- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Cicero
őstag
Csak pár kesze-kusza gondolatomat írnám le, bocsi a szerkezet miatt:
Látom itt sokan nem értik a HC lényegét; elhiszem, és megértem, tehát nem is vitatkoznék ilyenen. Ahogy a neve is mutatja, tényleg a keménymagnak szól.
Diablo 1-ben is volt már hc...
10+-ik szintű? Viccelsz? Vesztettem már el lvl 92 szorkót D2-ben lag miatt.. Akkor tud pipa lenni az ember, amikor tényleg saját hibáján kívül hal meg a karakter. Ezt már nehezen tudom elképzelni diginettel; régen betárcsázóson volt izgi játszani
A HC-nak több előnye is van; elsők között említeném, hogy az emberek és partyk amik összeverődnek sokkal összetartóbbak. Régen diablo.hu-n voltam hc klánban; azóta nem játszottam olyan jókat; semmivel- nem hogy diabloval.
A pénz/item gazdaság is sokkal jobb; a cuccoknak általában nagyobb értéke van hc-ben, mivel kevesebben farmolnak és általában is kevesebben játszanak hardcore módban.Ennek van előnye és hátránya is: nehezebb jobb gear-t szerezni, azonban amint már mondtam az emberek sokkal "profibbak". Nyilván a vérpistik és kezdők nem mernek nekivágni a kalandnak; bocsánat, de mondjuk ki: úgy vélekednek, mint sokak ezen a fórumon.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a hc-t; aki még nem próbálta ki, tegye meg, akár még D2-vel (azért vannak itt páran akik azt is pörgették) is. Egy teljesen új játékot kap az ember a kezébe.
execute93: a szárny nem csinál semmit, azon kívül hogy pride cucc. persze elég vicces, ha az összes többi item a karakteren meg csupa low szar
Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest