár hibátlan, de a szolgáltatás nem
UPC directen voltam 14 évig, mennék vissza -
frovery
senior tag
válasz
Ghostman78 #15385 üzenetére
"nem megfelelő szolgáltatásra ?"
Csak érdeklődési szinten. Ez mit takar?
-
Tud valaki olyan esetről hogy a szerződésben levő ügyfelet kötbér megfizetése nélkül "elengedték" volna hivatkozásul a nem megfelelő szolgáltatásra ? Másik eset én lennék, per pillanat folyamatban
-
afecto
csendes tag
-
Voice24
őstag
Az másnál is megvan, hogy az epg-ben sok műsor megkettőzve, osztódva szerepel? Előbb van egy 5 perces darab, majd különállóan a többi. Így pl. ha éppen olyat akarok felvenni, két műsort kell rögzítésre beállítani.
Ez mi a fenéért van? Ez is a digi egyik hóbortja? -
törölt tag
válasz
Atomantiii #15374 üzenetére
Az engem nem érint, a lényeg hogy nekem kint van az antenna a falon és veszi az adást. A ruszki felőlem meg azt csinál, amit akar.
-
Gábor984
tag
válasz
frovery #15371 üzenetére
Te ezt honnan tudod, hogy csak oda lehetne felrakni?
Onnan, hogy az előző is ott volt, amit a régi tulaj elvitt.Ez tényleg nagyon amatőr kérdés, évek óta nem találkoztam ilyennel.
Én kérek elnézést, hogy fel mertem tenni a kérdésemet ebben a fórumban, ami ha jól tudom pont ezért lett létrehozva.
Amúgy jelenleg egy kültéri antenna van beállítva a szobába az adótorony felé fordítva, hogy az ingyen fogható adásokat tudjam nézni, és képzeld el tökéletesen fogja, még a HD adásokat is. Ezért merült fel bennem, hogy a parabolával is működni fog.
De még egyszer elnézést kérek, hogy hülyeséget kérdeztem... többet sem fogok. -
frovery
senior tag
válasz
Gábor984 #15369 üzenetére
"pont ott van, ahova a tányért kellene tenni kívülre."
Te ezt honnan tudod, hogy csak oda lehetne felrakni? Majd a szerelő a helyszínen eldönti, mint szakember."A kérdésem az lenne, hogy mindenképpen kívülre kell-e tenni a tányért? Nem elég ha csinálok egy tartót neki az üres szobában és pont arra irányítom az ablak előtt amerre kellene? "
Ez tényleg nagyon amatőr kérdés, évek óta nem találkoztam ilyennel.
A parabola tányér és az egyenlítő fölött keringő műhold között szabad kilátásnak kell lennie. Azaza, rákell látnod a műholdra. Esélytelen ez a megoldás, főleg egy szigetelt ablaküvegen keresztül.Mindenképpen kikell rakni azt az antennát, akár az oldalfalra. Nem kötelező a tetőre rakni, egyébként a szerelők 90%-a nem is fogja neked odarakni, mert a tetőre kiépítés sokkal több energiát, időt és veszélyt is tartalmaz.
Simán oldalfalra fogja neked rakni egy fali tartóval.
-
frovery
senior tag
válasz
Janaboy #15368 üzenetére
Fejet és kábelt is ad a szerelő, sokkal olcsóbban, mint amennyiért te meg tudod venni. Gondolom van valamilyen bélés cső (bergmann) a falban, abba utólag is be tudja húzni a szerelő.
Amennyiben mindenképpen a sajátodat szeretnéd használni.
Koax kábel, 3×-os árnyékolású, réz belső ereset vegyél, RG6U.
Twin fej. -
Gábor984
tag
Sziasztok!
Most szeretnék előfizetni egy műholdas csomagra. A kérdésem az lenne, hogy a tetőtérben van egy szobánk, ami nincs még befejezve és pont ott van, ahova a tányért kellene tenni kívülre. A kérdésem az lenne, hogy mindenképpen kívülre kell-e tenni a tányért? Nem elég ha csinálok egy tartót neki az üres szobában és pont arra irányítom az ablak előtt amerre kellene? Nem szívesen furkálnám ki a friss szigetelést. Válaszotokat előre is köszi. -
Janaboy
veterán
Milyen fejet es kabelt erdemes venni ket belterihez?
Tudom, h a digi kiepit, de felujtas miatt szeretnek elore dolgozni es a digi csak megrendeles utan kuld szerelot. -
g0dl
addikt
Hali, a Digi műholdas most nézhető dvb-s képes tv készülékkel stb nélkül?
Ha igen, akkor kérhető-e több kártya is több készülékhez? -
Voice24
őstag
Ha ez megnyugtat, nálam az egyik Kaon (de csak ez, a másik nem), most már szinte napi rendszerességgel lefagy, mégpedig úgy, hogy nem tudom bekapcsolni, csak egy áramtalanítás után. Este még minden oké, amikor kikapcsolom, de másnapra valamiért elszunyókál. és nem hajlandó bekapcsolódni.
Csak rá kellene szánnom magam, hogy lejelentsem hibára. -
Prien
addikt
Kaon 1000 tulajok!
Nálatok fordult már elő olyan, hogy tv nézés közben egyszer csak kiírja, hogy: "nincs tárolt csatorna" ?
A tv egy smart Samsung H6400, de arra nem gyanakszom, mert a szomszéd szobában is megszűnt a vertikális jel ezzel egy időben... -
Inhouse
őstag
válasz
frovery #14635 üzenetére
Sziasztok!
Tudja valaki ennek a minidin 9p dugónak a bekötését? Ne a netről, hanem egy tuti bevált kellene, mert van fent pár fajta, az biztos, hogy a 4-es a kompozit videó, de a 9 és a 8 nem az audio az biztos. Egy román srác leírása szerint a 2-es egy mono hang kimenet, de a legtöbb fellelhető rajz szerint ez a 6-os lenne...kicsit nehézkes próbálgatni, ezt a kis vacak dugót.
-
profchaos
tag
Köszönöm szépen a választ mindenkinek!
-
Tibi1977
csendes tag
Nem feltétlen kell nálad kell legyen nagy eső vagy vihar. Akkor is elmehet a kép ha a feladóállomás közelében rosszalkodik az időjárás. Hiszen akkor a jelet sem tudják feladni.
-
Prien
addikt
válasz
Anonymus23 #15352 üzenetére
" Csak nagyon komoly felhősödésnél megy el."
Amit én egyfajta időjárás-előrejelzésként szoktam felfogni, mert utána mindig ideér a vihar.
Szerencsére ritka az ilyen. -
profchaos
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Sárváron lakunk, nemsokára költözünk és ezt a Digi TV műholdas cuccot néztem ki.Kérdésem, hogy van-e esetleg valaki innen Sárvárról vagy a környékről, akinek ilyen van és ha igen, akkor mennyire biztos a jel? Mennyire megbízható ez a műholdas TV? Rossz időben is szokott lenni adás? Eddig mindig kábelen voltunk, de fele annyi lenne a havi költsége.
Valaki aki esetleg nem sárvári is segíthet!
Köszönöm szépen előre is!
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Xbox Series X|S
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- OpenWRT topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest