- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz DonMarco #16608 üzenetére
"A szolgáltatást személyes ügyfélszolgálati pontjainkon, valamint írásban (levélben vagy faxon) lehet lemondani. Minden esetben vissza kell adni a beltéri egységben található smart kártyát/kártyákat, valamint a beltéri egységet, amennyiben azt nem vásárolta meg (Bérléses konstrukcióban kötött szerződés esetén). A felmondási idő 8 nap, amit a lemondási szándék bejelentésétől, levél esetén annak beérkezésétől számítunk. A 8 nap lejártával szűnik meg a szolgáltatás és a számlázás is."
olvasható a digi honlapján.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz DonMarco #14224 üzenetére
Készenléti frissítés? Na ilyen megfogalmazásban nem is hallottam még. Azért a helyedben én meglesném hogy melyik fw van jelenleg rajta és utána hogy a samsung weboldalán mi a legutolsó fw hozzá. Lehet nem is csináltak a rajta lévőnél újabbat, vagy lehet szép sunyiban felpakolgatja de nem szól róla. Nálam ez többször megtörtént. Nem tudom mikori tévéd van és mikori rajta a szoftver, de bátran ajánlom hogy less be ebbe a topikba és olvasgass pár hozzászólást az utolsó napokból is akár, vagy csak tedd fel a naiv kérdést, hogy szoktak-e ezek a samu tévék önállóan frissíteni Csak győzd elolvasni a sok méltatlankodó hozzászólást.
Ugye Pumma, ezek a qrva frissítések a samunál
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Lujza22
újonc
válasz DonMarco #11069 üzenetére
Kedves DonMarco!
Köszönöm szépen. Ezt a variációt még nem próbáltam ki, és egy pár napig nem is tudom, mert közben elhagytam "szenvedésem" színterét. Mindenesetre amint visszamegyek vidéki otthonomba kipróbálom amit javasoltál. Azt tudom, hogy csak azt a csatornát nézhetem amire beállítottam. Jelzem, ha sikerült, meg azt is ha nem.
Üdv, Lujza22
-
Orlin
addikt
válasz DonMarco #10017 üzenetére
Kb ez olyan ha vennél egy tv-ét és magától kikapcsolgatna...
Amúgy ezeknél a Kaonoknál ez a kikapcsolás alap funkció?Vagy a Digi babrált bele megint mint a régi beltérik szoftverébe?LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
őstag
válasz DonMarco #9940 üzenetére
Egyszer hasonlítsd össze a földfelszíni és digi tv-s sd adásokat. Akkor te is tudni fogod én miről beszélek Egyébként mindegy. A tanácsom tartom a kérdezőnek: ha a pénz engedi, akkor az UPC kábelt választanám a minőség és a plusz szolgáltatások miatt (pl. ha több tévéje van, akkor mindegyikhez normális beltéri jár, mi meg már 2 tévénél szenvedünk).
-
őstag
-
interstate76
addikt
válasz DonMarco #9879 üzenetére
Ezt nem értem. Ha jól tudom, akkor a hdmi-n érkező jelet nem javítja fel a TV, de a scarton bejövőt igen, szóval az sd adásokhoz elvileg jobb a scart-bemenet. A scart kábel meg nem ront az SD adások minőségén. De lehet, hogy rosszul tudom.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
Winnie The P
őstag
válasz DonMarco #9837 üzenetére
Én ezt értem, csak akkor a nagyon okos digi-s akárki aki válaszol az e-mailekre, ezt őneki is tudnia kéne, hogy a hiba nem egyedi hiba.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
-
Winnie The P
őstag
válasz DonMarco #9832 üzenetére
A jelszinttel a két sd beltérin nincs baj, a Kaon-nál nem tudom, hogy külön meg lehet-e mérni? Azt tudom, ha csatornát váltok akkor kiírja.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Winnie The P
őstag
válasz DonMarco #9830 üzenetére
Az a baj, hogy egyre többször van ilyen "központi hiba"! Nem tudom, hogy a központban elfáradnak a mókusok ilyenkor?! Kéne azzal a központtal valamit kezdeni, egy kicsit esetleg fejleszteni, hátha megszűnne vagy csökkenne az ilyen jellegű hiba! Nemcsak a csekk küldése volna olyan sürgős nekik!
-
molvany
senior tag
válasz DonMarco #9749 üzenetére
Lehet hogy most spórolsz. De egyszer majd a szemed rájön, hogy lehet nem kellett volna. Igaz, van OFOTÈRT
Igen, vannak akik nem tudják megengedni maguknak a drágábbat. De azért nem mindegy, hogy mosogató rongy minöség olvad össze a szem elött, vagy nézhetö, elfogadtaó TV - képet néz az ember.
( Magánvélemény ! )WhatsApp :+491737182060
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Egészséges életmód
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest