Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- VHS digitalizálás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Persze, hogy el kell fogadnunk, én le is irtam azt hiszem h ha nem akarja eladni akkor tök mindegy mennyit ér.
És ebből nekem most csak annyi jött le hogy piaci rés van

De gyanitom azért mert találták egy hülyét aki az eth andyját 3 berért akarja adni ez nem azt jelenti h annyit is ér, hisz még nem vették meg. Én is olyan topikot kerestem ahol KERESNEK eth andyt és irtak be árat, ami egyértelműen annyit is ér mert annyiért oda adja, meg forditva hirdetheti amennyiért akarja...
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nagy rúnákból eddig: 2x Ber, 4-5x Pul, 3x Lem, 3x Gul, 2-3x Ist, 1x Ohm, 3x Um, 2x Mal - ezek ugranak be, amiket már tuti elhasználtam.
Jelenleg pedig ezek vannak félrerakva: (fal, um, gul, vex, ko, Ist, lem, cham, pul)
ezekből nem mindegyik drop, van amit én raktam össze.De amúgy ja, én inkább gamelgetni szeretek, mint számolgatni, bár vannak olyan gamek, ahol ha átlépek egy határt, már én is matekozom. Lehet egyszer ez a game is erre a "sorsra" jut.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- World of Tanks - MMO
- Milyen széket vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest