Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Félig vicc: lem-pul.

-
ncc1701
veterán
Fú, köszi. De én ezért nem kelek fel, szombaton emberi időben volt.

-
ncc1701
veterán
válasz
Joco_77
üzenetére
Nem muszáj minden resistnek a plafonon lenni amúgy. Legfontosabb a light, fire, utána a cold, majd a poison. Én aszerint rakom be a resist sc-ket, h hová megyek. De plö travit is 48-as fire resisttel runolom, mert laza vagyok.
Meg ugye a cta sokat segít. Anni nincs, torcsom is csak egy 12/12 körüli amazon, pedig kiütöttem vagy 10-et már, de erre nem költök.
Annit 13-án lehetett utoljára fogni, figyelem a srác discord csatornáját, fogok próbálkozni, remélem a héten megint lesz alkalom.Ja, cuccok. Full mf-ben tolom, sorcira nem költök, az csak munkaeszköz. Shako+ptopáz, ocu + 5/4 cold facet, 28-as viper+ptopáz (van 33-as, csak nem tudom kilukasztani), gamblézott 2soso+10fcr amu, 35-ös spirit pajzs, 39-es chance guards, tearhaunch cipellő (nem esett még war travi), goldwrap, 30+28-as nagelek, stashben gheeds, meg egy crap ama torcs, plusz némi resist, és mf sc-k. Mercnél gaze+15ias jool, stone armor eth balrok skinben, eth cv insight. Kalap. Most annyit csinálok, h cold ág mellett erősítem a lightot, de ez csak annyit jelent, h kap 5 pontot a chain lightning/light mastery.
-
ncc1701
veterán
válasz
Robert1987
üzenetére
Jó caster amu úgy kezdődik, h 2 all skill, 10 fcr, és utána jön a többi. Tizen pár strenght, allres, mf.
-
ncc1701
veterán
Na, megtört a jég, ~250-300 kör között valahol eshetett az első "hr", egy Vex. Bár sokak szerint ez nem is hr még.
-
ncc1701
veterán
válasz
Joco_77
üzenetére
Fent kollega levezette, h az átlag sebzése kb ugyanannyi, mint egy eth treshernek. Amúgy arra akartam kilukadni, h az armorom volt vagy 35fg, hozzá az um kb ugyanannyi, azaz nem egy nagy összeg, és jól működik, és mégsem egy overkill forti.
Abból a zsetonból inkább tradelj egy low cta-t, sokkal jobban jársz. -
ncc1701
veterán
válasz
Joco_77
üzenetére
Eth cv insight, eth balrog skinbe tett stone rw, gaze + 15ias/fire resist jewel, és kb 25 runból 1x fekszik. Persze teleportozni kell jobbra-balra, mert a hidrák bántják. Plusz ugye kap egy lvl9 bo-t is.
De ha mondjuk lemondasz az insightról, akkor egy reapers a dec átok miatt tuti megoldja a gondot.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Traposnak ias kell, jaja.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem akarok erőre rakni, mp-hez kell asszem 25. Onnan enigma sokat ad, ha van torch+anni, akkor szinte full vitality lehet a kari. És az enigma úgyis ad vagy 900+ defet.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Az szép. Nekem onnan még semmi sem esett.

-
ncc1701
veterán
Szerintem fejesem van, string öv is, raven is tán, gore rider is, life tap wand is.
Enyémet vagy 2 hetente használom, meg is akadt lvl 86-on, de akkor nagyon jól jön. Majd ha lesz "occó" enigma, akkor átrespecelem 1 pontos smiternak, csinálok belőle hammert, ő lesz a fő karakter. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ezért ilyen drága egy jó amu/ring. Baromi ritka.
Amúgy windowsos discord kliensen (már későn) megleltem a tűzfal ip tartomány beállítást. Szóval következőleg talán lesz belőle anni is.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Van vagy 100+.

A két unid t elment 4 istért megint. És anno már gambléztam soj-t is.

-
ncc1701
veterán
Nihlatak gc-ből 1 to cold skills, 37 life.

-
ncc1701
veterán
Mara 24.

-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Az igen, nekem fal, és io lett.

-
ncc1701
veterán
Navégre esett 1 dest.
-
ncc1701
veterán
Botd eth war pike, és csakis! Üt, mint a teherautó.

-
ncc1701
veterán
Semennyire, 0 dex. Ha jól játszol, a közeledbe sem tudnak érni, nem h megütni.
-
ncc1701
veterán
Absorb maxos. Ne hallgass rám, meg nézz utána, de én 3-4 ist alatt nem adnám el.
-
ncc1701
veterán
válasz
Joco_77
üzenetére
Nekünk tegnap esett egy 19/13-as whisp bálhoz lefele, cs-ben pedig egy ist. Tegnap esett vex a1-ben egy random fallenből.
Marát lassan vennem kell, ha jól látom, egy low kijön 2 ist körül. Lehet hétvégén megejtem. Elöbb próbálok valamit craftolni, mert kellene az amun a +10fcr. Van vagy 15-20 craftolásnyi anyagom, csak amukat kell gyűjtenem hozzá.
-
ncc1701
veterán
Szerintem féretettem a régimet, sima non-eth poleaxe-ban van.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
A 2. ring teljesen rendben van.
-
ncc1701
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Valamelyik videójában kifejti. A lényeg, h 2 soj a beugró, összegyűjtenek 125-öt, rákreálnak egy szerverre, eljuttatják a befizetőkhöz az ip címet. Onnan van 2 órád, h rákreálj a szerver ip címére, meg még fél órád, mert egyesével, apránként adják el a soj-t. Nyilván diablót magadnak kell lecsapnod.
-
ncc1701
veterán
Na, ma kerestem 4 istet. Volt 1-1 soso light skillerem, azok elmentek 1-1- istért. Unid torcsot eladtam 2 istért. Lassan kigyűlik egy low cta.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Sorcim 90-es, ha gondolod, elcraftolom neked a cuccokat.
-
ncc1701
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Merc kezébe szokták nyomni. Oda meg pont eth kell.
-
ncc1701
veterán
Te melyik oldalon tradeled a cuccaid? Van pár dolgom, amiért rúnát kérnék, online a kutya sem lép be.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Túl van értékelve. A block az működik, abban hiszek, de a defense az lutri.

-
ncc1701
veterán
Persze, de csak este 7 körül.

-
ncc1701
veterán
Ja.
2 torcsot kiütöttünk, assa 13/11, assa 13/17. Jó szerencsém töretlen.

-
ncc1701
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Beteleport az egyik sarokba, meteor a fejére, másik sarok, másik meteor. A lényeg, h ne állj meg, folyamat teleportolj arrébb. Teleportos karaktert nem lehet beszorítani.
A merc addig felfogja őket. Sőt, ha van tisztességes bökője, nekem plö idővel le is szedegeti a dögöket. -
ncc1701
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Összefoglalva:
-statikus map, 3 verzióban az első szinten
-ahol a piros szem van a megfelelő falon, a négy irányból ott van a dögBeteleport mellé, ahogy mutatja a srác. Nincs cta-m, így dobok egy blizzardot, másik sarokba átugrok, még egyet. Eddigre meghalt. Ha él, kilépek, mert cold immun. Ha a szintjén kígyók vannak, kilépek, mert megdöglenék. Nem szabad leállni vele vívni, lerohanni, beütni, ha nem jött össze, tipli, ng.
Summonerrel szoktam egy körbe venni, így nem kell várni a kreálásnál.
-
ncc1701
veterán
válasz
Reinhardt
üzenetére
Ezt leltem:
Odds for keys in p1
1 : 12 Nihlathak - [H] Halls of Vaught - {mlvl 92}
1 : 11 The Summoner - [H] Arcane Sanctuary - {mlvl 80}
1 : 14 The Countess - [H] Tower Cellar Level 5 - {mlvl 82}
Odds for keys in p8 (PoD)
1 : 8.81 Nihlathak - [H] Halls of Vaught - {mlvl 92}
1 : 7.81 The Summoner - [H] Arcane Sanctuary - {mlvl 80}
1 : 10 The Countess - [H] Tower Cellar Level 5 - {mlvl 82} -
ncc1701
veterán
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nekem 1:50-nek tűnik az.
De kösz a számot. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Gyűrű free.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Druidod van? Ratyi 13/12-es dudu torcs lett a sok meló eredménye.
-
ncc1701
veterán
Szerintem szimplán csinálnak új ladder-only itemeket-rúnaszavakat, és mindenki boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos fejegységek
- Direct One (műholdas és online TV)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest