Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #6903 üzenetére
Ja, most látom, hogy a te verziódhoz a D3 nekró pack (ha nincs meg), egy D3-as pet és szárny is jár. De nyilván majd akkor is, amikor már nem előrendelés lesz.
De viszont a sima játék előrendeléséhez semmi.Mielőtt valaki félreértené, nekem mindegy ki mire költ, csak az érdekelt, hogy a vásárló számára mi értelme, ha semmivel se jár jobban, mintha megjelenéskor venné.
-
reelc
veterán
válasz
Vistaboy #6903 üzenetére
Vedd úgy, hogy teljesült a kívánságod.
Offline lehet játszani (de akkor ezzel a karival online nem).
Egyszer kér netet, amikor azonosítja, hogy eredeti a játék.De engem is érdekel valami.
Mi értelme előrendelni?
- Nem olcsóbb.
- Semmit sem kapsz ezért pluszban.
- Ha senki sem rendelné elő, akkor is elkészülne, nem múlik rajta a fejlesztők munkája, fizetése.
- Vagyis akár a megjelenéskor is meg lehetne venni, akár aznap, vagy később, nem fogynak el a kulcsok.
- Ha arra gondolsz, most van rá pénzed, később lehet már nem, akkor abban a későbbi szituban gondolom nem fog vigasztalni, hogy legalább a játék megvan.
- Az én felfogásom szerint nem elég az az indok, hogy szeretem és úgyis megvenném. Ezért kb. 8 hónappal előre kifizetem úgy, hogy még az alfát se hagyják nálam (szóval nincs Early Access).Nem kötözködésből kérdem, tényleg érdekel.
Ugye nem negatívkodtam, nem jöttem pl. a Warcraft 3 mizériával, mert ahogy korábban is linkeltem, ezt más csapat csinálja, akik már bizonyítottak remakekkel.
Szóval nem hiszem, hogy gond lenne a minőséggel. Persze lesznek problémák, akár a szerverrel, de majd szépen patchelik amit lehet, gondolom.Engem annyiban érdekelt volna az alfa, hogy elbírja-e a gépem valamennyire?
Tudom lesz még optimalizálva, de ha nem döglik be valami, ez a konfigom marad még igen sokáig.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple watch series 7 44mm szürke 87% BT
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest