Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz mongoose123 #5183 üzenetére

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz elavult, eddig mindegyik játékuk szép volt, nem kiemelkedő, nem "OMG leteszem a zagyam" szinten, de szépek voltak, ez vélhetőleg a Diablo III-mal sem lesz másképp.

"Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik."

Én nem félek tőle, ha úgy gondolják, hogy ez a helyes út, akkor hajrá, de azt be kell látni, hogy az első rész vérben tocsogós pályára nem szabad számítani. Különben már a Blizzard is elmondta, hogy lesznek napsütötte rétek is, ha úgy látják szükségét, de a sötét kazamaták sem maradnak el, amikor a vér füstölgő párájától nem látunk majd semmit... Vélhetőleg ahogy haladunk előre a sztoriban, illetve amint beérünk egy-egy durvább főgoncihoz, gúy fog durvulni a dolog.

Egyébként javaslom, hogy kezdj el JSP-zni, habár a harmadik részben elvileg megoldott lesz a rendes ingame trade, de D2-ben jobban jársz vele, könnyebb 2k fg-t egy fórum accounton tartani, mint 600 HR-t 30 karinál... Plusz ugye HR-ben nincs olyan, hogy apró... Nem mondhatod azt, hogy adsz valamiért 1 és háromnegyed HR-t, míg JSP-n simán mondhatod egy 100 FG-s itemre, hogy "adok érte 90-et, kell, vagy sem?".

• Bazzzs

senior tag

válasz mongoose123 #5183 üzenetére

Nem hiszem, hogy a Diablo esetében ez olyan nagy problémát jelentene. A második résszel is még mindig mennyien játsznak és azóta is kapható, pedig annak aztán már tényleg elavult a grafikája. Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik. De majd meglátjuk :) Ha kultuszjáték lesz belőle, akkor azt a játékmenetének köszönheti majd.

Más: Eléggé noob vagyok még és nem nagyon vagyok tisztában az árakkal. Egy non-ladder zealot palával játszok és végre sikerült összeszednem két high rune-t. Külföldi fórumokon nézegettem az árakat, de eléggé nagy eltéréseket találtam az egyes árlistákban. A problémám az, hogy nem találtam frisset, csak 2004-2008 közötti fórumokat. Ezek alapján ilyen árakat sikerült összeírnom:

Shako 1 ist vagy 1-2 hr
    Herald of Zakarum 1 ist vagy 1-2 hr
    Enigma 2-5 hr

Valaki tudna nekem esetleg segíteni, hogy ezeknek a cuccoknak (nem a legbrutálabb verziók kellenek) mennyi a reális ára, illetve hogy melyiket kellene elsőként beszereznem a karimra? 2hr-ért lehet kapni már egy 1000 def feletti enigma-t? Nagyom megköszönném, ha adnátok segítséget :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés