Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
solyomb
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Tegnap második nekifutásra eddig jutottam:

Egyik rift se volt ideális, a végén meg már érezhetően szopatott a játék a lacuni szellem és szitakötő trioval. Ideális riftből szerintem a 66-67 is meglehet.
A HT-vel is benéztem viccből, ott az 58 meglett de még nem érzem annyira a buildet.Több player módba azért az mókás, hogy még az új patch elötti karik vezetnek

-
Gorneck
legenda
Így közel 60 63-64-es rift után kijelenthetem, hogy az igazi szopi itt indul...de nem is azért mert mondjuk kifogy a DPS, hanem mert kb ugyanott vagyunk, mint korábban. Vadászni kell az olyan rifteket, ahol a kari életben marad...én elhiszem, hogy most a közelharci ágnak kellett kedvezni (bár ezt se nagyon értem miért)...de ezért az enyhe túlzás, hogy egy zéró mozgással rendelkező kasztnak az optimális leosztás szellem, tapsika, lacuni, vinged és minden ami ranged...és közel 1 hitel.
Ez még mindig oké...nem vok 1 hit...bírom kemény vok, mint vííííídia...de egyszerűen üresek a riftek...ha meg esetleg véletlen van tömeg, akkor xart se érnek...vicces.Amúgy 73nál tart a KöpiWD 3p-be.

-
tibee77
őstag
Eleg jol indul a szezon.Paragon 20 körül järok, kiesett mär az acidos fegyver a gargantuan gyürü, a dog-os gyürü, a helltooth-os bracer.Igaz, set-böl meg csak egy rohadt zuni esett de na, nem vagyok telhetetlen.
A gargantuan-ok nagoyn komoly sebzest tolnak, kär, hogy nem tudom öket perma fenntartani.(egyenlöre)
Ph-s szezon communityvel mivan?Eddig 2szer irtam be egyszer se välaszolt senki, csak a sima phs-bol volt egy valaki akivel tudtam gamelni....Hol vagytok?Real life?Ugyan mär, elkezdödött a szezon!
Ja kis napi äll leeses:Egyik friend-em mär 40-50 közötti gr-eket tol...Egyszerre kezdtük...OMG
(en torment 1-en olvasztom a mobokat egyenlöre)Nekem egyebkent eddig semmi gondom a jätekkal.Egy darab fagyäsom se volt.(amd-s vagyok)
-
diegho
nagyúr
Azért vicces, hogy egy vga driver miatt fagynak játékok...
-
hemaka
nagyúr
Anno még a Diablo 1-el játszottam, letöltöttem a Startert, kipróbálgattam a hősöket és megtetszett, szóval beszereztem (kiderült öcsémnek megvan az egész pack, csak nem játszik vele) az egészet.
A WD és a Monkon kívül mindegyiket kipróbáltam, a Wizard és a Barbarian tetszett a legjobban. Bár valamilyen indíttatásból mindig is a melee karaktereket szerettem jobban már a WoW-ban is, szóval indítok egy Season Barbariant, aztán ha kérdésem lesz olvasgatom az első hsz-t vagy kérdezek.
Ha esetleg más hősök felé terelnétek, mert kezdő noobnak az a jobb, szívesen várom a tippeket. Vagy ha van PH-s csoport, akkor oda is belépnék, ha lehetséges persze.

-
Gyick
őstag
Képernyő fagyás map betöltésnél van másnál is mostanában? Desolate sand bugnak hivják asszem probáltam megoldásokat amiket neten találtam de semmi
-
hungar
tag
Sziasztok!
Tervezem beruházok a játékra kieggel együtt. Tudtok valami olcsó helyet ajánlani? Jelenleg mindenhol 10+10 ezer ft a game, egyedül g2an 12 körül mozog.
-
oxox
addikt
f.ck....jól letakartam az 50-es számot
, de 50 az látszik azért ha valaki jobban megnézia vicces az egészben, hogy tegnap még fun karakter volt (csirkerohangálós).. a köpi wd-vel mentem ugye egy 49-et, de ez sokkal simábban ment....és még tetszik is

ugye ez HC eredmény (fel is jöttem vele a 75. helyre....mondjuk szerintem minimum 3 szint van benne még...egy crites sebzés sem kaptam be, ráadásul a gemjeim is még elég alacsony szintüek ....van benne lehetőség

jahh és a tapasztalat, nem kell magas tough magas grifthez...szerintem ennek a karakteremnek a legalacsonyabb

-
diegho
nagyúr
válasz
Koppanyvezer
üzenetére
Hozzávetőlegesen mondok pár számot. Toughness értéked figyeld a karakterlapon. Abból, ha van 1 milliárd, nem millió, hanem milliárd, azt úgy 3 másodperc alatt ütik le rólad megfelelő nehézségi fokozaton és a lényeknek úgy 300 milliárd hp-ja van, mármint a sima alap fehérnek. Ebből kb ki tudod következtetni, hogy hol tartasz és milyen nehézségen játszol.
-
Mirman
őstag
válasz
Koppanyvezer
üzenetére
A játékban 14db nehézségi fokozat van , ebből te a másodiknál tartasz.
Ebből lehet következtetni higy mennyire lesz nehez később. Ezenkívül vannak greater riftek amik végtelen nehezseget nyújtanak es egyre nehezebbek. Ha nem vetted még meg a kieget akkor mindenképp tedd meg , a tartalom nagy resze abban van . -
Koppanyvezer
tag
Sziasztok!
Kedvet kaptam a játékhoz, ezért megvettem. Mos vagyok az első végigjátszásomnál és 29. szinten tartok.
Az normális, hogy ilyenkor kb kettőt lépek és mindenki elhullik mellettem? Hihetetlenül nincs kihívás a játékban... pedig már emeltem a nehézségi szinten is (normal->hard)... mégis. Eddig egyszer nem haltam meg, de halál közelben is 1x voltam. De már a "mini" bossok is... lépek és halnak. Ugye ez természetes és később azért lesz kihívás a játékban?
-
Hogy csinálják sokan, hogy szezon kezdés után már pár órával 70?
-
CactuS
Arcképgyáros
S4-ben, lvl70 után mi a következő lépés? Rift (pörgős vagy haldoklós?) vagy bounty?
-
wukodlak
aktív tag
Edge wizard mester.esetleg egy karilapot láthatnék a Vyr setes wizedről.Jelen pillanatba azzal probalkozok én is.
-
Reinhardt
őstag
Reggel 10 korul lesz valaki szezon kozeleben aki felrangatna 70-re 38-rol? Minden kozben eso legendaryrol lemondok a reszere

-
Cadal
őstag
válasz
Mengele
üzenetére
Törölni kell, mert a karakter létszám alap esetben 12. Ha nem akarsz törölni, akkor a Blizzard shopban upgradelheted a RoS példányodat Digital Delux Edition-né 20 ajróért. és ez esetben kapsz 3 + karkter slotot meg pár apróságot!
-
Mirman
őstag
válasz
Yiggdrasil
üzenetére
Szia.
Ez teljesen rajtad mulik , ami neked a legjobban megtetszik. Mind a 4 kasztal lehet Solo 60+ra eljutni. Groupban talan a barb lesz a legkeresetebb de a többi is életképes. Én szemelyszerint wizt vagy monkot fogok indítani (valószínűleg előbbit de ez meg nincs eldöntve ) .

-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Hátha még jár itt valaki az S4 start dacára

Ti mit indítanátok az alábbi kasztok közül, melyikben van most a legtöbb potenciál?
-Barbarian
-Crusader
-WD
-Wizard
-
Mengele
tag
Hi
Van 12 karakterem de tobbet nem enged krealni.
Minden kezdo Seson -nel engedi.
Ha vege a sesonak akkor torolni kell a 12 -bol egyet hogy beferjen?
A Helpet elore is koszonom

-
frame>24
addikt
válasz
tibee77
üzenetére
A goblinos teleport nálam se működik, odamegyünk és nincs drop.
Emellett tele vannak bugokkal a bountyk, sokszor van, hogy egyszerűen nem lehet teljesíteni valamelyik pontot, mert pl. nem jön elő, akivel harc után beszélni kéne, van egy adott tereprész nem található a pályán (!), stb.
Mindenki ezt a módot nyomja most a receptek miatt, gondolom nem tesztelték normálisan. -
tibee77
őstag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Szeva!
Maradj is egyenlöre a tal rasha set-nel, az a legdurväbb ami most van, szezonban majd lehet a vyr behozza de mäs nem.Viszont a rasha-t kell keverni a delselere set-tel (4 del, 6 rasha) mert csak ugy vagy nagyobb biztonsägban a moboktol, mivel nincsenek mär ugymond support karakterek.(blizz kinyirta a cc-t, no permafear wd, no permastun crusa).
Amugy sräcok az valami uj dolog ha splitbounty-t nyomunk es valamelyikünk talälkozik egy gob-bal, kinyirja majd a mäsik härom odateleportäl es nem taläl semmit?Ugyanez van a keywarden-nel is.Legyöztem a wardent szoltam többieknek hogy van kulcs, erre odajöttek es nekik semmi.Eleg durva ha blizz ezt a dolgot nerfelte....
Ja es meg valami, en nagyon probälkozok a rimeheart beepitesen a buildbe.Nem lenne jo az bonus ami van a fegyveren, mivel a mobokat folyamatosan hitelem igy a 10000%-os dmg eleg sürün bejöhet szerintem.Ha ugy vesszük akkor minden hit-nel van plusz 1000%os weapon dmg, ami azert nem rossz.
-
Gorneck
legenda
válasz
adamkaa777
üzenetére
SupMonk+SupPala+Barb+Barb.
-
savior
őstag
Mikor kezdődik a banzáj?
Az nem tudjátok mitől lehet, hogy megáll a játék és percekig nem mozdulnak az ellenfelek? Chatelni tudok közben. -
Rayner
őstag
Nah akkor részletesen

Sárgából upgrade legendre, lehetséges legend / ancilegend / set / anciset
Reforg legend lehet sima legend és anci legend szvsz túl drága, de pl amilyen eséllyel esik egy wizard AW lehet még így is megéri. itt csak az affixeket rollolja újra, és nem garantált a jobb minőség. Ha anci itemet pörgetsz akkor nem biztos, hogy anci lesz szóval bukhatsz is egy anci itemetSet item pörgetése csak azonos set lehetséges és a végeredmény SOSE lesz anci.
Anci set item pörgetésére nem tudok válaszolni mert PTR nem próbáltam, de sztem ez sem éri meg -
dobolan
senior tag
válasz
Valkűr
üzenetére
Miért van hydra wand a kezedben, ha nem is használod a skillt? A Familliar nem stackeli a tal 6-os bónuszt. A kockába sem tettél még semmit.
Mindezek ellenére, én így ahogy most van, ezzel a karakterrel Gr45öt is megcsinálnék első ránézésre, szóval a 32 az user error, vagy nem értem.

-
adamkaa777
senior tag
Lassan itt a season 4
Szerintetek mi lesz az új 4 fős party felállás ? -
nonsen5e
veterán
Üdv!
Elég rég játszottam utoljára, kicsit el vagyok veszve az új buildek és a Canai Cube között.
Wizarddal most mit, hogy, miért?
Jelenleg Tal'rasha 4 meteoros set van a karakteremen. -
Diarmand
senior tag
Köszönöm a választ mindenkinek!
Tudott már valaki ancira pörgetni a ládában nem anci legendaryt?
-
vhunor
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Amúgy se kell RRoG
. (most nekem csak azért van bent, mert egyszerűen nem tudok IK nadrágot kiszedni, még 2.2-be se esett WW builddel, 2.3-ban pedig elvertem párezer shardot és a kockában is átforgattam vagy 20 sárgát. Faszkivan vele.) A charge-ot én most nem használom, weapon throw van helyette. Ez egy távolsági build, nem akarok a közepébe rohanni. De persze próbálni még nem próbáltam, majd hétvégén lesz rá talán több időm, egyelőre gr-ben is csak egyetlen 51-re volt időm, de az nevetségesen könnyű volt. -
diegho
nagyúr
válasz
vhunor
üzenetére
A SS build is jó, szerintem 60 hozható azzal is, de inkább ilyen public party GR build-nek tartom, vagy ez a menjünk pár 50-es GR-t, oda jobb, mint a HotA, mert nem közelharci és nem kell futkosni a menekülő mobok után. Én teszten HotA-val 58-at SS-el 57-et toltam le, szóval a potenciál ugyanúgy ott van.
Ami még érdekes lehet, az a HotA build a zöld kardokkal (nem BK), mert azok adnak egy valag AS-t és a braci ahhoz adja az 50%-ot, így egy nagyobb pakk közepén elég beteg AS-t lehet kihozni PE gemmel.
vhunor Én inkább Azure és Rime kézbe, Fury of the Vanished Peak ládába kombóval próbálnám, így nem kell Rorgot használni, mehet a F+R charge-al.
-
vhunor
őstag
A barbárnak eszement védelme lehet most, a permajeti miatt semmi CC nem hat rá, miközben a sebzése is az egekbe ment. A seismic builddel a fos cuccaimmal (kivéve a fegyót meg a bracert) a zei's és trapped kövek multiplikatív hatása miatt eliteken 7 milliárd feletti ütéseket is láttam, a trashen átlag 2-4 között mozog (persze az első ötön amit elér a hullám). Ki fogom próbálni a frostburn+rimeheart kombót a kockában, hogy proccol a coldos seismickel.
oxox: kulcsfarmolásra sincs jobb. Mi azt szoktuk csinálni, hogy a csirkés játékos elrohan megkeresni a pályán a célt, a többiek meg csak odaugranak a városból, agyonverik amit kell, és sipirc tovább. Az öröklovas crusader is gyors volt, de ez szerintem szimplán csak broken.
-
oxox
addikt
tegnap mentunk nehany alacsony riftet/bountyt, ez a manajuma azt hiszem igazi bounty build lesz...
van esetleg valakinek valami hasznalhato elkepzelese ra.....ugy tekerek csirkekent, hogy orom nezni
...most helltoothal + F/R ringekkel probalom kombinalni...ill. az uj wd setnek lesz valami haszna? (harom van meg belole, ketto aci)
-
dobolan
senior tag
Strongarm... hmm. Egy próbát megérhet, csak magasabb GRekben knockback nem igazán van, vagy tévedek?
Ha otthon leszek, azt akarom majd kipróbálni, ha az eledamot több cuccon is megemelem, az mennyire lesz haladós. Fegyó, amu, bracer, kesztyű, ha fire ágat választom. Ebben az esetben a nilfur kiesett, de meteor csak a szettből esik.
-
Joezyka
senior tag
én 2.2-es ptr-en is már azzal a bracerrel műveltem "csodákat". tervbe van hogy kifarmolok magamnak egy szép darabot vagy a kockába vagy felvenni, de nekem eddig az volt a legjobban fekvő build.
most végre látok újra potenciált a d3-ba ugyhogy nekiesek én is a farmolásnak ezerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A gargantuan-ok nagoyn komoly sebzest tolnak, kär, hogy nem tudom öket perma fenntartani.(egyenlöre)
(en torment 1-en olvasztom a mobokat egyenlöre)

, de 50 az látszik azért ha valaki jobban megnézi