Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz sto1911 #19008 üzenetére

Szerintem egy Nightmare-en befogott Hephastoval (kell néhány ráfutás vszg. mire cursed affixszel ráakadsz) jól el lehet lenne Hellen is, míg azután be nem fogod újra Hellen...

Egyébként olyan démon altípusú unique monszta, akin fixen van cursed tulajdonság, pl. Ismail az Act3 councilből.

Nekem mákom volt, és kb. harmadik nekifutásra tudtam fogni Nightmare-en egy Fanaticism/Cursed kombós Hephastót - a csicskám Might aurás, így a Fanaticismnek örültem, mert további turbót ad.)
    Mondjuk az álom egy cursed/fanaticism aurás Lister lenne, de majd meglátjuk... Olyat valószínűleg nehezebb is fogni. (Bár egy közben 20-asra húzott Bind Demonnal már nem feltétlenül.)

Én közben meguntam a Nightmare bocizást (míg 65. szintről felléptem 71-re, addig tologattam), és ugyan nem találtam magamnak ez alatt jó Insight alapanyagot (MF nélkül szaladgáltam pedig), meg nagyjából mást sem... de volt egy négylyukú partizanom, amiből csináltam akkor a csicskának egyet jobb híján. (A sebzést amúgy is én tolom ki, kiegészítve az immár őrült tempóban tomboló Hephastoval, úgyhogy a csicska sebzése nem oszt, nem szoroz.) Azután Cold Plains-en 5 percen belül esett egy egész tűrhető fegyver, amit nemsokára kézbe is tudok majd venni (még hiányzik némi str hozzá), ami alsó hangon is duplázza a jelenlegi sebzésemet. Az szerintem bőven elég lesz Hell Act5 tájáig, ha közben nem találok jobbat. A nemrég befogott Curse-ös Hephasto a konstans átkozással így is megdobja annyira a sebzésemet a jelenlegi (megnéztem, tényleg 15 -ös szintkorlátú, és normál Act3 környékén esett még) fegyveremmel, hogy Hell Act1 így is vicc kategória. (Mondjuk olyan -40% körül van a cold rezisztem egyelőre, így arra figyelnem kell, hogy ne a pofámba novázzanak a megmurdáló coldos unique-ok, mert az tud fájni... Meg a csicskára kell figyelnem, mert hamar lepofozzák, ha bekerül a lecsó közepébe...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés