Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Sajnálom, hogy ennyire felkaptad a szart nem állt szándékomba.
Mindent beáldoztál a DPS-ért, most meg jön egy refi pakk és meghalsz. Ez szted jó így? Régen 3 pakk közt ácsorogtál és messze jobban bírtad, mint egy baba.
Égne a pofám, ha a monk+baba karim elhalna egy refis pakkon. Persze az már bűdös, hogy egy kis alllrest+armor-ért beáldozz némi dps-t a balansz oltárán, hogy ne kelljen 300m-ért furit vagy vmi oh-t venni.Egyébként xp-t nem mpl5ön fell gyűjtögetni...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem.A megoldás egy kibas@ott Fury ls-el, vagy offhandbe kell ls.
A minusz dps csak az, ha kiveszem a furyt és beleteszek egy hasonló másik nem Furyt....és jön vele a 25% as veszteség is.És ez az unbuffed veszteség, nem a buffolt.A buffolt az sokkal több.
Ugrin -10k unbufedet veszített. -
Sirandrish
legenda
Off.handbe kell venni LS-es..azon beáldozol 10% DMG-t és kész..
Az amudba benne maradhat a 800loh illetve mindened maradhat...egy off-handet kell venni és valószínűleg megoldja a refis gondokat...
Tegnap esett egy fury...900 körüli a DPS-e és nincs is benne semmi csak 2,4 LS...50-100K-t ér..ha gondolod megajándékozlak vele

-
válasz
Gorneck
üzenetére
"Kevés resi? Kevés armor?"
Igen, és a dex nem hat a refire. /és semmi másra sem/A str meg igen, ráadásul durva bónuszokat kap rá.
Egy monk nincs 500K EHP, egy barbár ennek a duplája-triplája+bónuszok.(#9595) Sirandrish: Nem 10% dmg-et kell beáldozni, hanem minden slotot ahova LoH kerülhet vagy LS.
-
Sirandrish
legenda
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A moslék szó a gyengéd úgy látom!

220-240K DPS-nél szerintem 20-30K beáldozása a túlélés érdekében igen is balance-nak számít..
Ezt csinálom én is és Gorneck is...vagy pl Ugrin is...aki nem akar meghalni az áldozatokat hoz.A többit meghagyom Gorninak..
Puszika

szerk: a cipit tartsd meg...ha jól tudom az első item amit magadnak dropoltál és érdemben hozzá is tesz a gearedhez

-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Moslék? no comment...
Többször leírtam.Dps Monknak kevés az armora, kb 4500-5000, nekem 5200..A refik ellen eddig védett a dodge, nerf után nem.Ok, ez még nem baj, legyen.De ha több armort húzok magamra, pl mantra skillel, akkor a sebzésem nagyon gyenge lesz, hiszen a dps mentra helyett kell használnom a +20% armort adó mantra skillt.Def skillel a sebzésem annyira gyenge lesz, hogy például mpl4en elalszok...hiszen a kukába dobtam +48% dmgt.Vegyek magasabb armoros itemeket?Örülök ha elérném úgy is a 5600 armort....lehetetlen összehozni megfelelő armort a refi ellen.
Na de most jön a poén, kedves only WD-hez értő Gorneck kolléga.
A def skill mellett lesz kb 6300 armorom.Odamegyek egy refishez, csapok rá kb 1-2 sorozattal többet, mint általában amikor a dps mantra van rajtam és hoppá...ugyan úgy lemegy az életem, mintha 5200 armorom lenne.6300 vs 5200 armor ennyit ér...
De miért is?
Megsúgom, kedves moslékozó fórumtársam.Mert akkorát sebzek a moslék gear-emel, hogy a refik ellen nem véd meg!Vágod?Kb 223K üzemi sebzéssel osztom az áldást, 2.0 feletti attack speddel + a megidézett több tucat tornádó amiből egy 3x60Kt sebez.Ütés közben röpködnek a 200k feletti critek, kb minden harmadik az.
Összeraktad?Beleöntötted a moslékos vödörbe?Összeállt?Akkora sebzést kapok vissza, aminek nem tudok ellenállni.
Megoldás?Van!LS!
Erre beöntöd a közösbe te is. "Nem értem, hogy a monk miért hal a refitől...mikor eleve 20-30 reduce van rajta, pont mint a barbáron" illetve "felesleges ismételnem, hogy még mindig nem only monk fegyver és van élet utána is."
Na nézzük csak.
30% reduce ennyit ér.Armor problémát is vázoltam.
Fury fegyver ad nekünk bitang nagy attack speedet és az offhandnek is adja.Mit nem lehet benne érteni?
Ok, értem én, nem kell bele az ls, mert drága.Nem kell, legyen.Vegyünk offhandes ls fegyvert.Csak itt a bökkenő az, hogy offhandbe az ls nagyon drága, főleg olyan ami nekem adna plussz sebzést, esetleg megtartanám vele a sebzést.De sajnos csak olyanokat találok, ami leviszi a sebzésemet mínuszba.
Értem én, Fury után is van élet, kb -30k sebzéssel, igen van.Köszi, rendes vagy.-30k sebzés nem "balanszolás", hanem a fejlődés kényszerű visszatartása.
Fingod sincs az egészről.szerk:
Még annyit hogy csak a refisek szopatnak.A többi elitet megeszem reggelire ezzel a moslék gearel is.
HPm 45k, most ami látszik az armoryban, az az xp farmolási felállásom.Mpl5ben nyomulok, gond nélkül; kivéve refisek... -
Nordic
Közösségépítő
Hát a gearem 80%-a nekem is 1.03 előtti(én a játékot szüneteltettem nem a barbárt
).Igazából haladnék én mp3-on is gyorsan(ha csak megkeresném az eliteket, és azokra koncentrálnék), csak a sok thrashmob sokáig tart. Viszont csak az elitekre meg nem pályázok, a legendek 95%-a thrashmobból esett, még akkor is, ha az összes szar volt.
-
Agro
senior tag
végre megvan a 180k dps

-
persil
nagyúr
Köszi mindenkinek, akkor nagyjából reális, hogy 80k-val lassú az mp3. Azt hittem, velem van a gond

MP2 faceroll, szóval annyira nem aggódom
user és nordic
köszi nektek is, meg fogom nézni mindkét buildet. Mondjuk az én barbim még 1.0.3-ból ragadt itt, borzasztóan le volt maradva(28k dps... ) Most tök véletlen találtam egy törött, rozsdás, életlen skornt 300k-ért, és ennyiért nem akartam itthagyni. Most alapból van neki 59k, de az egész karakter papírból van, szóval majd nézek neki valami göncöket
-
Coyot
őstag
Hamarosan használható lesz a DT barbár mlvl 4 talán 5 ön és még mindig 10 misi alatt vagyok bőven.
Ja és a barbár OP
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Helmoras
őstag
válasz
Gorneck
üzenetére
dps monknak nem jön ki sok resi vagy sok armor 600-650 körül van a resje és 4-4500 az armor, a refis enemyvel az a gond hogy effektív 200k dpsnél ha egyet ütsz már szinte kikapcsolja az 1k life on hitedet és gyakran nyilván több ellenfelet csapsz egyszerre, így folyamatosan őrlöd magad, és akkor itt még csak reflectje van a 3 másik random affix a perdöntő, mert ha ott nincs valami genyaság nem vészes önmagában a reflect
-
persil
nagyúr
A két éves kislányom egy lakberendezési újságot lapozgat és némely képre tágra nyitott szemekkel, csücsörítve üvölti, hogy "úúúúúúúú"

Bocs az offért, de én beszartam a röhögéstől
-
persil
nagyúr
Srácok!
Aki skorn-nal nyomul, az írna nekem valami barbár buildet, ami olcsó és mondjuk mp1-en el lehet vergődni vele low budget cumókban? (annyit játszottam már a wizarddal, hogy kezdek megőrülni a spectral blade hangjától, szóval elővettem a régi barbit
)A másik, hogy ki hanyas mp-n játszik és mennyi dps-sel? A wizardomnak most 81k a dps-e de már a monster 3-at is lassúank érzem. Tudok haladni meg minden, nem is nagyon halok meg, csak pl a nagy dagadt felrobbanó ellenfelek, vagy a szintén dagadt tüskés genyók is elég lassan halnak meg.
-
Gorneck
legenda
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nem lehet, hogy a geared moslék? Nem értem, hogy a monk miért hal a refitől...mikor eleve 20-30 reduce van rajta, pont mint a barbáron.
Kevés resi? Kevés armor?
Furi témát hagyom aszhem, mert felesleges ismételnem, hogy még mindig nem only monk fegyver és van élet utána is....
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát igen...tegnap meg két immo kalapács volt
(igaz az fél óra eltéréssel
) -
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Vettem tegnap egy dmg amut(2m volt bidelve a kutyának nem kellett, nem egy nagy szám) így 140K DPS-sel mondom megnézem milyen 700loh mellett.
MP6 minden szép és jó, érezhetően gyorsabban pörögnek lefele a mobok.
Egész addig amíg nem jött a pocakos 2 buzogányos csúnyaságból egy refis.
Olyan gyorsan haltam meg, hogy azt se tudtam mi van.
(#9577) sith7: Pedig ez itten komoly vérre menő dolog, nem holmi szórakozás!

-
ProEvoFan
nagyúr
1600LoH mellet már nem annyira vészes (ehhez egyelőre kell a legend LOHs gatya is, felkapom a refis elitek előtt, -12k sebzés....), persze így kell futkározni bőven.
(#9575) D1Rect
Értelek, viszont én nem tudok magamra pakolni sok armort, ami megvédene.Illetve de, viszont akkor olyan lassan haladok dps hiányában mpl4en is, h kb elalszok közben.(#9572) sith7
90-100 millió?Az szép.
De neked is kell egy ls fegyver, vagy rengeteg LOH, ami éppen nem lesz olcsó mulatság.
Meg gondolom nem állsz meg holmi 100k alatti sebzésnél
-
Senkit nem érdekel, hogy te élvezed a játékot és szórakozás.

(#9565) ProEvoFan:
"A dodge nerf miatt van, már nem véd ellene."
A dodgenek soha nem kellett volna védenie a refi ellen, az nem szándékos volt.
Az molten/posion/refi/stb. sebzések ellen csak az armor és a resist ad védelmet.(#9566) ProEvoFan: Azért azt tegyük hozzá, hogy te csak úgy vásárolsz geart, hogy "Hahaha, nézd már az idiótát mennyiért rakta ezt ki.
" -
jjc
aktív tag
sajnos nem lehet.
@proevo: nekem egy main hand-et kell cserélnem mp5ön a refisek ellen, h ne haljak meg 2mp alatt. és így 5.8 ls-sel is figyelni kell néha. kár, h csak fegyverben lehet ls-ünk. azt hallottam, h van olyan karakter, akinek az övén és passzívban is lehet ls. :-)
-
Kobe
veterán
Ah ban ralehet vhogy keresni az andariel sapi x% fire damage taken tulajdonsagara ? Ha igen melyik az a listsban ?
-
-
no01ricsi
tag
Mennyi ideig tudom sikeres eladás után a goldot/eurót "send to stash"-t mellőzve az ah/rmah- ban tartani?
Van valami időkorlátja? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy a közel 200 milliós gearben olyan szinten haladok mpl5ön, mint régen az akkori gearemel infernon.Eszméletlen gyorsan megy, mint kés a vajon.Igen, még az elitek is.Kivéve a refis elitek.
Mpl6on is kipróbáltam.A sima mobok ott is fekszenek ha rájuk nézek, viszont az eliteknek a több HPja lassítja a haladást.szerkesztés:
(#9565) ProEvoFan
Ami rajtam van az kb 200 millió.
Kell vennem egy ls offhandet, akkor lesz minimum370 millióba
270millióba*** -
ProEvoFan
nagyúr
Rafinált egy alak vagy

"LS nélkül egy sima reflect elitet sem tudsz megölni, csak ha vársz minden 4 sec sebezhetetlenségre..."
Már mpl5 fokozaton is kinyírom magam 2sec alatt, ha késő veszem észre h refit ütök éppen.A dodge nerf miatt van, már nem véd ellene.Igen, sajnos jól mondod.Offhandbe nincs magas dps+ls párosítás.Egy komolyabb Echoning Fruy 500millió++
A "nem annyira komoly" már 300 millióért is van...hudejó. Viszont ha nem nem veszel legalább egy olcsó (70-100millió) offhandet, addig a refiesk halálra szívathatnak.Jelenleg én egy LOHt adó legend gatyát rántok magamra, ha jön egy bitang erős refis elit.(#9529) Sirandrish
"a gearem kb 2szer de lehet 3szor annyiba van mint ProEvonak"
Ami rajtam van az kb 200 millió.
Kell vennem egy ls offhandet, akkor lesz minimum 370 millióba.Fruyról csak álmodom, az minimum 300 millió.
De az vicces, hogy a refisek szívatnak, egy 200 milliós gearban
Minél nagyobbat odabaszok, annál jobban szívatom magam.Tök jó.
Szvsz kötelező az ls, amit csak fegyveren tudok beszerezni, eszméletlen sok arany fejében.(#9560) sith7
Csak belekezdtél az mpl5be
Mennyibe került a gear?Béke.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mpierre
üzenetére
Sajnos dps-t csak úgy tudtam növelni, hogy az az armor meg a res rovására ment(így tudtam megoldani 1,5M-ból). Persze, ha lett volna nekem is pár 10 millám, máshogy is megoldhattam volna. Most buffolva 7000 armorom meg 500 allres-em van. Mp4 tulajdonképpen nekem is megy, csak már sokszor halok ott, és nem annyira folyamatos a farm, mint mp3-on. Valahogy meg kellene oldanom, hogy ehhez a dps-hez kicsit megerősíteni a védelmet, de ahhoz meg temérdek gold kell, vagy napokig csak ah-zás, hogy ha mázlista vagyok akkor kifogjam a jó vételeket...
(#9560) sith7: Ráhibáztál...qrvára senkit sem érdekel, mert itt már mindenki a másikat szapulja
Tudod mit? Elég szar a WD karaktered, szerintem azt se tudod, hogy kell játszani vele
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
hehe, mondom csak lecsekkollak akkár már bird, ha ennyire komoly vagy. hát ez aztán űber ez a karakter
[link]. heroscore-t nem mondok, mert sokak szerint az nem mérvadó, de a komoly 78k DPS unbuffed skorn-al, az már nagyon adhatja akkor.
nemtudom, esetleg ha ismered sirandrish-t (bár nem szereti ha vele példálózok, de most dícsérem, azt talán megengedi), neki 1 kezessel van 100k-ja unbuffed... azért 55 paragon levelre ez hatalmas teljesítmény, szerintem rajtad kívül ennél többre ember nem lehet képes, azért egy radiant star emeraldra ha nem nagy kihívás ruházz be, de ha gondolod adhatok pár AH tippet ha gondolod, akkor talán paragon 80-ra meglesz. bár én mire eljutok 55 paragonig szerintem lecserélem az egész gear-em egyel jobbakra, meg egy unity és esetleg egy dupla socketes manticore is befigyel majd, de te jobban tudod úgyis hogyan kell egy karaktert felépíteni 
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Iginotus
üzenetére
350 allresem van, ez több, mint 50% amit levesz a rám mért sebzésből. ez kb az átlag a DH-k között. életet pedig az eldobott életitalokból szerzek, egyébként kb sosem halok meg MPL4-en, 5-ön már néha-néha, így ott nem is játszok, de akár 10-en is menne, csak az kb szenvedés. loh pedig éppen elég, bár nem is lenne fontos, az elemental arrow egyszerre több ellenfelet is sebez, így ez a loh is elég (erre ad még 8% sebzést a dead mans legacy-m egyébként). movement speed kb felesleges, nem nagyüzembe nyomom, így nem érdekel, hogy milyen gyorsan haladok, plusz nekem nem kell menekülni, mert folyamatosan tudom tölteni az életet a kidobott italokból és a LOH-ból és a shadow power és vengeance kombinációját sem kell magyarázzam asszem annak aki ért hozzá
Bird azért kíváncsi lennék akkor már a te karakteredre, meg hogy melyik MPL-t farmolod halál nélkül, ha már te ennyire értesz hozzá

-
sith7
félisten
Na, .... én is hozzászólok a témához .....
mármint a Diablo 3 -hoz

Ezzel a cuccal most szedtem össze a kulcsokat szólóban, elsőre mindhárom act - ban, mp lvl 5 - ös szinten
Igen nagy király vagyok, és szerény

3 hete még monk - ot toltam, de most kipróbáltam a wd - t, és nagyon tetszik ............................................ gondolom k@rv@ra érdekel mindenkit

-
válasz
Gorneck
üzenetére
Fury kell, musthave(a +AS miatt). LS is kell, mert nincs annyi LoH a világon, hogy elég legyen 7-8 fölött.
2 lehetőség van:
Vagy a furyn van a LS vagy az offhanden. A furyn olcsóbb.
LS nélkül egy sima reflect elitet sem tudsz megölni, csak ha vársz minden 4 sec sebezhetetlenségre...Az AS nerf óta nem az igazi a dolog, nagyon nehéz már összehozni a 3.0+ AS-et.
-
Gorneck
legenda
Még mindig nem értem ez, hogy jön ide? Pont annyira nem érdekel a barbár, mint a monk. Rém uncsi kaszt mind2...számomra...pont ennyire nem érdekel ki hol szerzi/pótolja az életet.
Egyébként van nekem is 3% LSes skillem.
Sőt...egy valag ami folyamat gyógyít. De ez nem is lényeges...Szal mi akadályoz meg benne, hogy eldobd a furit egy LS fegyóért vagy egy LSes offhand szerzésében? DPSt buksz? Statot buksz? Miért kell LS? Lecsapnak?
-
Helmoras
őstag
Ne piszkáljátok már egymást... olyan búúús "passzívfélévescsóróépítészhallgató" leszek

-
válasz
Gorneck
üzenetére
" Akinek kell LS az fizesse meg az árát..."
Kivéve... Az a kaszt, amelyikre nem szabad semmit mondani, amelyik az övön, meg passzív skillen hordja a LS-t.(#9545) Sirandrish: Az a verziója, ahol fosásig esnek a legendek és a LS-es Fury olcsóbb mint egy jó LS offhand.
De te biztosan tisztában vagy ezzel, hiszen te farmolsz itt a legtöbbet és ismered a piacot.
Gyakorlatilag nincs magas DPS+LS. Azaz van 1,5 meg 2 milliárdért. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Helmoras
üzenetére
Nem monk vagyok, szóval az egymás healelgetése kimarad

Sirandrish: Hát vagy 2 hónapot nem játszottam(kicsit befásultam, nem szórakoztatott a game, így szüneteltettem), így szépen elszaladt mellettem mindenki, mind gear-ben, mind goldban. Ahogy látom, itt már nem sokan vannak olyanok, mint én, hogy 2-3 milla goldból gazdálkodnak
. Váltottam a DT-buildről is(de lehet hogy mászok vissza, ez még nem dőlt el), és kicsit elszoktam a dolgoktól. Akkor sem voltam olyan kemény, csak nem volt mp. Most hogy van, azért megmutatja a játék a foga fehérjét. Alap mp-n nincs probléma, de annak már nem látom értelmét. Föl kéne rakni újra a ts-t is. -
Sirandrish
legenda
válasz
Helmoras
üzenetére
Továbbra is tartom..
Fasza cucc a fury...ahogy az IK armor is..de ha nincs rá 4-600M goldom akkor nem fogok azon sírni hogy de miért kerül annyiba mikor annyiből 10 karaktert felöltöztetek...ilyen egyszerű a történet..
LS mehet off-handbe is tudtommal és akkor még a fury is megmarad..
szerk: a Gorni féle dologra gondolsz?

Ő nem veszi magára...ismer..tudja hogy poén..nap mint nap dumálunk és gamelünk együtt
Egyébként ő terjesztette el magáról...ő Kicsinégernek hívja magát
-
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem vicces, inkább sértő. Pepi az Popey fia

Mint írtam hasznos amit ad, kipróbáltam többfélét és ez vált be, a fear bár néhol idegesítő sokszor hasznos életmentő is tud lenni.
Jobb lenne egy magas aspd-s fist vagy dagger csak megfelelő paraméterekkel ritkák és ezért a középkategóriában drágábbak is mint egy fury, de mint írtam high end fegyóként furyba irreális áron van az ls így oda nem azt tennék.
És elképzelhető hogy ugyan arra a megállapításra jut más és más ember ha gondolkodik, nem kell feltétlen streamet vagy youtube-ot nézegetni... nem értem a piszkálódást :S
-
Sirandrish
legenda
válasz
Helmoras
üzenetére
Ez ilyen kis vicces stílus

Mióta van az hogy egy Monk csak furyval tud megmozdulni?
Mióta van az hogy egy monk nem tud off handbe szerezni LS-t?Az internet megint megfialt valami "sztárt" aztán azt kell követni mert különben uninstallálódik a D3

oszt kijaza pepi amúgymeg?

Nordic Veled mi lett amúgy? Anno mikor még TS-re is jártál akkor azért kemény legény voltál..
A kihagyás betett? Sajna azok a gearek amik régen kircsik voltak, ma már semmit sem érnek -
Helmoras
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Miez a stílus jesszum pepi....
A fury elég hasznos mivel a +attack per second témát megadja az offhandre is, vagy ha ő az off hand megadja a main handre.
De az tény hogy énis inkább a másik fegyóra próbálnék ls-t tenni nem a furyra mert az irreálisan magas áron mozog :S
Fallen Maniac legendaryt dobott HAH

-
Sirandrish
legenda
Melyik verziója van meg neked a D3-nak hogy csak a Furyban van LS?
Javaslom szerezz be egy kevésbé kalóz verziót..hátha abban találsz egy normál kardot is amin lehet LS..esetleg off hand-be...jah várjál...akkor sose lesz meg a 300K DPS...hmm...egy karakter amelyiknek nem csak DPS kéne? Förtelmes...szégyen és gyalázat hogy nem él meg valami 3K DEX-el meg 1K LOH-al
Illetve azt melyik forumon olvastad hogy a Monk csak Furyval közlekedhet?
Ha nem az van a kezébe akkor nem működik a OwE?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gorneck23 te ezt nem értheted...jóskapista a jutyúb legnagyobb királya aszonta hogy csak azzal lehet monk a monk...te egy kis csira néger vagy, neked persze hogy jó egy normál szpír

-
Helmoras
őstag
Próbálj egy másik monkkal partyzni, egyikőtök máris lehet dmg aurás, + beteheti valaki a healre 16% os bonusz dmg-et is, a másik meg mondjuk egy regenes lifesteal vagy egy aspds vagy egy dodge aurát, elég jó bonuszok az egyedüli gamehez képst. + hogy oda vissza healelgetitek egymást szintén hasznos(nem túl sok de hasznos)
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Helmoras
üzenetére
Nekem még a dps-em is szar...goldom meg nincs, hogy fejlessze, szóval maradok mp3-on, feljebb nincs értelme. Mp4-et megnéztem, a3 eleje még ment is, de amint kimentem a várból, pillanatok alatt leszedtek a ranged karik. És sajnos úgy 80k a dps-em, hogy semmilyen védekező passzív nincs berakva. Ha "védekezem" persze megy mp4-is, csak akkor meg megőszülök, mire leütök egy elitet...

-
Helmoras
őstag
Én nem igénylem a lifestealt, ellenben a loh jól jönne, volt egy set fegyom amin volt mondjuk 900+loh meg 3% ls 1k dps el meg 180 dexel tankolni jó volt dehát nem volt elég a sebzés :S
Tudom magas dps mellett a lifesteal kifizetődőbb lenne(elvileg), de egy 1500-2000 közti lohnak jobban örülnék. amihez persze csilliókért kéne vennem fegyvert

Érdekesmód ez a 2000+ life after kill is elég hasznos tud lenni olyan helyen ahol nagy a mobsűrűség, persze ez csak tök véletlen került a karimra...
Mp9 meg hadne sajnáljalak hogy összecsuknak
én most 6-oson játszom durvább elitnél felkapom pajzsot és max 5 halállal(abból 3 fallen maniac
) elmegyek act 3-on ez nekem igy megfelelbtw az echoningnak a fearje már kezd idegesíteni de annyira imba az a fegyver hogy nem cserélhetem le :S
-
válasz
Helmoras
üzenetére
Nem fér bele, az 109.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Btw, nekem a fórumon azt tanácsolták, hogy ne verjek el 300-500 millát OP lifesteales furyra.
Te mit gondolsz, melyik slotra lehet még tenni a fegyveren kívül LS-t?Eddig elköltöttem 500 milla körül de még mindig összecsuknak MP9-en mert nincs LS.
Persze ez csak aprópénz, mert a 13 slotból 4 még csak ideiglenes és/vagy MF. -
Agro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
2 dologra reagálnék ha nem gond:
"-DMG-t adó passzivok
Van neki...és? Ettől OP? Akkor elmondanám hogy nem a Barbárnak vannak ilyenjei hanem a Monknak NINCSENEK!"Erre mondam én is és sokan mások, hogy nem biztos hogy a barbár OP hanem a többi UP. És nem a barbárt kéne nerfelni hanem a többit szintre hozni.
Wiz - Glass Cannon? Hm? Rémlik? Vagy ezt a bnetes forumon nem írták le?
Az azért eléggé kib***** a wizznél, hogy neki elveszi az armort. Más kasztoknál ez nincs, de az tény, hogy nem emiatt lesz OP a barbár.
Ennek a vitának semmi értelme nincs. Aki barbározik az védi aki látja a barbárokat azok támadják... Mind két oldal érveit meg lehet érteni és ellehet fogadni. De, ha valakinek van egy meggyőződése akkor annak az ellenkezőjéről nagyon nehéz meggyőzni, ha ugyanannyian vannak melette mint ellene, de szerintem jelen esetben több emberből van az a tábor akik azt gondolják, hogy a barb OP. Ez két dolgot jelenthet vagy a többség a hülye és mindenki más helikopter vagy a többség helikopter és azok darabokra szedik a tankokat

-
Helmoras
őstag
teljesen nem jól frissit az a szemét
109k btw +11% fist of thunderes inna sapi, de ez még belefér az unbuffed dpsbe talán a tornádó ugyis sokkal nagyobb dpsből dolgozik... -
Helmoras
őstag
meglett 120k unbuffed dps monkkal

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
"nem kell rá reagálni mert én nem kívánok többet hozzáfűzni a témához"
Deal.
-
Sirandrish
legenda
Mivel mindig az adott dologra reagálok így nincs összeszedve de most csak neked, még egyszer és utoljára elmondom hogy hogyan látom én! Nem kívánok ezek után a dologgal foglalkozni, nem kell rá reagálni sem...ez az én véleményem..fogadd el.
Miért is Op a barbár..lássuk csak.-Mert ki tud hozni nagy DPS-t nagy Tank abilitások mellett..
Ez igaz, csak kb 300M-be kerül...lásd nálam-Bele tud állni mindenbe és mellette milyen hudenagy DPS-t leosztani.
Tévedés...vagy-vagy...esetleg egy harmadik vagy..a gearem kb 2szer de lehet 3szor annyiba van mint ProEvonak és kb annyi a DPS-ünk..lehet még neki több is most a legutóbbi boostja után.
Én a gearem árának 60%át a tank abilitásokra költöttem..te mennyit? vettél egy 800lohos amut? és kevés? Ki gondolná! 250K mellé már illene némi LS! Jaaah de te nem vagy hajlandó csak OP furyt a kezedbe venni és az 500M...ops...ez legyen a te problémád...
Def-es passzivod minek van? 1500DEF (kb) neked smafu? Szintén a te gondod..
Nézd meg Mikrot...brutál leadott DMG de ő sem tud megállni szinte semmibe mert összecsuklik..sír? nem..leszarja és neki megy még egyszer..
Az is egy fajta barbár meg az enyém is. Én is tudnék 6K DEF-el szaladgálni pajzs nélkül de nem akarok, mert nekem így tetszik.-Legolcsóbb karakter!
Legnagyobb baromság amit valaha hallottam!
A vicc hogy pont egy olyan ember mondja aki a Gearje 70%át tizedáron tudja megvenni!
Szerintem itt a PH-n én farmolok a legtöbbet...tisztában vagyok az árakkal...amibe csak 1 resi az szaros hugyos pénz...meg sem közelíti az all resis társait. Nekem nem kell megmagyarázni hogy a STR-t csak 1 kaszt használja..nem számít! Az hogy te hogy látod...nem érdekel.
Az hogy egy DT barbárt olcsón össze lehet hozni, az szerintem sem engem, sem Mikrot sem user-t nem érinti így a vita szempontjából lényegtelen is mielőtt bedobnád a nagy ágyut..-DMG-t adó passzivok
Van neki...és? Ettől OP? Akkor elmondanám hogy nem a Barbárnak vannak ilyenjei hanem a Monknak NINCSENEK!
DH - Steady Aim, Archery? Mond valamit?
Wiz - Glass Cannon? Hm? Rémlik? Vagy ezt a bnetes forumon nem írták le?
A WD-nek is van DMG boostoló passzívja csak annak nem tudom a nevét.-OP passzívok
kac-kac...OwE-30%DMg red
Monknak is vanMég ide szúrnám azt az unfair és nonszensz dolgot hogy a 30% DMG red mellé a Monk DMG-ből (DEX) kap dodget is..
Undorító IMBA, Op dolog..
A Barbárnak csak block van ami fele olyan hasznos sincs mint a dodge, + a Monk ki tud hozni ugyan annyi Blockot mint a barbi, ám ez fordítva nem igaz..
A babár miért nem kap blockot str-ből? Miért kell pajzs a blockhoz? Miért nem jár csak ala natur mint a szegény kicsi monknak?
A ráteleportálok a mobra taktikát már ki sem emelném..Ennyi most így hírtelen + várnak rám TS-en

Ismétlem önmagam...ez a saját véleményem, fogadd el...nem kell rá reagálni mert én nem kívánok többet hozzáfűzni a témához!
-
Gothmog
senior tag
Lenne egy talán lámának tűnő kérdésem Life on Hit témában.
Ha két egykezes fegyver van nálam, és csak az egyiken van LoH, akkor ugye csak minden második ütésem adja meg az adott életerő mennyiséget?
Ellenben a gyűrűkön, amuletteken lévő LoH minden ütésre hat.Jól gondolom?
Csak mert így lenne logikus, ellenben a karakterlapon, ahol kijelzi az LoH értéket, ha két egykezes fegyver van nálam, de csak az egyiken van LoH, akkor is annak az értékét mutatja (és mondjuk nem annak a felét), mintha minden ütés (tehát a nem LoH-s fegyverrel végrehajtott is) visszatöltene ennyi életet. És ez elbizonytalanított kissé.
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem kell ismételni magad elég, ha belinkeled a hsz-t!

(amiben korábban már kifejtetted) -
userxy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére

Megértem nagyon nem mind1 hogy exp farmolós kisebb szintű mp vagy önkinzó MP10.
Teljesen más dolgot igényel a 2.
-
Sirandrish
legenda
Leírtam már a véleményemet, nem is egyszer...
Innentől nincs mit hozzátenni, és igen, kiszálltam mert inkább szerzek gyorsan akárhány M EXP-t mint hogy ugyan azt írjam le 25ször..
userxy Sok mindent nem áldoztam be de DPS mindenképp kell ahhoz hogy haladni lehessen MPL10en..
120K DPS-el (vagy mennyi vót) vagy 20-25perc volt egy Keywarden run
Amúgy bele tudtam állni mindenbe, csak pörgetni kellett a rendet mint azatooom
A mostani EXP farmingos gearemben inkább meg se nézem ha nem baj

Egyébként ha valaki tényleg MPL10en akar farmolni az Tank barbárként 2 dolgot tehet.
1. Sok mindeből lefarag ahogy te is említetted , a DPS javára
2. nem mond le semmiről és elkölt 25Mrd goldot vagy 4K eurot
-
vendingo
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Kicsi ráköltéssel gyorsabban is lehetne haladni. Kb 50 millából fullra fel lehetne húzni a 0-ról egy barbárt, amivel ütőképesen lehet haladni MP5-ön.
-
userxy
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Ugyan kérlek

Mikro bázzeg nem látod, hogy szerencsétlen Dh milyen esetlen és halandó.

Ja ez is jó
Én 1 bogárba kb belehalok ha nem figyelek. Ja hogy a monk bírja, hogy egy egész bogár szerelvény megy át rajta. 
Monk MP10 überboss -
vendingo
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Buffed 99K volt a sebzésem, frenzin kívül más támadó skill nem volt berakva

Haladni haladtam csak lassan, cserébe naponta kb.: egyszer haltam, mert pont akkor történt valami katasztrófa a szobámba (belehaumztam a kv-ba, kiesett a kezemből a cigi, rám leap-elt a kutya.....) -
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, mert 4 nap alatt rengeteget változott a játék és a balance.

Ha a legjobb érv a "kiszálltam a vitából", akkor ne dobáld befelé az offokat, meg a feszültségkeltést.
Ha vitázni szeretnél, állok elébe, de, amikor válaszolni kéne, érveket és eszmefuttatásokat tőled nem lehet olvasni.A félképernyőnyi cicák helyett az észérveknek sokkal nagyobb súlya lenne.
-
mikromanus
veterán
Ghomnál is nagy kedvencem volt, de most se rossz például a tank DH. Nem az a legény aki üt, hanem aki állja . höhö

Diablo III Tank DH solo Azmodan inferno mp10 (2 mins 45 seconds) -
userxy
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Mp10-en kéne példálózni, hogy milyen túlélőek a karakterek benne állnak 3 tűzbe 15 lézerbe

Amugy az a baj ezzel hogy ,v ki Mp1el példálózik, hogy milyen túlélő más meg Mp8ba gondolja ugyanezt.
Tankos fílingű barbi a ph-n kb Andris van legjobb gearbe de azért megnézném szívesen tőle is, hogy MP10be menniyre tud minden szirszarba beleállni. (Félre ne érts Andris nem azért írtam, ami régi csúnya időkbe esetleges nézet eltérés. Csak sokan azt hiszik, hogy a túlélést nem kell feladni a dps javára, holott te is adtál fel belőle.)
Mert itt most azzal jön mindenki, hogy a barbinak nem kell kompromisszum a dps meg a védelem között.
Pedig én úgy veszem észre magamon, hogy eléggé sok kompromisszumot kötöttem.
-
mikromanus
veterán
válasz
vendingo
üzenetére
Milyen build volt az? Kb ez az agyonbiztosított tanknak tűnik. Olyanoknak való akik lusták több mindenre figyelni. Minden leölhető alaptámadással, csak nem mindegy mennyi idő. Dh, wizard és monk is lenyomna szerintem 20 millás gearben MP4-5-ön elég könnyedén mindent (meg persze a WD is). Akár bal egérgombbal is. Csak tankosra kell venni a skillezést és a felszerelést. Aztán beállsz a terep közepére és megvárod míg éhenhal az ellen. A sebzés amúgy is másodlagos. Most neem ?

-
Huma
addikt
Én sosem játszottam barbárral és szerintem nagyon OP.
Á, hagyjuk. Úgysem veszi be senki.

Szerintem minden kasztnak megvan a maga előnye. Az tény hogy a barbár a leg leüthetetlenebb, de ettől függetlenül nem egy überalles kaszt.
-
vendingo
veterán
válasz
mikromanus
üzenetére
Inferno mp4-5-ön játszottam vele. Übereket is ezen a szinten öltem halál nélkül jóformán csak a bal egérgomb nyomva tartásával.
-
Sirandrish
legenda
-
mpierre
veterán
No meglett a plan act4-ben.
Társasban csak kiesett. Pedig csak ketten voltunk Radival. -
-
userxy
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Most aztán fogom magam és befordulok a sarokba és reggelig sírok mert nem ért vki egyet velem.

Ja és törlöm az összes karim mert én semmit se tudok...... Nem játszottam 500 órát 3 karival nem geareltem 3 karit átlagon felüli gearbe a maguk idejébe.
Ja és mindig csak OP karikkal játszottam..... és cak azért váltok mert már nem volt op. Azért akarok visszatérni a DH-hoz is mert a blizztől kaptam egy fülest hogy pvpbe a Dh lesz az OP.

De szar nekem........
-
vendingo
veterán
válasz
Gorneck
üzenetére
Én is újrakezdtem a barbárral, mert az OP!

3-4 nap játék és 20 milla elköltése után gyakorlatilag halhatatlan lett.
Elég hamar ráuntam, mert nekem élvezhetetlen, hogy csak rajta tartom a bal egérgombon az ujjam, és ölök folyamatosan, közbe kávézok, cigizek, telefonálok.
Mentem is vissza a wd-ni. Sokkal élvezetesebb, és ha ráunok csak berakok valami beteg skillt és szórakoztatom magamat. -
Sirandrish
legenda
2 naponta rád jön hogy elmond hogy mekkora OP a barbár és foggal körömmel véded is az álláspontodat...
És te jössz a "bizonyítási kényszerről"..
Ez nekem vicces és ironikus, bocsi...hogy ennek mi köze van a játékhoz azt valóban nem tudom..
Lézerparaszt Gyere vissza 2 nap múlva ugyanekkor...pont ugyan itt fog tartani a téma

userxy Neeem...mindenki ért mindent aki egy véleményen van vele..
Aki esetleg nem az meg nem ért semmihez és köze sincs a játékhoz...ilyen vagy te![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lézerparaszt
őstag
Még mindig ez az OP vita (sírás) megy? Ti nem vagytok százasok.

-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Ez már csak ilyen...Andris baszott videot csinálni mikor ismét megleptem egy újabb skillel amit nem látott...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Robogó, kismotor
- Microsoft Excel topic
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Formula-1
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De csak a wizarddal játszom komolyan amúgy.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

A "nem annyira komoly" már 300 millióért is van...hudejó. Viszont ha nem nem veszel legalább egy olcsó (70-100millió) offhandet, addig a refiesk halálra szívathatnak.Jelenleg én egy LOHt adó legend gatyát rántok magamra, ha jön egy bitang erős refis elit.

vagy akár kettő is a fent leírt párosításban, meg egy stunlockos wiza... najó abbafejeztem...