- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Háát. Nem tudom te milyen felbontáson és részletesség mellett nyomatod. Próbáltad már full grafikán és effektekkel?
Azért én 12 éves gyerköcnek nem biztos, hogy örömmel látnám a kezében az irányítást. Egy-egy tömegoszlató skill után a szétrepülő leszaggatott testrészek nem igazán jellemépítő tartalmak. Kb felvázolnád mik azok az Act 2-3-4-es szörnyek amiknek ott a megfelelője Act 1-en? Valahogy nem rémlik, hogy a zombik és csontvázak a meghatározóak. Igaz, hogy van 1-2 elvétve kisebb rezervátumokban (amíg ki nem irtod), de a többség nagyon nem hasonlít. A tucatmoboknál van pár hasonló, de a tájak/helyek jellegzetességét adó (teljes élővilág 80-90%-át kitevő) ellenfelek nem annyira egységesek. No, mesélj szépen! Rossz a szemem, mit nem vettem észre ami ilyen actok közt átívelő mindazonosugyanolyanszarátszínezett szereplők közül?(#39158) dobolan
Nekem Act 4 "fertőzése" olyan zerges beütésűnek tűnt. Már vártam a zerling rusht és Kerrigent, de csak Diablót kaptunk.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest