Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz sunnymarcell #28 üzenetére
Lassan meg cuccok nélkül is lehet majd vinni infernót, mert tovább csökkentik az ellenfelek sebzését.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sunnymarcell #14841 üzenetére
Volt korábban egy emberke, aki felvásárolta őket, de 2 hete nem lépett be játékba (vagy BattleTaget cserélt).
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sunnymarcell #15044 üzenetére
Ideális esetben 1 M.
Sokkal jobbat nem visznek tőlem 1 hónapja.⭐ Stella
-
proci985
MODERÁTOR
válasz sunnymarcell #15048 üzenetére
demon hunternél kb a karaktered szintjére elég 300 allres, a 60k dps alapján mp2-3 fölé nem hinném, hogy nagyon tudsz menni. 500 allres és 42k life megfelelő dammal olyan mp8ig elég. vagy mp7 überre.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz sunnymarcell #15050 üzenetére
inna öv talán már megáll annyiból, az elég sokat dob.
egy kezdetleges strongarm is elég nagy upgrade tud lenni.
-
persil
nagyúr
válasz sunnymarcell #15161 üzenetére
Natalya's slayer egy fos. Mindenképp maradjon dead man's, de amint lesz pénzed, sürgősen cseréld le, mert ezen elég ergya a 10% atk speed.(más kérdés, hogy 14% hungering-gel és 9max discipline-nel mennyibe kerülne egy 19-20%-os.)
Crafted micsodának... ? Melyik slotra tennél be egy craftolt vackot? Csizma általában adott, tehát ott mindenkinek az van, ami a buildjéhez kell. Ez után két slotot elfoglalna két olyan tárgy, amit csak a 6+7 movement speed-ért craftolsz? Szerintem nem jó ötlet.(mindezt +1%-ért cserébe.) Nagyon nem.
Meg ugye alapból csak csizmán lehet, tehát ehhez neked csizmát kéne craftolnod.(ergo a 6 és 7-ből csak az egyik lenne meg) Esetleg craftolsz egy 7%-os csizmát és felveszel hozzá egy legacy inna's temperance nadrágot... Borzasztó nagy hülyeség lenne az egész.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz sunnymarcell #15163 üzenetére
"A 17 attack speed fölöttiek (9 max disci és min 10% hungering arrow) 8 milliónál kezdődnek, és nekem van most 1,4 millám."
Jah, gondoltam, hogy nem túl olcsó, azért is írtam zárójelben. Hát mérlegelni kell, hogy mi adna többet ugyanazért a pénzért.
"ll-kobe"
[link]
Beírod, hogy honnan indulsz és annak mennyi az ah-s ára, meg, hogy mennyibe kerül a tome of secrets, azán calculate.Eladásra egyáltalán nem éri meg legyártani, de saját használatra sem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz sunnymarcell #15214 üzenetére
Hát beza..
Többször volt már róla szó hogy ha DPS-ről van szó, akkor az egyik legjobb stat az Average DMGEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz sunnymarcell #15334 üzenetére
Van esély..és talán 5%..de ezt biztosra még senki sem tudta megmondani
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
válasz sunnymarcell #15334 üzenetére
mp1-en 10%
No monsteren is dobhat, de értelemszerűen kevés az esélye. OIyan 1 és 5% között lehet, de hivatalos info erről nincs.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sunnymarcell #15367 üzenetére
Megyünk, ütünk mindent, néha elfutunk azt megint ütünk mindent, persze alszunk is közben egyet, azt...
Viccet félre téve.Kell négy jóóó drágán felöltöztetett karakter.Kb ennyi.Gorneck23
Azt látom wazze.Nem gyengén költöttél rá.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sunnymarcell #15369 üzenetére
Régebben toltuk PHs arcokkal.
-
persil
nagyúr
válasz sunnymarcell #15369 üzenetére
Már miért ne lehetne? :S
Ezt most hirtelen nem is értem. Most is épp csapatban játszunk monster power 3-on.
-
Gothmog
senior tag
válasz sunnymarcell #15372 üzenetére
Igen, köszi, közben magam is utánaolvastam, és az Act2-ben vásárolható plan az a gyűrű készítéséhez kell, nem a portálokéhoz, úgyhogy rosszul emlékeztem. De mindegy, különösebben nem is izgat most a Hellfire gyűrű hajkurászás...
Endure. In enduring, grow strong.
-
persil
nagyúr
válasz sunnymarcell #15374 üzenetére
Ja, hogy public... ki a franc játszik olyat?
Szépen behívom az arcokat friend list-ről és kész.
-
F-ECT$
titán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sunnymarcell #15377 üzenetére
Rúzsa Magdi De szép leányzó lett belőle
-
Ifju
aktív tag
válasz sunnymarcell #15498 üzenetére
azt hittem csak én vagyok szkeptikus az egésszel kapcsolatban, látom nem vagyok egyedül.
-
F-ECT$
titán
válasz sunnymarcell #15498 üzenetére
Nem szokásom mindenben csak a rosszat látni, így csak az utolsó gondolatok közül emelném ki azt, hogy hiába jönnek folyamatosan a patchek, még mindig mindenki csak act 3-a tolja és fogja tolni. Nem tudom mekkora erőforrást igényelne leprogramozni azt, hogy lvl60-as karakter esetén közel azonos xp mennyiséget lehessen szerezni act 1-ben és 2-ben is, mint act 3-ban. Azt már nem is várnám, hogy act 4-ben is, mert oda akkor se járna senki, úgy el lett rontva az a fejezet.
Dive ever, work never.
-
Face8814
őstag
válasz sunnymarcell #15511 üzenetére
Igazából nem is az MS-en van a hangsúly hanem a DPS-en. Meg kellene néznem h.a Lacuni mennyit ad....
Elvileg a mostani még elmegy szódával de azért szétnézek ezen a vonalon.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
ProEvoFan
nagyúr
Azt a bracerst 10 millióból nem fogja pótólni.Lacunival főleg...nézd már meg mennyi élet van azon az alkarvédőn, utána nézd meg mennyi a kari élete.
bracersből mindenki Lacunit használ, akinek nem teszkós geare van
Ez nem igaz. -
SLYM
veterán
aha persze, hát ha a jobb mint tescos gear azt jelenti, hogy minden cuccod 200 misi+, akkor tényleg mindenkinek megéri strongarm helyett lacunit használni
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sunnymarcell #15529 üzenetére
Dehogy is!lol...
"3 Radiant Star Gem, 20 millió gold és 1 Demonic Essence (ez egy recept ami eshet infernon)" a költsége az új gemnek...egyelőre ez a terv.Ne aggódj, a refik nerfelve lesznek...
[ Szerkesztve ]
-
John D'oh
aktív tag
válasz sunnymarcell #15530 üzenetére
Shadow Power / gloom 15% ls sem segített ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz sunnymarcell #15552 üzenetére
MP10-en azért jobb cuccok esnek. Minden valorszerzés közben esett 1-2 legend nekem is.
Nem mindegyik über ilyen egy helyben állós, ezt azért töltöttem fel, mert vicces, hogy MP10-et így is le lehet nyomni.⭐ Stella
-
buherka
addikt
Én is hadd kössek már beléd...
Tesco gear, mert nem Lacuni van valakin??? Nézz már körül légy szíves. Nekem is volt lacuni-m, de csak a MS miatt. De mióta lecseréltem Strongarm-ra, sokkal jobban jártam.
Több DPS több main stat, life, all res és 2X annyi armor...Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz sunnymarcell #15566 üzenetére
Egy 1280-as volt előtte...azt is szerettem. Aki megszokja a Windforce-ot az már mást nem nagyon fog használni.
Aztán úgy voltam vele hogy nézek egy 13xx-as példányt...de maxos knockback és LS nélkül nem akartam venni. Ennek a bow-nak ez a lényege. Amikor megláttam ezt a 1333-as példányt ilyen statokkal, tudtam hogy meg kell szereznem. Hál istennek valahogy hajnalban járt le a bid és rátettem az összes goldom, amim csak volt. Szerencsére mindenki aludt...
Hja és 3-as a szerencseszámom, amúgy is...Szóval ez jön velem a sírba.
De láthatod te is hogy meg lehet máshová is oldani a 24-es MS-et. Nem kell hasraesni a Lacuni-tól. Vannak más alternatívák. Valaki pl. fegyóra rakja a MS-et, mint Szatesz tesó. Dobálós barabi létére olyan darálást rendez, hogy itt sokan csak pislognának szerintem. Én csak elfajzott DH-nek hívom Őt.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Sirandrish
legenda
válasz sunnymarcell #15570 üzenetére
100év
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
F-ECT$
titán
Lehet, hogy olcsón vette és most meg eladja.
Dive ever, work never.
-
buherka
addikt
Azért mert nem másnak fejlesztem a karakterem hanem magamnak...ennyi. Akinek nem tetszik az nem játszik velem ennyire egyszerű.
Szép is lenne ha más mondaná meg hogy mit vegyek.
Egy DH-nak kell a távolságtartás...és ez adja is.Én is mondhatnám hogy amikor a Barbik a Fury-val csapkodnak, aztán a monszta, kiszalad a képernyőből. De együtt élek vele. Ennyi.
Én Knockback-et nyomom a Barbik meg a fear-t...így cép az élet.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
xavix13
őstag
Trade chanelen is valaki árult 50k brimstone-t. Kérdezték tőle hogy tán dupeolta? Azt válaszolta hogy nem, hanem azért vette, mert azt hitte, hogy felfog menni az ára ilyen 100k környékére. Elmondása szerint 2milliárdot költött rá, ami 40k/db-ra jön ki. Még akkor vette amikor egyik napról a másikra felment a brim ára 10król 40re.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Vismajor01
addikt
válasz sunnymarcell #15755 üzenetére
Ennél sokkal több. Lacuni alap, de ha azt nem is akarod cserélni, akkor ringeken, gloveson lennie kell, inna gatya sem ártana, vagy witchin hour.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Gothmog
senior tag
válasz sunnymarcell #15763 üzenetére
Ok, addig nem olvastam vissza, csak megakadt a szemem a "Lacuni az alap" jellegű megjegyzésen. Bár én ettől függetlenül az evidens tegez mellett a kesztyű és két gyűrű trión próbálnék még elsődlegesen az attack speedet szedni (meg persze még amuletten, ha tudok jót szerezni). Mondjuk egy Nati gyűrű (csizmával) alap lenne neked. Lehetőleg mindegyiknél chc és ias párossal. CHD-d úgyis lesz nagyjából elégséges a Manticore-ból (ha dupla socketes), meg a megfelelő passzívból.
Lacunival tényleg az a helyzet, hogy az igazán jó darabok meglehetősen drágák. Bracernél én a dex/reziszt/chc hármasra mennék rá. Esetleg Dex/Vit/CHC hármasra, attól függ, hogy vit-tel vagy reziszttel állsz-e rosszul (persze a dex/vit/reziszt/chc együtt a legdurvább, de akkor már drágább holmiknál járunk megint).De majd a DH szakik megondják a tutit
-
xavix13
őstag
válasz sunnymarcell #15774 üzenetére
Én ma vettem a nati gyűrűm 10mért: Monkom
Figyelni kell a 1d11h itemeket meg a bides cuccokat. Ezen van soc + 40 avg dmg + 9as.
Ehhez képest egy alap dexes, 4 chc-s darab adna +172 dmget. Csak azok 50-60mtól kezdődnek. (A 6 chc-s darabokról már nem is beszélek)[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Gothmog
senior tag
Figyelgetni kell az AH-t, illetve apránként tud fejleszteni az ember rendszerint, nem tud mindig mindent megvenni egyszerre.
Egyébként pedig Nati gyűrűt és Inna gatyát is kapsz 10M alatt olyat, amit szégyenérzet nélkül hordhatsz, míg esetleg később le nem cseréled őket valami combosabbra.Ha gondolod, hogy most előrelépés, akkor vedd meg nyugodtan azt a Lacunit, de később szerintem cserélni fogod még. WH övből pedig nem muszáj all rezisztesed venned. Sőt, nem muszáj WH övet sem venned, csak éppen IAS-t kapsz vele, illetve kapsz még annyi CHD-t, hogy a Manticore és a passzív skill mellé fel tudsz csúszni 400% fölé anélkül, hogy kesztyűn, gyűrűn vagy amuletten egy fia százalékot is kellett volna áldoznod erre. És ugye IAS-t akarsz növelni mindenképpen. Erre pedig övben a WH a megoldás.
De nyilván pénzkerettől függően sokféle (kényszer)megoldás összehozható. Csak arra kell ügyelni, hogy a végén kiegyensúlyozott legyen a dolog. (Persze mondani könnyű, tudom)
-
Gothmog
senior tag
Tegnap csak rápislantottam AH-ra. Példának okáért, Nati gyűrűből 4.5M-ért volt bent 130dexes, 9ias-os, 11-48 damage-os darab (de lehet, hogy 9-48 damage volt, erre nem emlékszem pontosan).
Szerk: elnézést a "dupla posztért", később jutott eszembe, hogy reagáljak még egy másik hsz-re.
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sunnymarcell #15874 üzenetére
Ezt a dualt csak érintőlegesen lehet pvp-nek nevezni.PvP, mert player versus player, de ez inkább csak poén a játékban, nem egy kidolgozott rendszer.Ha jól vettem ki a Blizzard szavaiból, a balanszolás miatt dobták kukába az "igazi" pvp-t.Ahogy olvasom a fórumokat, kezdem érteni miért is.Blizzard nem akart komolyabban foglalkozni a pvp-vel, az összes skillt újra kellett volna gondolni.Ehhez vagy lusták voltak (haha), de inkább a pénz áll a háttérben...szerintem.
-
JSaN
addikt
válasz sunnymarcell #16188 üzenetére
A kepeket megtalalod a felhasznaloi fiokod/dokumentumok/diablo3/screenshots mappaban.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Drizzt
nagyúr
Itt a print screen automatikusan a documents könyvtár alatt a diablo3-ba rakja a screenshotokat rögtön, nem vágólapra.
I am having fun staying poor.
-
törölt tag
Ha megnyomod a Print Screen billentyűt, automatikusan elmenti a képet a C:\Users\Felhasználóneved\Documents\Diablo III\Screenshots mappába (Win 7 esetén).
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz sunnymarcell #16224 üzenetére
Elvileg 50.
-
Thrawn
félisten
válasz sunnymarcell #16229 üzenetére
Nincs delay csak rosszul csinálod. Először Shadow Power aztán lehet lőni. Az a lövedék amit nem SP alatt lősz ki nem fog életet visszatölteni. Ez Ball Lightningnál is fájó lehet, de Cluster Bombnál azonnali halál.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Franklin
addikt
válasz sunnymarcell #16255 üzenetére
Ha PayPal-t használsz, akkor nem kell auth.
-
Wolverine
félisten
válasz sunnymarcell #16278 üzenetére
Van szabad fejlesztői pozíció; ha jobban értesz hozzá, dobj nekik egy CV-t
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sirandrish
legenda
válasz sunnymarcell #16518 üzenetére
Nem..nem ad Brimet
-
catroot
veterán
válasz sunnymarcell #16518 üzenetére
Köszi, aztán leesett a tantusz.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
jenő45
tag
válasz sunnymarcell #16541 üzenetére
jah bocs én irtam el nem heal hanem life
-
proci985
MODERÁTOR
válasz sunnymarcell #17070 üzenetére
kell legalább 50es CHC, olyan 1.7-1.8as AS és AoE támadás (ball of lightning pl tökéletes).
szerintem kifejezetten jó a night stalker manticoreval is, de tényleg magas chc kell hozzá.
-
persil
nagyúr
válasz sunnymarcell #17073 üzenetére
"Egyik haveromnak durva CM wizardja van, és lehet látni hogy bőrkeményedések vannak bal három ujján"
Hát igen, lehet nyomogatni ész nélkül, mindenféle értelmet mellőzve a 3 gombot és akkor valóban ez lesz a vége.
Meg lehet normálisan is, ütemre. Hónapok óta cm wizard-dal játszom és se az ujjaimnak, se a billentyűknek nincs baja.
Mikor videón látok cm wizt és látszik, hogy semmi mást nem csinál, csak veszettül nyomogatja a gombokat, mint a barom, azt csak szánni tudom.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mikromanus
veterán
válasz sunnymarcell #17161 üzenetére
Gondolom egy pillanatra megremeget az életet jelsző vörös kis pacni a képernyőn, de aztán simán túltetted magad a kis kellemetlenségen. Vagy nem?
Amúgy most szar csak az AH, vagy kifejezetten az én irdatlan kereskedelmemet nem tudja már kezelni (100k és 1 milla között lehetett az eladás), vagy egy ideje már ilyen komoly várakozási idő van aközött, hogy eladok valamit és hogy a pénz átutalható a kincsesládámba? Korábban csak RMAH-ban volt ilyen, de ott más pénzesládába ment az utalás. De hogy AH-ban is ennyire komoly ellenőrzés kell???
Vagy egy órája már Processing (Piros!) van a tranzakción...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest