- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
mongoose123 #5183 üzenetére
Egészen biztos vagyok benne, hogy nem lesz elavult, eddig mindegyik játékuk szép volt, nem kiemelkedő, nem "OMG leteszem a zagyam" szinten, de szépek voltak, ez vélhetőleg a Diablo III-mal sem lesz másképp.
"Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik."
Én nem félek tőle, ha úgy gondolják, hogy ez a helyes út, akkor hajrá, de azt be kell látni, hogy az első rész vérben tocsogós pályára nem szabad számítani. Különben már a Blizzard is elmondta, hogy lesznek napsütötte rétek is, ha úgy látják szükségét, de a sötét kazamaták sem maradnak el, amikor a vér füstölgő párájától nem látunk majd semmit... Vélhetőleg ahogy haladunk előre a sztoriban, illetve amint beérünk egy-egy durvább főgoncihoz, gúy fog durvulni a dolog.
Egyébként javaslom, hogy kezdj el JSP-zni, habár a harmadik részben elvileg megoldott lesz a rendes ingame trade, de D2-ben jobban jársz vele, könnyebb 2k fg-t egy fórum accounton tartani, mint 600 HR-t 30 karinál... Plusz ugye HR-ben nincs olyan, hogy apró... Nem mondhatod azt, hogy adsz valamiért 1 és háromnegyed HR-t, míg JSP-n simán mondhatod egy 100 FG-s itemre, hogy "adok érte 90-et, kell, vagy sem?".
-
Bazzzs
senior tag
válasz
mongoose123 #5183 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Diablo esetében ez olyan nagy problémát jelentene. A második résszel is még mindig mennyien játsznak és azóta is kapható, pedig annak aztán már tényleg elavult a grafikája. Én inkább attól tartok, hogy túl Warcraft szerű lesz a kinézete, a darkosabb második rész nekem eddig jobban tetszik. De majd meglátjuk
Ha kultuszjáték lesz belőle, akkor azt a játékmenetének köszönheti majd.
Más: Eléggé noob vagyok még és nem nagyon vagyok tisztában az árakkal. Egy non-ladder zealot palával játszok és végre sikerült összeszednem két high rune-t. Külföldi fórumokon nézegettem az árakat, de eléggé nagy eltéréseket találtam az egyes árlistákban. A problémám az, hogy nem találtam frisset, csak 2004-2008 közötti fórumokat. Ezek alapján ilyen árakat sikerült összeírnom:
Shako 1 ist vagy 1-2 hr
Herald of Zakarum 1 ist vagy 1-2 hr
Enigma 2-5 hrValaki tudna nekem esetleg segíteni, hogy ezeknek a cuccoknak (nem a legbrutálabb verziók kellenek) mennyi a reális ára, illetve hogy melyiket kellene elsőként beszereznem a karimra? 2hr-ért lehet kapni már egy 1000 def feletti enigma-t? Nagyom megköszönném, ha adnátok segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest