Keresés

Aktív témák

• Nordic

Közösségépítő

válasz kovsol #24620 üzenetére

Tévedsz! Act 1 igencsak rászoktatott arra, hogy ne álljak be a tömeg közepére(csak az utóbbi időbe tojtam rá, mert oda már kicsit erős vagyok, egyedül az arcane mobok tudnak csak megszivatni). De az, hogy Act 2-be még csak azt se lehet megcsinálni, hogy odarohanok beleütök kettőt, majd elfutok a köv. stun-ig, az már sok. Ugyanis nyomok egy stun-t odarohanok, beleütök kettőt, de elrohanni már esélyem sincs alélkül, hogy visszaütéskor a 47k HP-m ne essen 5000 alá. A coop, meg olyan, hogy ha valaki becsatlakozik, akkor még eddig se jutok el, mert eleve erősebbek a mobok.

Igazából a legnagyobb bajom az, hogy mindegy mit csinálok, milyen cuccot veszek semmi se változik. Eddig azt hittem lényeges az all resist, de ettől sem életképesebb, mint amikor csak 300 volt. Ha meg user error, akkor meg így jártam. Ahogy figyeltem coop-ba a többi kasztot, nekik rohadt sok lehetőségük van változtatni(főleg ha a skilleket nézem), ez a barbárra már nem igaz...

F-ECT$: Fogalmam sincs, más kaszt igazán nem is tetszik, pont ez a bajom.

D1rect: Annyi előnyöm akkor is lesz, hogy nem kell az orruk elé állnom, ha ütni akarok(ha egyáltalán indítok másik karaktert). :P

killerjohn: Hát amíg az nem jön, én biztos hozzá nem fogok nyúlni...(délután annyira felhúzott, hogy szégyen nem szégyen, égő, nem égő szétvertem itthon egy rossz billentyűzetet, ami már semmire sem volt jó...)

Aktív témák