Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel76
aktív tag
A Blizz. általában olyan kieg után 3 évvel szokta a gameket összecsomagolva kiadni olcsóbban.... de ha lesz még egy kieg akkor ez értelem szerűen csúszik. Nézd meg az SC-2-t példának, nem igazán ment lejjebb az ára.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
tibee77
őstag
Uhh, az tre, szerencsere nekem sincs sok jätekom onnan.Mondjuk ha pont a diablo-val lenne gondom akkor az sziväs lenne.
Szintezesre kell melled egy haver akinek van vmi jol összerakott wizardja vagy dh-ja vagy mondhatnek barbärt is, tökmind1.A lenyeg, hogy ö ölje elötted a mobokat. En multkor segitettem egy sräcnak es kb 20-30 perc alatt felhuztam 70re.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
solyomb
tag
Ha KöpiWD az irány, akkor valami ilyesmi fele indulj el - bár akad itt jó pár szakértője a területnek, én csak műkedvelő szerencse fia vagyok
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sanci-2368/hero/51273525Manald heal helyet Rorg-ot tegyél be. Act1 bountyól tudod kifarmoni.
aughild Bracerre poison dmg kell - ha csak nem "ütnek" a fetishek mert akkor jó a psyhical
Shoulder/Main armor Fetish dmg-re forgasd át
Gatya öv poison dart - ha már megvan a dagger of darts
Nyakláncból preferált a Poison/Crit hit dmg és Crit hit chance, vagy Int /Crit hit chance/ Crit hit dmg + socketElöször szedd össze a full zuni setet, azt könyebben adja kadala, és már jóval előrébb fogsz tudni lépni
Ha mindenáron már most poison dartsot használsz érdemes lenne craftolni egy daggert a kováncsnál -hátha jön egy anci, amivel nagyobb az Attack speed, és akkor befér még egy offhand fegyver is, amire szintén mehet a Fetish dmg. -
ZeroSoul
tag
RORGot egyik sem fog adni. Foleg Act1 bounty cache de most az uj patchben mar akarmelyik dobhatja.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
DopeBob
addikt
Összesen kb 4 napja kezdem, 2 napja 7-es egy csomó minden kell még
Egy másik legendary fegyo seismic slam-re ad bónuszt, azt használtam eddig főleg, arra is jó ez a set, egész jól haladtam vele.
Ismerem persze a buildet De cuccok nélkül nagyon nem működött nálam, tegnap este esett csak ki ez a kard. Szóval azt használom egyelőre ami van, és ehhez igazítom a skilleket
Egyébként nagyon nem tetszik, ez az össze vissza ugrálás, de ez a szet kb rögtön megszerezhető lvl70-en, így meg, hogy egy ilyen kard is esett, próbálkozom ezzel.
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
kökény
aktív tag
Nekem kockából rare upgraddel esett, de sima rifteken is esett már vagy 3, egyik sem anci természetesen. Ha teheted 4fős rifteket csapasd, hullik a lego, és előbb-utóbb kiesik Nekem egyébkén Uhkapian Serpent nem esik, egyet kikockáztam, azóta semmi, de lexar...om, majd esik, nem szabad rágörcsölni, meg ide kell írni,h mi nem esik és másnapra hopsz már ki is farmolod
Dargelot kollegát kérd meg, együtt mentünk múltkor és fosta neki a rendszer ezt a fegyót
Egyébként T hanyason mész? T10-en nekem nem dobta, de T13 4 fősben már gen, ez is számít, illetve nyilván hamarabb jön úgy, mintha soloban farmolgatja az ember.Kuncsorogjál be olyan szintekre, amt még nem bírsz, de jobban esik a lego...
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Simán menj be T10-re, ha van 3, aki darál, észre sem vesznek Nekem Kadala néni beadta anciba legalább az offhandet...látod csak panaszkodnom kellett egy kicsit
Amúgy csak így egy gondolat a GR margójára, most már van rajtam 8 anci, megvan a fegyó és 70-72 riftekbe estem keltem, míg a múltkor ezek nélkül 10 perc volt egy 70 GR. Ki érti ezt? Mondjuk én a fáradtságra fogom,de csak azért,h jófej legyek a Blizznél -
reelc
veterán
Nincs benne semmi vicces.
Az éves rendezvényükön, a Blizzconon fedték fel a dolgot. Mikor máskor?
Már akkor mondták, hogy még elég kezdetleges állapotban van, dolgoznak rajta.Így sokkal többen várják, és fogják megvenni, mintha pl. idén mondanák az idei Blizzconon, hogy 2 hét múlva megvehető. Így most nagyobb a hype, jobban várják az emberek. Ráadásul, gondold el, hány ember pártolt volna el 1 év alatt a játéktól, ha be sem jelentik tavaly a Necrót? Mert idénre sem lenne szinte semmi értelmes újdonság? Ok, kb. az armory és kész. Meg a nyersanyag tárolás, de ezek nélkül is ellehet lenni. Ja, mér érdekes lehet challenge rift, de gondolom egy idő után az sem fogja lekötni az embereket. Nem jelentettek be sem új szetteket, se más érdekes dolgot. A D1-es dungeon meg úgy eléggé limitált időben.
Úgyhogy szerintem teljesen érthető a dolog. Beizzították a népet, fenntartják az érdeklődést - az emberek várják.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Szerintem már nem tudnak a témából mit kihozni, ezzel a nekrós dologgal még csinálnak egy látszat újraindítást majd szépen megölik. Már semmi pénz nem folyik a játékból. Anno szerintem azért támasztották fel a játékot mert AH-ból volt bevételük, azóta csak a kieg volt ami pénzt hozott.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
reelc
veterán
Épp leírtam, hogy miért akkor jelenthették be akkor. Ez nem úgy megy, hogy júliusban eszükbe jut, decemberben már árulják. Azt sem tudjuk, hány ember dolgozik a Diablo részlegen. Abból kiindulva, mennyire "takarékos" patchek vannak egy ideje, nincsenek sokan.
(#94819) Lézerparaszt: igen, az utóbbi években csak a kiegből volt pénz, ezért logikus lépés, hogy csináljanak valamit, amiből jön pénz. Ugyebár a Blizznek nem priorítás a Diablo, és a policyjük meg az állandó online kapcsolat miatt a modder közösség sem tehet semmit (akik sok már játékot tartalmakkal látnak el, életben tartanak. Igaz a moddolt játékok, meg nem igazán multisok. Pl. csalásveszély miatt).
(#94820) Ellia: Korábban beszéltem munkatársakkal, hogy ide valami komolyabb kellene.
1 új act + 1 új kari vagyis ami lényegileg a RoS volt, ma már kevés lenne. Főleg másodjára, ill. azért, mert ingyenes patchek is hoztak már komoly változásokat (pl. Kanai).
Drasztikus változások kellenének, pl. a Paragont kukázni, a fejlődési rendszert Diablo 2, Grim Dawn stb. félére átírni (tárgy req.: player lvl, item lvl, strenght, stb.), ezek jelentős változások lennének, ilyesmin agyaltunk. Na, ezek nem lesznek. Amikor tisztességes balansz sincs, hogy legalább minden karinak lenne 1 tisztességes szetje, ami komoly lenne partyban. Ehelyett ki tudja hány éra óta Wiz,monk, barb, wd néha váltakozó felállásban. Egyszer egy pillanatnyi DH supp, vagy Crus supp, de valakik lehoznak akár +1Gr-rel nagyobbat utóbbi 2 nélkül, és már az a meta, ezek meg újra a feledés homályába burkolóznak.Szerettem a Diablo 3-at, nagyon sok időt öltem bele, de számomra valahogy megölte a Paragon rendszer, a játékos bázis szétdarabolódása Season-NS szinten, a balansz hiány, meg hogy az ember néha komolyabbakat vár a patchtől. Pl. olyan nagy dolog lenne, hogy partyban DPS legyen a DH? Évente új szet minden kasztnak? stb.
Persze, elhiszem, hogy valakinek az a legnagyobb öröm, hogy már pl. 5 szezon óta megy majd a supp. monkjával - de van akinek már ez nem elég.
Épp ezért váltottam másra. De a fél szemem a Diablon marad, hátha az év végi Blizzconon bejelentenek valami érdekeset.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Szerintem az az alapvető probléma, hogy a necro kivételével ezek marha pitiáner dolgok. Mégis mekkora erőfeszítésbe került volna nekik belerakni a javításba azt a rohadt armory-t? PTR-rel is szórakoznak hónapokat, hogy az utolsó napokban szétnerfeljenek addig békénhagyott buildeket. Még most is azt mondom, hogy új kieg lett volna logikus lépés új acttal, új kaszttal, meg a többi mellékes extrával, mint az armory. Na mindegy...
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
mephi666
nagyúr
szintezésre szerintem jó a d1 rift... most sörrel próbálom eltüntetni róla a béna szemcsés effektet, aztán futok még pár kört 1-26 léptem elsőre, 46-54 másodikra... 54-60 harmadikra... persze egyre gyorsabb tempóban bánt, hogy leoricnál ahogy beléptem, nem adta elő a kedvenc d1-es monológomat, miszerint: "the warmth of life has entered my tomb... prepare yourself, mortal... to serve my master for eternity!!! hahaha!!!" imádtam anno...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
reelc
veterán
Mivel a stb. dolgok alatt nem tudom mit értesz, belinkelem a Nekro csomagot. Amiket itt leírtak, azt nem kapod meg.
A többi dolgot a patch hozza.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz Ellia #104126 üzenetére
Elég lenne, ha csak a szokásos Blizzard módon összelopkodják a piacon fellelhető legjobb hack n slash játékok ötleteit és összegyúrják a Diablo univerzumba tökéletesség közeli optimalizációval. D3 amúgy is halott évek óta, ideje lenne már kitalálniuk valamit ezen a téren is.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
reelc
veterán
válasz Ellia #104702 üzenetére
Ki veszítene ezzel?
A cég aminek már nincs pénze belőle, vagy a kemény mag, akik kb. pár nap alatt végeznek a szezonos céljukkal, ami szezon amúgy kb. 3 hónapig tart? Vagy az NSesek?
Banból még lehet lenne pár eladott példányuk. + verhetnék a mellüket, hogy ők bizony kiállnak a tisztességes játékosok mellett. De mondom legalább havonta kellene.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Ellia #104704 üzenetére
Épp ez az, nem facsarta ki. Alap+kieg+1 DLC kb. 5 év alatt mai szemmel ez igen szerény.
Ha másképp áll pl. a patchekhez, stb. több aktív játékos, esetleg vásárló is lett volna.
Mindegy, ez már így alakult.
Elzavartak máshová.Az a "trón" már rég nem a Diabloé szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest