Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sirandrish
üzenetére
Leszakadt az ég.

-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
De a fentebb linkelt képen unidentified cumók vannak, az meg csak úgy lehetséges, ha kiesik egy szörnyből, vagy kapod valakitől.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
-
Huma
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Jó a háttered. Megkaphatom?
Ja és a zene is jó volt. Le is szedtem. A Szomorú vasárnapos.(#8971) mikromanus:
Huma (monk)? Nem is játszok monkkal. Az unokaöcsém visz egyet, de az csak 52-es szintű és nincs all res-e.A WD-mnek a legmagasabb az all res-e. A legalacsonyabb érték kerek 600.
A barbimnak meg 480 a legalacsonyabb.

-
mikromanus
veterán
-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
"Persil: az tényleg hasznos lehet. Nem semmisítették meg az utóbbi patchekben?"
Nem, csak nerfelték, de még használható. Legalábbis nekem kell, mert közelről csápolok

-
vhunor
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezen szakadtam.

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mikromanus
üzenetére
A csicsás lavór ajándék volt D1rect fórumtárstól, a legendary ön meg már nincs meg.
Amúgy nagyjából mennyi resist kellene, ha már betegesnek tartod? Csupán kíváncsiság
-
mikromanus
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja. Inkább trollfactor. Nem mákfactor. A városban sokkar durvább néha a "drop". Például mikor SirAndrishnak kihajigáltam a lomot szelektálásra.

(#8991) Nordic
600 és 1000 közt valahol. Nem annyira beteges, de amíg ilyen "pacifista" sebzésed van, addig pár pont beáldozható. A fórumozók közül azért az élen vagy vele.
Persil: az tényleg hasznos lehet. Nem semmisítették meg az utóbbi patchekben?

-
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Energy Armor - prismatic rúna.
Szrk.: nem egy szóval válaszolok már...

-
válasz
mikromanus
üzenetére
MP2:
Core visszafelé, WP Tower(az első, amin körbe lehet menni), WP Tower(a második, ott van shrine)
34% Movement Speed.Innentől lehet farmolni a Crater kettőt visszafelé.
Baromság csak a resistet alapul venni, ez EHP számít.
Az armor az olyan mint az allres, minden sebzést csökkent. -
Sirandrish
legenda
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem szimplán kidobálta a srác a cuccot

-
Mákfaktor in progress: [link] /sajna nem saját drop mielőtt vki pánikolna
/ -
persil
nagyúr
válasz
mikromanus
üzenetére
Akkor nekem a 668 unbuffed resist egész jó wizarddal?

-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mikromanus
üzenetére
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Néha néha esténként azé kinézek az ablakon, főleg mikor szét akarja tépni kutyulim a kerítést, hogy mikromanus vagy épp vmi bérelt kéme nem e leselkedik belefele az ablakomon és könyvel ezerrel...hol tart épp az elit killem vagy a trash mob számlálóm...
Kezdek aggódni... 
-
userxy
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Mint már említettem szeretem a kihívásokat
Milyen unalmas lenne már a nagy dps mellé még magas allres is. 
Ahogy nézem nagyon ráérsz így kedd délelőtt

Azt még tegyük hozzá hogy van 9% milí dmg reducom ami azért hasznos. De tervben van, hogy növelek az allresen. Csak hát mint tudjuk az nem olyan occó.

-
mikromanus
veterán
"Ötös valor(kb. 2-3 perc), "
NE normon nyomulj!
Amúgy meg dobj fel egy videót. Azért ez enyhe túlzásnak tűnik... Ennyi idő alatt harc nélkül se sprinteled le a távot.1. elnézést
2. kevés. Ha ennyivel összevetve OP a barbár, akkor az álláspontod irreleváns a témában
3. Huma jól teszi. Terepszínű pofát vág és beolvad a barbár tömegbe?
4. Minek? CSak rosszat tenne az önértékelésednek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
persil
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
De az említett questsorozat pont azért jó, mert sokszor egy elit pakktól elitig mész szó szerint. Az oázisban is van sok, van pár pince, aminek ha tudod a nevét, akkor lehet tudni, hogy van-e lent elit, van 1-2 random 2 szintes barlang, ott a kulle-os dungeon tele megint. Az utána következő katakombák megint tele. A nagy sivatag megint erős ilyen téren, 2-3 random barlang ott is van, plusz a két hely, ahol kulle vére van. Utóbbiak nekem átlag 5-6 elit csapat, relatíve kis helyen. Aztán kulle fészke meg megint tele.
Arról nem beszélve, hogy átlag 3-4 goblinba mindig belefutok, plusz az eventeknél is szokott lenni resplendent láda.
Persze, ha szimpla mobsűrűséget nézünk, akkor act 3 jobb, de csak azért, mert a kis férgek ezressével jönnek, de attól elited nem lesz több.
D1rect
Na, látod mondjuk méricskélni nem szoktam, bár én inkább megcsinálom azt, ami izgalmasabbnak/szórakoztatóbbnak tűnik, mint azt, ami 10 perccel hamarabb meg van. De szerintem pusztán mennyiségre a legtöbb elit általában a második fejezetben van. -
És ez mennyi idő?
Ötös valor(kb. 2-3 perc), majd:
Crater 2, Keeps 2, Fields of Slaughter
RestartEz ~20-25perc cakk-pakk.
(#8971) mikromanus:
1. Rosszul van írva a nickem
2. Max tank Gearben lehet ennyi resistem, egyébként 611 van összesen.
3. Huma barbárral játszik
4. Tedd mellé az Armor értékeket is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikromanus
veterán
Megsasoltam az aktívnak tűnő tagok profiljait. Már mait ki tudtam hámozni a fórumból vagy aki beugrott kapásból. Hinnye, de sok barbi. A resisteket picit összevetettem:
D1rect
Resistance: 260
physical 417
össz 677Mikroman (barb)
Resistance: 714Huma (monk)
430 egyedi
269 allGorneck (WD)
Resistance: 646r0l33 (barb)
Resistance: 679Andrish (barb)
Resistance: 688Nordic (softcore barb)
Resistance: 751
Ez azért beteges
Nivenzor (dt barb)
Resistance: 559TylerDurden (dt barb)
Resistance: 403ProEvoFan (monk)
Resistance: 335
egyedi: 392Atika (barb)
Resistance: 447Sarpac (barb)
Resistance: 588Mrdevil (barb)
Resistance: 688nefarius (monk)
Resistance: 609
Egyedi res: 345Dreamer (barb)
Resistance: 623Hypperkarma (barb)
Resistance: 672Jsan (WD)
Resistance: 604Annyi az apró "trükk", hogy a barbárok erre kaphatnak némi buffot, a monkok meg csak összeadják ami van. Úgy tűnik, hogy a dt barbárok a "bátrabbak". (Meg Atika.
) A többiek azért tartanak elég erős védelmet. Más kasztok meg.... Nekem ettől gurul el a pöttyös. Azért az ne sírjon a halandóságára aki kb 3 db itemen tart all resistet! Értem, hogy olcsóbb all res nélkül, de akkor ne az legyen az OP utána aki áldoz a védelemre elég vastagon! Irgumburgum, de nagyon füstölgök magamban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
persil
nagyúr
Akkor rosszul vetted észre.
Ha be van kapcsolva a monster power, akkor minden fejezetben minden szörny 63-as szintű lesz és ebből kifolyólag mindegyik fejezetben ugyan olyan drop ráta van a cuccokra.
Az, hogy neked 3 kör után máshogy tűnik, még nem számít statisztikának.
Menj 50-50 kört minden fejezetben, jegyezd fel, hogy hol, miből és mennyit találtál, aztán a végén hasonlítsd össze.
Vaaaaaagy... szimplán keresd meg a hivatalos oldalon azt a bekezdést, ahol még képen is mutatják, hogy a monster power bekapcsolása után a korábbi fejezetenként eltérő drop rate-ből egyféle lesz.(természetesen a monster power szintje változtat a rátán, nem is keveset)
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem A2 nem tetszik az elitek miatt, de a Vaultban esett eddig a legtöbb legendem, így néha elmegyek oda.
A1-gyel mi a baj? Vannak fix elitek, a mobok általában kevésbé szivatósak és kevesebb hp-juk van, mint az A3-as moboknak.
A4 meg szar, ez nem kérdés.
-
userxy
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Tudom, , hogy veled beszéltük. De azt játékba megvitattuk
. Ide nem éreztem fontosnak, hogy megemlítsem, hogy te kérted. 
Az meg, hogy yeti nélkül toljam kb olyan kérés mintha azt kérnéd, hogy frenzy meg rend nélkül öljem mert az neked úgy jó. A skillek azért vannak , hogy használják őket.
-
Sirandrish
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Mi is így gondoltuk az elején..
Jön a patch..mekkora király lesz..megyünk mindenfele...változatosság..
Mentünk egy ACT1-et..mondtam Gorninak hogy nincs az az isten hogy még egyszer ide jöjjek..
Mentünk egy ACT2-t...nem rossz de az elitek köcsögök és hiányzott ACT3..
-
Gorneck
legenda
Jaja...igyekszem mindig vmi jófajta zenét berakni alá...
Persze TSen dumálunk közben. 
Közben rendeztem a régió cserét. Kb fél nap alatt megcsinálták. De ez is csak azé, mert személyim mellé nem tudtam mit kell csatolni így volt még egy köröm egy névre szóló közüzemivel (mondjuk az is vmi 2011es volt, mert csekken nem nagyon fizetek semmit se...
). Szal nem változott semmi se, azt kérték tőlem is amit tőled. -
5% chc-vel 65-67 között van a str-dex-int is.
(#8948) mikromanus: A1-2-ben nagyon alacsony a mob sűrűség...
(#8950) Tyler Durden: Fogalmam sincs, de ez valami hihetetlen rossz arány.

(#8953) Gorneck23: A1 warden kill van amikor überre megyünk, A3 egyébként is van. Egyedül A2 kulcsból vagyok megszorulva.
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Akkor rossz az útvonal...szvsz. Mondjuk nekem van gyűrűm is, de ettől még látom, hogy a csík az szépen duzzad felfele.
Totál random.
-
mpierre
veterán
Nem rosszul, csak szólóművészként nehéz kierőszakolni a wardenből a plant. Eddig 29:0, de ez azt is jelenti, hogy van nálam sikertelenebb farmoló is. Jó tudni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár tegnap act 3 warden se adott kulcsot, pedig radival legyaláztuk. Én csak felfogom az ütéseket, a dps-t ő osztja. Így a'sszem eldőlt, velem senki ne menjen kulcs/plan vadászatra, mert kapásból rontom az esélyeket.

-
válasz
Gorneck
üzenetére
1el kisebb kavics van a sisakomban de kevés
A 35% még jól jönne a ringből, sőt elgondokoztam olyan elvetemültségen is, hogy 3 cain cuccot magamra aggatni a +30% miatt, de ez már tényleg kicsit elmeroggyant.. 
Droppokkal kapcsolatban is akartam kérdezni, a legend drop totál random, vagy van vmi, hogy a trash legekből gyakrabban dob? Heti termés: 4 sever, 2 stormshield, 2 ivory tower, 1 stormcrow, 2 schaefer, 1 madstone, 1 the star of azkaranth, Az egész kupac nem ér 2 golyórágót sem..
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Gorneck
üzenetére
Hát a3 eleje ami nagyon durva...Siegebreakerig tegnap 4x annyi sárga esett mint utána. Lent a kráterben hiába volt nagy a népsűrűség, kevés volt az elit. Mondjuk lehet, hogy csak nem volt szerencsém, de az utóbbi 2-3 napban alig volt elit a nagy dög után, már-már a1-nek tűnt az egész, csak több hp-ja volt a moboknak

-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Mert a népsűrűség ott a legnagyobb és viszonylag rövid távon.
(#8952) Tyler Durden: Maxos kavics a kobakba és egy jó útvonal kell. Pl MPL3 és ACT3...oszt mehetnek a gyors runok.

(#8946) D1Rect: Én is elvok velük, de az előjáték annyira nem gyere be...
-
-
Joci93
senior tag
válasz
mikromanus
üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy nem. ACT I-ben alig dobnak sárgát. ACT III-ban rengeteget dobnak.
-
-
quex
tag
Nekem is úgy tűnik, hogy a barbáral a legegyszerűbb játszani. De mivel mindenkinek lehet minden fajból 2-2 karaktere és bármelyik karakterrel lehet játszani, így szerintem ez így rendben van. Én a wizardot szeretem, de pancser vagyok hozzá. Kicsit is üt és rendszeresen elhalálozik. Ezért amikor játszom, a wizardal megyek, amikor a dupla boss fight-ra, akkor inkább a barbárt viszem, amit sokkal kevesebb goldból fejlesztettem sokkal hatékonyabbra, mint a wizardot és mégsem szeretek barbárral játszani.
Ha a barbárt legyengítik, akkor szerintem nagyon kevesen játszanának vele. A babár így jó, ahogy van. Nehezen hal és nagyot üt. -
mikromanus
veterán
-
Huma
addikt
Az olcsó barbárhoz még hozzátenném azt, hogy ha pl valaki All res-es strongarmot akar venni akkor 14-15 milliót kell leperkálnia, a többi kasztnak pedig csak 7-8 milliót.
És nem egy ilyen tárgy van. Hiába csak a barbárnak main a str. Sokat bújtam az AH-t és nem egyszer láttam, hogy ugyanaz a cucc int-tel felébe-harmadába kerül.Persze fordítva is van ilyen. Az eladók nagyon jól tudják, hogy mely tárgyakat favorizálnak egyes kasztok.
-
F-ECT$
titán
válasz
Gorneck
üzenetére
5 valor összeszedése, majd überek lenyomása sok időt vett el
Én úgy vagyok ezzel, hogyha megyek valamelyik actban, akkor lenyomom a szokásos körömet, és utána megkeresem a wardent. Keresés közben is jöhet még 1-2 pack, és mivel megvan az 5 NV, így az xp is szépen jön.
Ha meg összejön pár gép, akkor gyors 5 NV (A1-ben ez tényleg gyorsan megvan, mert elég sok fix elite hely van), überek, és utána még be lehet fejezeni a kimaradt részeket.
Szóval szerintem sem éri meg csak a kulcsokra és az überekre menni, de a farm körbe beillesztve nem nagy kitérő, és előbb-utóbb csak dob jó gyűrűt, lásd pl NAMI-ét. (Nekem még nem adott olyat, amit fel tudnék venni, azaz a vit, dmg, all res, ias, chc, chd-ból még nem volt meg egyszerre 3.)
-
Gorneck
legenda
30-at én is sokallom, de 1-2 hét után nekem is tele volt már a hócipőm az egésszel. Vmelyik kulcsot adja, vmelyiket nem. Pl ACT3 farm körút során mindig volt warden is, mivel itt mozgunk a legtöbbet, így abból a kulcsból kéne lennie a legtöbbnek, de mindig abból volt a legkevesebb, majd ACT2ön volt uez...
A hozzátevők szintén hasonlóan szarul estek, volt mikor egyse volt mikor 1, volt mikor mind3.Aztán belefáradtunk az egészbe, mert nem elég, hogy nekem pl rettentő szarul estek kulcsok, de akkor az állandó kibelépkedés, 5 valor összeszedése, majd überek lenyomása sok időt vett el. Ehhez persze hozzájön az is, hogy egy jól összerakott gearhez kb zéró esélye van az embernek egy olyan gyűrűt lekraftolni, amit fel is tud húzni. Nekem kb a 15dik lett olyan ami ad int+vit+chc-t, így vmilyen szinten használni is tudom, de csak a bónusz xp miatt van rajtam...
Szal inkább megyek/megyünk egy gyors kört act3ban, mint infernálozzunk.
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én tegnap segítettem Plant ütni, MP5-6: 3-ból nekem kiesett kétszer.
Neki 3/1.Elképzelni nem tudom mit csinálhattok rosszul, hogy 30-ból nem esik ki.

