- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz _Norbi_ #11551 üzenetére
Tényleg ennyire nehéz a szövegértés?
Ha nem írta volna le 5x, hogy jelenleg UPC van neki, ami még 1 év hűség, akkor megérteném, hogy kérdezel, de már párszor leírta, és te is válaszoltál neki...A digi kábeles/műholdas TV csatornakiosztás nem található, nem működik jól a a digi honlapja, lehet mindenki a gigabites neten dolgozik ezerrel
Junkhead:
Egyébként egy tévén megy ha settopbox megy HDMI-in és az antenna csatlakozóba pedig légi vagy kábeltv antennakábel megy (nekem pl így van KAON+légkábel)A többi TV-be is ezen az STB-n keresztül megy a jel?
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
veterán
-
feco93
tag
válasz _Norbi_ #11530 üzenetére
Nem akarom felfűzni a Turnert úgy akarom ahogy írtad:
twin fej
egyik szála sd beltéri (S ami az SD beltéribe megy oda kell egy toldó)
másik szála TVbe menne DVB S2 tunerba digi smart cammal
De mindegy mert felhívtam a Digit s mindenképpen ki jön a szerelő mert dualos beltérit csak szerelő cserél ...Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
-
feco93
tag
válasz _Norbi_ #11515 üzenetére
Köszönöm szépen.
S az lenne a kérdésem hogy akkor a csere pontosan hogy zajlik beviszem és kapok másikat?
A másik kérdés az lenne hogy tv tudja fogadni nekünk is a műholdas adásokat. Akkor már úgy cserélném hogy egy smart cam modul és egy sd beltérire. Ezt előtte velük telefonon kell egyeztetni vagy akármelyik üzletben elmegyek és megcsinálják?
Nem kell helyszínre szerelő mert egy toldót én is tudok venni összekötni a két kábelt
Néztem a digi oldalát de nem igen találtam ehhez sehol se leírást ahogy néztem ez még új dolog számukra is -
Winnie The P
őstag
válasz _Norbi_ #11505 üzenetére
Hol olvastál te ilyet a hozzászólásában, hogy kell neki a HBO? Hogy a bánatba tudsz ennyi hülyeséget összeszedni, már ne haragudj! Meg a felnőtt csomag ára a számlán le van minuszolva. Mielőtt válaszolsz tájékozódj, és ne adjál másnak fals információt!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Anonymus23
veterán
válasz _Norbi_ #11481 üzenetére
Már bocsesz, de olyan mint LED TV csak elenyésző van (OLED), attól, hogy CCFL vagy LED háttérvilágítású, attól még LCD mindkettő. A plazmába már bele se menjünk.
MIért ne lehetne egy LCD tévében analóg és akár műholdas tuner? Nekem pl van mindkettő.
40F6500: DVB-T / C / S2 + analóg (pl városi TV azon jön).;) - The Power of the Light Side
-
Mate
nagyúr
válasz _Norbi_ #11451 üzenetére
Ez már megint hogy jön ide? Kaon HD-ja van, tudja a HD adást. Az új szabvány, illetve a DVB-T-nek a problémájához semmi köze. Földfelszíni előfizetési díjaknak meg szintúgy.
varane_2: Diginél szerintem nincs külön HD csomag, így mennie kéne a csatornáknak. Első lépés csatornalista frissítés. Ha nincs meg ezek után sem, hívd fel ügyfélszolgálatot, hogy frissítsék a kártyát vagy valami és mond el a problémát.
-
gurabli
őstag
válasz _Norbi_ #11258 üzenetére
Én hibám, elírtam, úgy akartam írni, hogy Dilin nincs Discovery...
Szerintem itt a kínálat/ár a lényeges a két szolgáltató között. Az este megnéztem a haveromnál, hát de nagyon szőrszálhasogató kell, hogy legyek, hogy megmondjam SD-ben a minőséget. Talán a Sport1HD volt érezhetően jobb UPC-nél.
