Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akita
tag
Hello Athos, ez szuper infó. Ezek szerint ha egy lyukas flailt vagy más olyan alacsony erő igényű fegyvert amit használni sorcim CTA rúnaszavas fegyverré változtatok akkor ez hatalmas segítség sorcinak
Én ezt a játékot a Magyarországi megjelenés napján délután 5 óra óta játszom, nem is tudom hány éve, de most látom csak milyen tudatlan vagyok. Viszont, nem szégyellek kérdezni
Bolcsodal, kösz a választ, de pontosítás miatt újra kéreznék. A 2 lyukas Archon plate amit megvételre nekem kínáltak superior, de egyben kék színű is. Ez esetben a kék színű mágikusság értéktelenné teszi a szuperiorságot? Vagy ha egy tárgy szuperior, akkor lehet akár kék is mégis működni fog benne a rúnaszó? Gondolom set itemekben sem lehet rúnaszavazni? Vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Parfüm topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ezt a játékot a Magyarországi megjelenés napján délután 5 óra óta játszom, nem is tudom hány éve, de most látom csak milyen tudatlan vagyok. Viszont, nem szégyellek kérdezni