-
Plan droprate nerfelve lett? Közeledek a 30. runhoz mp5ön és még mindig nem esett /igen valor 5-el csapkodom a wardent/
-
userxy
őstag
Jeee über boss maraton volt az este egymás után 6szor a 3 boss mp7-en.
Craftoltam 4 gyűrűt mind fos már megérte.

-
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó
üzenetére
Nem, nem oldja meg.
Solo -ban tényleg eltűntek az akadások, de public -ban az előbb az Archon bekapcsolására az volt a game válasza, hogy 5-10mp -enként (!) frissítette a képernyőt így gyak. fogalmam sem volt, hogy mi történik. A gond az, hogy ezt egy elite csoport közepén tettem. A diszkógömböket és a zöld szőnyeget alattam még láttam, majd mivel közel 1 perc után sem reagált semmire a program, így kilőttem feladatkezelővel... -
Joci93
senior tag
Az csak én vettem észre, hogy az MP szint a droppnál nem igazán számít?

ACT 3 Inferno MP 1-en 1 Run alatt esett 2 Legendary, 1 set és 3-4 jó srága cucc.
ACT 3 Inferno MP3: 2 Run alatt 0 legendary, 0 set és 3 használható sárga cucc.

-
modern
aktív tag
Csak nekem dob kevesebb legendary-t a játék a patch óta?

Patch előtt napi 5+ legendary esett, most örülök a napi 1-nek
-
P00By
nagyúr
Kötsög játék

-
xavix13
őstag
Ma megvolt az eddigi legdrágább eladásom, kemény 4 milláért vitték el ezt az amu-t, kb. fél órán belül ahogy kiraktam ahba. Olcsón adtam volna hogy ilyen hamar elment? Nem volt rajta se chc, se chd, se as, se dmg.

Más tegnapi farmkör:
Előszőr voltam az Act3-as keywardennél, erre rögtön dobott is egy kulcsot MP2-n.

Emellett az ilyet már szeretem, amikor a pókasszony ilyet dobál (sajna ment brimstonenak, de legalább legend, eddig boss sohasem dobott legendásat)
-
vhunor
őstag
Előbb végigszenvedtem amit itt írtatok a barbár OP vs nemOP témában. Nincs durva barbárom, bár valszeg nem is gyenge, de azt tudom, ha mp 6-on behúzunk 2-3 elitpakkot + egy keywardent, én röhögve ott állok ennek az egésznek a közepén, miközben folyamatosan tudok leadni elég komoly sebzést, mert nem kell másodpercenként arrébb futnom akármi elől.
Szerintem ott van elbaltázva a dolog, hogy a messze legjobb túlélő képességet könnyen lehet nagyon magas, folyamatosan leadható, futkozásra, helyezkedésre, menekülésre pazarolt időveszteség nélküli sebzéssel párosítani.
500k+ effektív dps mellé (és ez az enyém, itt Andrisnak, Rolinak ennél jóval magasabb) egyszerűen nem szabadna 10k+ armornak, 800+ allresistnek, 30% blocknak, 40k+ hp-nek lennie. A nagy sebzés a pajzs nélküli, sebzésre fókuszáló barbár sajátja kéne legyen, high risk high reward alapon, mint valami közelharcos demon hunter.
A WotB-ből pedig ki kéne venni a movement speed és CC immun buffokat, máris ok lenne.
Nem reális, hogy ott állok 3 stack desecrator tócsával, plagueval alattam, miközben egy-egy lézer is átvág rajtam, körülöttem tizen ütnek, és megszakítás nélkül tolom a többszázezres sebzést (az új rend VICC, egyszerűen nem lehet meghalni bzmeg).
Lehet, hogy nem OP a barbár, de akkor átkozottul jól tetteti.
-
persil
nagyúr
Sirandrish wormwood-od van mán?
Mondjuk nem lehet valami ritka... Egy fehér fallen shaman dobta az arcomba, amikor megpróbált menekülni
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Először azt hittem hogy lemaradtam valamiről, azért mondja mindenki úgy, de aztán elmentem megölni és még mindig Azmodan volt. Gondoltam arra is, hogy mivel ez is egy "létező" démon neve, hátha úgy írják. De csak nem.
-
mikromanus
veterán
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Szólhattál volna előbb is. Ez tipikusan olyan dolog ami felett elsiklottam. Sebtiben javítottam is a youtibe feltöltéseimnél

-
jjc
aktív tag
nem tudom, h mostanában volt-e szó róla, de sztem a barbár borzasztóan op.
-
-
Huma
addikt
No fasza. HC-zás közben megszakadt a net.

Milyen kár hogy pont a faluban voltam.

Mindenesetre részemről idáig tartott a szóló HC. Ha valakinek van kedve velem kalandozni néha, akkor elmehetünk egy-egy körre.
-
userxy
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Héjj nem cél skillezés
ezzel farmolok is 
Viszont, hogy full furyval megyek be bázzeg az józan paraszti ész

-
SLYM
veterán
a barbár OP vitába beszállnék. mi öcsémmel mindegyik karakterrel eljutottunk infernó diablo killig, szóval van némi alapunk véleméynt mondani. a legolcsóbban ez a monkkal és a barbárral sikerült egyértelműen, különbség igazából nem nagyon van, talán egy pinaszőrszálnyival olcsóbb eljutni ide egy barbárral, de ez kb mérési hiba. utána nem sokkal drágább egy WD, az állatok sokat segítenek. utána már nagyobb a különbség és a DH következik, bossok ellen ez egy fos karakter, de a legdrágább a WIZ volt. brutál szar skilljei vannak, mindenképp költeni kell a CHC-ra és a CHD-ra és a LOH-ra is, ha akarsz valamit, plusz elengedhetetlen a magas DPS és a sok arcane power is, vagy annak gyors töltődése. ezek a tapasztalataim egyébként csak ilyen 6500 heroscore körüli karakterekre vonatkoznak, ennyi kell kb az inferno diablo killhez, tehát ettől még simán lehet, hogy a barbár a legdrágább ha egy sokkal erősebb karaktert akarsz építeni
-
AtHoS
nagyúr
válasz
mar_tin
üzenetére
Engem a Completed fül böngészése közben dobált ki ugyanezzel a hibaüzenettel. Azóta leszoktam ezen fül bőszebb tanulmányozásáról
Ám szerintetek valamikor eljut arra szintre az AH felülete, hogy szűrni lehessen a Completed listát? Néha nagyon jól jönne, ha nem mutatná a Not sold sorokat. Valahogy nálam ebből többszöröse van, mint a Sold és Purchased

-
Huma
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
MO legjobb városában, Budapesten lakok.

Tuti 30/20 az enyém. De most megnéztem a listát és már nem lehet rá előfizetni. Helyette 40/20-van ugyanannyiért. He he he. A sok lúzer a gyorsabb netért ugyanannyit fizet mint én a lassabbért.

Vagy, várjunk csak?...
szerk:
Én a kommentárral kiegészített rendezői változatot várom díszdobozos kiadásban, ajándék felfújható birkával. -
mar_tin
tag
Benneteket nem dob ki az AH -ból Input Limit Reached hibaüzenettel a játék? Nem keresgélek percenként százszor, sőt az előbb egyáltalán nem is kerestem semmit le volt téve tálcára a játék, mikor ránézem meg már ez a hibaüzenet fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy nagyjából mennyi resist kellene, ha már betegesnek tartod? Csupán kíváncsiság

Amúgy kicsit fosos vagyok, azért ekkora a védelmem

:

)...Én azt szeretem, mikor ütöm az a3-as wardent, erre beránt maga mellé vagy 3 elitet.