Ha foci (de más sport is, pl. tenisz, kézi), akkor Dili, ezzel tud szerintem igazán hasítani a Dili, nem véletlenül nem adják a DigiSportot. Illetve gondolom adnák UPC-nek is, csak olyan összegé, hogy...
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Anonymus23
veterán
válasz _Norbi_ #11258 üzenetére
Nem érzitek mennyire szánalmas ez a parttalan vita?
Azért ha valaki nem tudja összehasonlítani a 3 szolgáltató árait és szolgáltatásait, annak úgyis mindegy, hogy mekkora bitrátával megy az adás, az döntsön szimpátia vagy név alapján, hogy melyik szolgáltató nevét lehet könnyebben kiejteni, vagy bármi, de szerintem nem én unom egyedül.Mint a homokozóban a gyerekek, hogy kinek erősebb az apukája
;) - The Power of the Light Side
-
Rick4
félisten
válasz _Norbi_ #11235 üzenetére
Egyszerűbb lenne dB értékről beszélni, hogy ne jussunk el, oda, minden eszköz más és más értéket jelez 77%-nak is, meg 80%-nak is, sőt, továbbmegyek, készüléktől függően egyiknek elég a 35% jelszint, és még tévézel, másik már 50% alatt kockásodik. Szóval az a bizonyos 10-os érték sokat nem ér, maradjunk inkább annyiban, 14 dB fölött már rendben van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Rick4
félisten
válasz _Norbi_ #11126 üzenetére
Ha már dreamboxot vesz (amúgy rengeteg jó alternatíva van, sokkal kevesebbért is) akkor már előfizethet a upc directre, egy dikertkártya képében, és akkor nem kell olvasgatni (de inkább olvastatni) semmit 100 EUR összegért..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Winnie The P
őstag
válasz _Norbi_ #11092 üzenetére
Hm. Igen, de mondjuk mi volna ha a digi a saját honlapján és időben tenné közzé ezeket a dolgokat. Mert a saját honlapján is kint van (már) mai dátummal. Nem sokból tartana nekik szerintem.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Orlin
addikt
válasz _Norbi_ #11072 üzenetére
"Felhívjuk figyelmét, hogy új megrendelés esetén, ha KAON – HD típusú beltéri egységet bérel vagy vásárol a DIGI Kft-től, a szerelési díját elengedjük!
Csak azt nem vágom ez a meglévő ügyfelekre is igaz-e?
Mert ugye itt is kell azért szerelni.Mivel nálunk dual beltéri van ezért kapásból kell egy hosszabb koax...
Amúgy adnak hozzá HDMI kábelt?
Vagy azt nekem kell beszerzi?THX
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Winnie The P
őstag
válasz _Norbi_ #11058 üzenetére
Sztem azért nem, mivel ha csinálsz egy gyári visszaállítást, vagy ha automatán frissít a beltérid (KAON) akkor oda fogja rakni. Ezek után te meg oda variálod ahova akarod!
-
Orlin
addikt
válasz _Norbi_ #11056 üzenetére
Szia!
Vágom Úgy döntöttem maradok a digi HD beltérinél és mivel 2 tv-re szeretném azért az egyiket bérelnék a másikat meg megvennénk.Úgy tudom csak így oldható meg.Mivel 2 tv-re szeretném ezért egy jobb twin fejen is gondolkoztam.
Ezt a bekötést én meg is tudnám csinálni csak tényleg az a kérdés,hogy lehetne-e így vagy mindenképp csak digis szaki csinálhatja?!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Winnie The P
őstag
-
Tomdriver
őstag
-
-
Mate
nagyúr
válasz _Norbi_ #10933 üzenetére
Nekem ingyen jöttek ki javítani, hisz nem tudtam igénybe venni a szolgáltatásukat, amit nekik garantálniuk kell.
Nekem csak fejet kellet cserélni és szerelőknek vannak máshol leszerelt, de még jó cuccaik. Nekem is ilyen fejet rakott fel és tökéletes. 3K-volt a 8K-s fej és ingyen volt minden.
-
törölt tag
válasz _Norbi_ #10901 üzenetére
Ne haragudj, hogy ennyire hülye vagyok ehhez, de akkor ha digi smart cam-et kérnénk, annak havi 200 Ft a bérleti díja, a jelenlegi beltérit le kéne adni? Ugyan úgy bejönne az összes csatorna, mint a DIGI + csomagban, amiben jelenleg vagyunk? A HD adások HD-ban is jönnének rendesen?
-
törölt tag
válasz _Norbi_ #10898 üzenetére
Köszi szépen!
LG 42LA660S lesz a TV, LED-es.
Szóval a beltérit ha lecseréljük, akkor már normálisak lesznek a HD adások is? Kint a tetőn a 'tányért' nem kell?A havi 500 as bérlést addig kell fizetni, amíg nálunk a beltéri vagy ha abból összejön a 15k, akkor már lehet úgy venni, hogy megvettük?
[ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
válasz _Norbi_ #10882 üzenetére
nagy és nem állítható antenna, de ha elolvastad a problémám, akkor láthatod, hogy nem a tájolással van a gond.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Thelyonna
újonc
válasz _Norbi_ #10852 üzenetére
Köszönet a gyors válaszért!
A második tv-n is van DVB-T/DVB-C/DVB-S2 vevő és CI+ kártyabemenet (Lg hivatalos oldala szerint is és ahogy lecsekkoltam, tényleg van a hátulján a kártyának hely >> 2. tévém), szóval akkor mindkét tv-hez jó lenne a Digi smart cam, nem?
Ahogy visszaolvasgattam a fórumon, láttam, hogy elvileg már tányéros Digihez is létezik a dolog. Kell-e ehhez valami plusz kütyü (pl. új beltéri egység, vagy esetleg új műhold, akármi), vagy csak megveszem a kártyát (ill. bérlem), bedugom a tv-be és jónapot? És van-e valami negatívuma a régi jó beltéri egységhez képest (lassabb csatornaváltás, vagy ilyesmi)? Gondolom, a kép és a hang minősége jobb lenne.
-
Mr.Rain
senior tag
válasz _Norbi_ #10794 üzenetére
Ezt írtam : "A tv alkalmas a kártyás megoldásra/DVB-S2 tuner)" Egyébként LG 42LA620S-em van.
Szóval igen,van foglalat is meg megfelelő tuner is.
Ance!
nálam ez időszakosan változik,egyszer gyorsabban lehet,egyszer lassabban lehet váltani csatornát. A képminőség jobban érdekelne.
Van különbség a HD beltéri és a kártyás megoldás között képminőségben,esetleg az adás folyamatosságában?
[ Szerkesztve ]
"Nincs megállás"
-
Gyuree91
tag
válasz _Norbi_ #9841 üzenetére
Értem, de mondom most van egy stb kártyával kombó optikai hálózat.
Viszont, ahol lesz a tévé csak műholdasan lehet, szóval DIGI az DIGI lehet kártya se kell a tévébe (mint az optikainál, csak a koax antenna van bedugva a tévébe, és minden digitális HD adó jön frankón..)
Ha nem lenne elektromos áram, gyertyafénynél kellene tévéznünk... :)
-
XaraX
addikt
válasz _Norbi_ #9807 üzenetére
Ez jó kérdés:
Én elküldtem a megrendelést május 3.-án, se egy automata e-mail, hogy megrendelését rögzítettük, se semmi válasz.
Múlt hét csütörtökön hívtak, hogy másnap jönnének bekötni.
Végül kedden meg is lett.
Nekem végülis nem volt sürgős, kábeltv mellé kellett csak a digisport miatt, de ez nem egy ügyfélbarát idő, azt gondolom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest