Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Hogy lehet egy Tyrael's mightot berakni AHba 38 000 aranyért?Persze elvitték mire pislant az ember,de ennyi volt
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Pénzmosás gondolom,így van kiürítva haver Balance-a ha jól sejtem
-
warcat
veterán
Ezt a hogy lehet egy virtuális tárgyért fizetni dolgot annyiszor kibeszéltük már.
Miért fizetsz az internetért, "lololo van ingyen wifi a teszkóban" vagy ellophatod a szomszédét(ez most nem ide tartozik mondjuk).A tárgy itt egyenlő egy szolgáltatással,aki fizet érte,az úgy érzi,hogy a használata által olyasmihez jut,ami neki megéri az összeget,legyen ez gyorsabb farmolás pénz reményében,vagy szórakozás.
Egyébként meg akkor egyetlen egy goldot se költs el az AHban,de még potiont se vegyél és ne javits a kovácsnál,mert minden egyes arany átfordítható euróba,tehát valós pénzt költesz folyamatosan virtuális tárgyakra,gyorsan hozzátok a köveket
-
warcat
veterán
Na talán az AH változtatások kinyírják a hiénázást az automatikus összehasonlítás/rákeresés stb funkcióval.Talán neki lehet állni játszani is majd.Mennyi idő alatt farmolna ki valaki 900 millió aranyat RMAH eladások mellett...
-
warcat
veterán
válasz Mr.Csizmás #1443 üzenetére
Igen :
When searching for items to purchase, an option to "autofill" stats based on what the player is currently wearing has been added
Similarly, when selling an item, a "Find Similar" button has been added to allow players to quickly search for items currently up for auction that have similar stats
-
warcat
veterán
Továbbra sem értem a problémát,a hirtelen százezreket érő gearrel ugyanúgy tudsz farmolni mint korábban, a játék kezdete óta csak butítottak a játékon.Az egyedüli igazán kellemetlen dolog az IAS nerf volt,de az elfogadható,mindenen kötelező stat lenne,hogy legyen is valami értéke az adott cuccnak.
Amin panaszkodsz,az a Blizzard által adott keret a játéknak, mindenképpen lett volna valós pénzért kereskedés csak illegálisan, a customer supportjuk meg 24/168 állítgathatná vissza az ellopott/kifosztott accountokat.Ha ezt az alapvető rendszert kifogásolod,amiből sosem csináltak titkot,hogy így lesz,és sosem változtatnak rajta,akkor csak azt tudom kérdezni,hogy minek vetted meg ezt a játékot,de méginkább miért játszol még mindig vele,ha ennyire idegesít.Én szórakozni ülök le,na meg pénzt keresni,na de hogy itt dühöngjek a monitor előtt,annak mi értelme van?
Nyugati árakon egy kávé(kávézós-beülős hely) árából kijön 20 millió gold,amiből rare tárgyakból act 2 de még 3 ready karaktert tudsz csinálni,persze hogy kifizetik,nem hülye ott se senki,csak mondjuk 1500 eur egy minimálbér.
-
warcat
veterán
Ez a korábban linkelt vállas elképesztően brutális,remélem nem szórtad el fillérekért...
250-60int, 60-70 vitalityst adtam el egy hete 148 euróért.
Nem csak a kiegészítő statok miatt ér ennyit ,tudtommal rare cuccokon a strength kivételével csak 200 main stat lehet maximum.Mivel nincs konkurenciád hasonló cuccal,ezért elviszik 250 euróért még a leértékelődött arany korában is,goldahban meg...sokszázmillió 2-30 biztosan.A patch óta,mióta berakták ezt a legendaryt,lehet e fölé (200dex/200int)menni,persze,hogy nagyon értékesek!Minden karakternek upgrade.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Hát ezt a hellfire gyűrűt egy ideig gyártani fogom sorozatban,mire meglesz a 200 str/70allres/ias/chd/chc kombó
Tuti lesz vagy 1-2 millió /craft,hogy fogyjon az arany.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Nagyon-nagyon meglepődnél te ha tudnád,hogy mennyi az az "apró" valójában,én csak ennyit mondok.
A másik meg,ezt a játékot nem kölyköknek készítették, 16 illetve 18 év a korhatár országtól függően,de azt,hogy nagyon el vagy te tájolódva azt eddig is tudtuk.Szerk: a gyűrűt nem kapod,hanem tudtommal a kovács gyártja le, és a szükséges alapanyagok az infernal machines felturbózott bossokból esnek majd.
A crafting fee meg adja magát,kevés a gold sink.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz RockHaRD #1957 üzenetére
Nem olvastam el amit linkeltetek,csak a korábbi infók alapján írtam,de nagyon nagy kihagyott ziccernek tűnik az az 50 000 gold,könnyen lehet,hogy csak ideiglenes/placeholder/.
Persze lehet,hogy így marad,mert nagyon lehúzós érzete lenne a dolognak stb de nem lepődnék meg egy alapos emelésen.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Érdekes info ami talán nem volt még,és perpill nem tudni,hogy bug vagy így lesz -e,de amíg nem tisztázódik ne vegyetek top end bizsut:
63as affixek megjelentek az ékszereken ez annyit jelent,hogy :amun a max crit chance már 10%, a max critdam +100%
Gyűrűn ez 5,5 % crit és 50% critdamage
Magic find 18 ról 20 ra stbEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz mikromanus #2568 üzenetére
[link]Itt a topic címe vannak screenshotok is,még nem volt válasz,hogy bug -e
Vettem olcsón egy elárazott strengthes litany gyűrűt de szerintem meghirdetem,valószínű ezek is 5,5 critesek lesznek ha nem csak bug.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Még felesleges sírni simán el lehet adni a cuccokat patchig, épp az írtam,csak nem szabad most pénzt fektetni komolyabb ékszerbe.
Akinek van valami durva roll ,adja el és vegyen valami fapadost ami megteszi míg esik jobb patch után.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz KonzolKartel #3886 üzenetére
Ez így hülye keresés már megbocsáss.
Barbárnak van egy skillje,aminek a neve Overpower.
Közelharcban ez egyébként az, amikor a nyers erőd nagyobb, mint az ellenfeledé,ezért pl karddal hárítás után izomból visszacsapod az egészet az ellenfél orcájába.Az angol kifejezés amit keresel az az overpowered.
-
warcat
veterán
Hoppá hoppá mi van az updated patch notesban:
Affixes on items will now roll their level based on the level of the monster killed (rather than the item's level) This now applies to random affixes on Legendary items
-
warcat
veterán
Nem rossz, a chestből kihozhatsz 100-150 milliót ( +armor roll remek, strength rendben, vity alacsony, de van magic find,azért böngészd át, az mf jó de én nem fizetnék érte nagy felárat)
cipő allres nélkül nem ér sokat,övön kevéske a dex de monknak elég korrekt lehet a +armor és phys res komboval.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Láttam délután AHban egy Zunimassa'marrowt, igaz gyengébb statos volt 130 int meg alacsony vita, 3377 aranyért.A poén az hogy volt benne 3 darab 42 intes gem is, ugye az is pár 10k gold
Én priti gerillakcióját sejtem a dolog mögött!
(viccet félretéve szerintem bideltetni akarta a szerencsétlenje)EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz Baaraanz #5050 üzenetére
Ezt csak akkor fogják elhinni, ha hihetően kamu a név pl : asdafd zerzrere,egyébként account cserében segítkeznének,ami tilos.
Hivatalosan egy családon belül lehet átíratni,pl apa -kiskorú fia, tudtommal.
Lehet próbálkozni supportnál,de az a hülye,aki kamu nevet ad meg.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Azt már most egyszerű megtippelni,hogy alap rollos cuccokban nem érdemes pénzt hagyni,
gondolok itt pl a 90 str/90 vites immortal csizmákra stb,ezeknek az ára most is látványosan csökken (40mról már stabilan 30 alatt van).Én most csak aranyat halmozom, fel fog megint menni az ára,de legrosszabb esetben is jobb cuccokat lehet majd belőle venni mint most.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz Lézerparaszt #5328 üzenetére
A Vile Ward szerintem kinyírta az a receptet teljesen.
-
warcat
veterán
Amúgy bejelentettek keddre egy 8 órás maintenancet amcsikhoz.Általában patcheléskor kell ennyi idő,lehet bizakodni.
-
warcat
veterán
Szerdán javítva lesz a mempo of twilight (most 2 random rollt csinál 1 random roll +170-200 mainstat helyett)
Ha van gyenge példányotok érdemes gyorsan eladni,patch után jobbak fognak potyogni,
pl 200 strengthes páldánnyal esélye sincs versenyezni a mostani 70-80asoknak.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Szerdán patch már biztos,bejelentették.
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz mikromanus #5706 üzenetére
Nem fair,egy ilyen gazdag monk halhatatlan mert ugy felöltözik ahból,ezért nem reprezentálja az egész classt.
-
warcat
veterán
Olvastam egy kis amcsi fórumot mert sok volt a kóla míg lepörgettem egy adag wow dailyt szerver leállás előtt.
Nagyon vicces dolgok vannak, 20k hps barbár rettenetes gearben telesírt egy topicot,hogy nem megy neki a monster power 3.Van hasonló monnkal is,az armor nerfje miatt panaszkodik,ami mögött bár lehet valami mások szerint, ő is szörnyen gearelte magát,semmi +armor cucc.-Van aki rengeteg cuccot talál állítása szerint,és mindenkit arra bíztat ,adjon el mindenki mindent gyorsan míg van ára,2 héten belül mindenki full legendaryban lesz 500k dpssel (én kétkedek)
-Sokan nem fogták fel,hogy mp bekapcsolt Act 1 az nagyon nem egyenlő a sima 61-es verzióval
-Watchtowert ha keresitek, ne northern highlandsen tegyétek,átrakták délre,south vagy southern highlands vagy hogyan hívják.
-az ékszerek mellett érdemes lehet lesni a kaszt specifikus dolgokat,gondolok főleg mojokra quiverekre wizard source stb,ezeken ugye ha jól tudom eddig a pár legendary kivételével csak 62-es rollok lehettek,a 10% crit például csak úgy volt elérhető,most ez is változott
Amúgy én úgy érzem jól felkészültem patchre,gearben nem sok pénzem áll,csak pár darab a barbáron,az ékszereket meg jó régen eladtam.Na kíváncsi leszek mi lesz délután,lehet írni tapasztalatot,én lehet előkaparom a demon hunteremet
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Na kiirtottam act 1-et mp1en (Semmi ékszerem nincs,meg 2 900as random bökő,ennyire futja )
Semmi sem esett,írok is a blizznek,ekkora erőbefektetés mellett hol a full ik set.
AH elég kaotikus,felbukkant pár cucc korábbihoz képest féláron stb, nem tudom,hogy azért pert pánikolva eladnak páran vagy már új cuccok.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz mikromanus #5860 üzenetére
Hát ezt aláírom, viszont annyiból érdekes,hogy ebben a félig összerakott szerkóban simán hullottam act 3 ban,most act 1 mp1-en teljesen kezelhető volt.
Ezt a csókát nézzétek meg,amcsi fórumon ilyenek sírtak,hogy nem megy a mp3, meg,hogy használhatatlan lett a DH,komolyan beszarás. [link]
Röhögni fogtok.Más: lehet csak nekem új,de az áthelyezett Watchtower első szintjén is volt elit pakk,tényleg érdemes már meglátogatni csak egy kicsit kutyagolni kell érte.
-
warcat
veterán
Hm,javították a mara amut? úgy tűnik kapott 3? random rollt.egész érdekes dolgok sülhetnek ki belőle
-
warcat
veterán
válasz Tyler Durden #5873 üzenetére
Igen ott van,ugyanúgy a szélén volt,de nem garantált továbbra sem.
-
warcat
veterán
Nagyon pörögnek az itemek az AHban, mi lesz itt este,ha belogol mindenki és elkezdi befelé pakolgatni a friss cuccokat.
-
warcat
veterán
válasz hackeeeee #5928 üzenetére
Korábban is ,minden fokozaton.Pl visszamehetsz normalba mp10-re leoric signetet farmolni,hasznos!
Még csak pár óra telt el de már van 30 m környékén 180+strengthes mempo.Critet leszámítva tökéletes sityo endgame-re,lesz mindenkinek olcsóér' A 6 % critet bőven le lehet dolgozni a többi sloton.
-
warcat
veterán
Tökig ledzsendáriban leszünk itt pár héten belül max,még a szegények is már van 50m alatt ik armor ilyen se volt még
-
warcat
veterán
Gaz hiéna lecsapa vala,az hajnalnak hűs keltében (20 millió gold)
Kár,hogy nem dexes,felpakoltam volna a DHra
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Nem hiszem,hogy lenne valaha is ladder reset jellegű dolog,a már említett real money miatt,bár azt hozzá kell tenni,hogy ez változhat,ha nagyon-nagyon leesik a játékosszám, illetve ott a kieg is,ha nem is terveztek/nek szintnövelést,azért eléggé adja magát,hogy megoldják valahogy,hogy a régi cuccok kukák legyenek.
Tudom sokan nagyon nem szeretik "elbukni" az összerakott karaktert,de igazából nem is történt ilyesmi,hiszen non-ladderen folytathatták volna....
Ami biztos,hogy egy resetnek van egy nagyon nagy varázsa is,mintha megint új lenne a játék.
Nincs aranyad,a kék tárgyakat is izgalommal nézegeted amikor potyognak...5 percig kiteolod az infernós eliteket,de az elsők között vagy,akik egyáltalán megtehetik stb.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz xavix13 #7425 üzenetére
Én sem tudok többet mint amit ott írtak korábban: account restore-nál (~fiókvisszaállítás) úgy tettek,mintha valaki feltörte volna az accountot,ehhez elég egy másik országban tartózkodö 'haver',hogy hihető legyen az IP log,persze előtte telepakolta az accot pár ezer gemmel.A tolvaj gyorsan eladja/eladta, az 'áldozat' meg visszaállítást kér amit meg is kap
Dupe meg egyszerű másolás ,elvileg a gemeknél nincs egyedi itemid mint a tárgyaknál.ezt csak hallomásból állítják nem tudom igaz-e.De ha igaz,amint sikerült másolni,duplikálni,már szabad a vásár,mire nyomonkövetik..
Ha ezekből bármelyik igaz,az rendkívül káros a gazdaságra.Goldfarm botoknál,illetve az AHban csalással vásárlóknál is kell a játék szabályai szerint kiesett cucc.Ha a semmiből gyártanak valamit csak úgy...gondolom nem kell magyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Egyébként,ez a dolog magyarázat lehet a patch utáni lezuhant aranyárra is.
'csak' ezer gem esetén 7 milliárd aranyról beszélünk,amitől gyorsan meg kell szabadulni mielőtt a GMek feldolgozzák az adatokat és kiraknak a..'ba. Ami szomorú,hogy a már elkelt aukciókat jelen állás szerint a ban után is kifizetik/végrehajtják, kicsit képmutató magatartás.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz Sirandrish #7555 üzenetére
Ne ülj már fel minden ilyen kamu szarnak,annyira nyilvánvaló.
Alapból neveden szólítanak,tehát Greetings, István (példa)
Soha nem kérnek jelszót,nevet megint csak nem hiszen az el van tárolva,max probléma esetén kell a személyid másolata,de ott sem a nevedet kérdezik meg,hanem a már meglévőt kell igazolnod.De ha ennyire elbizonytalanítanak,én még mindig azt ajánlom,hogy csinálj egy friss gmail fiókot ahova semmivel sem regisztrálsz,csak megváltoztatod rá a battle.net fiókodat.Néha ránézhetsz,de alapból ha valami bajuk van konkrétan,akkor feldobnak egy lockot az accountra és nem tudsz belépni,és felszólítanak rá,hogy vedd fel a kapcsolatot a supporttal ticket formájában.Nem szaroznak ilyen figyelmeztetéssel,ez mind kamu,halásznak a tolvajok a levesben.
-
warcat
veterán
válasz nightmare13 #7596 üzenetére
Ha a semmiből húzza elő,legyen az dupe vagy account restore,akkor tökmindegy,hogy mennyit kap érte mert neki nem volt költsége vele.
Annyit kell megfontolni,hogy meddig esik várhatóan a gem ár / valahol megáll,lehet,hogy épp 250k-n ha nem lép blizzard/ és lehetőleg akkor kell bevásárolni magadnak.Kétlem,hogy a csodás GMek nekiállnának törölgetni egyesével gemeket,de majdcsak befoltozzák a forrást valamikor,akkor szép lassan még vissza is mehetnek az árak.Aki jól tippeli meg mikor a legolcsóbb,fillérekért begyűjtheti a maxos gemeit.Egyébként megint a csalók járnak jól,halálra keresik magukat vele RMAH-n,az egyszeri játékosnak meg lehet,hogy olcsón lesz gem-je,de egyrészt nem tud versenyezni senki az ily módon harácsolt javakkal (azt vesznek meg amit akarnak kb) másrészt olcsó fix lesz a Blizzard részéről, ha nagyon mély a végbéltermék,hogy szimplán megemeli +2 szinttel az infernon eső gemek szintjét,és hozzáad még 2-3 maxos gemet,és pl 70 statos/125% critdamos lesz az új csúcs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest