- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
válasz
zsirfecske #10387 üzenetére
+1
-
ncc1701
veterán
válasz
Le kell szarni, ha meghalsz. Tegnap 2x haltam meg countessnél, beleteleportáltam valami fana aurás ijász csapatba. Persze sikerült visszamenni a hullámért.
De ha nem sikerül, kilépek, kalap.
Én két felé szoktam venni a dolgot: vagy mf runolok, vagy xp-t farmolok. Ha mf-elek, akkor nem számít, ha elhasalok, mert ez egy munka karakter, és igazából lvl80-tól már tök mindegy a szintem.
A nekrónak meg kellene enigma. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Persze, kiszeded az Infinity-t addigra, amikor már nincs rá szükséged... valóban epic játék, de ez a része szerintem el van rontva. Legyen nehéz az ok, de hogy esélyed nincs ellene sehogy se, annak értelmét nem látom. És lehet, hogy 15 éve nem volt balansz, ez a dolog már készítéskor előjön. Nézd meg a Dark souls szériát. Semmi segítség nincs benne, mész az egész világba... de ott sincs ez, hogy nem tudod megölni a bosst. Ruha nélkül, ököllel legyőzöd. Csak skill kell hozzá. És ettől nehéz egy játék. Nem attól, hogy end gear-ben nem tudsz sebezni egy mobot, ezért végig teleportálsz.... vicc
De nem akarok semmit elkezdeni, imádom, bánom, hogy anno kimaradt, csak ez úgy kikívánkozott belőlem...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest