Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Melyik most a legkeresettebb gem, amit inferno-n már illik használni? Emeraldból melyik a legkönnyebben eladható?
-
Helmoras
őstag
válasz
DeckardCain
üzenetére
átmegy, amint megérkezik a paypalra a pénz irja majd az ah ban is
-
DeckardCain
senior tag
Rmah-ben eladtam valamit, de nincs ott az összeg...
A napokban láttam, hogy más is írt ilyen problémáról..A pénz átmegy majd paypal-ra, vagy kuka?
-
Sonja
nagyúr
-
mpierre
veterán
-
Gyuri27
félisten
Ha néha esne valami jó. Vagy a kovácsnál lehetne egyedit craftolni (akár acc boundot) akkor megérné tekerni. Csak mint előbb kifejtették egy jó cucc találásának az esélye annyi mint ha egy héten megnyernéd az ötös, hatos, hetes lottó fönyereményt (persze erre lehet több az esély).
-
Alg
veterán
Csapatos csapatásban
én is benne lennék, ha valahol nincs elég barbitank 
Act3-at solozgatnám, de nehézkes meg unom már egyedül.
1000 resistek, 10500 armor, 42K health (17K dps)Esténként vagyok, vegyetek fel nyugodtan. TS is akár.
-
persil
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkor mondhatnád, hogy legyek következes, ha a "fenti nyelvtani hibára" én hívtam volna fel mások figyelmét, vagy ez után én szóltam volna másoknak, hogy ez nem ide való.
De nem én tettem egyiket sem

Következésképpen nem tudok és nem is kell következetesnek lennem

-
persil
nagyúr
Teljesen OFF(b)
Komolyan, már ott tartok, hogy egy rövid bkv útazás, vagy egy bevásárlás is elég ahhoz, hogy újra ráébredjek, mennyire egy undorító, szemétláda, féreg népség vagyunk "mi" emberek.
Állok a boltban a pénztárnál, ahol 4-ből 2 van nyitva.(sic)
Előjön valami rejtekhelyről egy ilyen vezetőféle és elkezd ott a vevők előtt ordítani egyik szerencsétlen lánnyal, hogy mégis mit képzel magáról, hogy a kasszában henyél, amikor "2" vásárló van összesen és egy is elég lenne. Ő meg "vért izzad" a sok munkától.Erre elkullog szerencsétlen és ez a vezető, meg a másik kasszás elkezdenek - még mindig a vevők előtt - sugdolózni, persze jó hangosan, hogy ez milyen dolog már és, hogy mennyire henyélős a másik csaj, mert szemét módon beállt a rohadékja kasszázni, amikor "ilyen kevés" vásárló van...
Okádék.
-
oxox
addikt
En csak azt nem ertem, hogy Gretsy tanar ur miert nem ismeri a privat uzenet kuldes lehetoseget. Lehet meg mindig szeret kepernyon lenni
ezert offolja a "fiatalsag" dio3 totyikjat....amugy igaza van

-
Sztem egyenlőre ánblokk haggyuk a nyelvtant.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hajsza
aktív tag
válasz
Djuree
üzenetére
Nem értek egyet veled. Egyrészt ha valaki nem ismerte a kifejezést, akkor még keresés után sem fog rátalálni. Másrészt pedig ha valaki már hallotta, de még nem látta leírva, az azt hiszi, hogy ez a helyes írásmód. Ő is így kezdi írni, aminek hatására más is ezt veszi át. Azután az elsőkre, már mint "szaktekintélyekre" hivatkozva egyre többen teszik ezt. A hülyeség efféle terjedése régi keletű, csak manapság az internet ezt felgyorsította. Régebben ilyen volt a "biztos így van, mert ezt írta az újság", még régebben pedig a "Pista a kocsmában azt mondta ...".
Másik "kedvenc" példám amit egyre gyakrabban látok rosszul leírva a "túlspilázás", ami helyesen "túlspirázás", mivel latin a "spiro" igéből származik, ami azt jelenti, hogy lélegezni. A túlspirázást ezért másképpen úgy is mondhatjuk, hogy túllihegés. -
mikromanus
veterán
Jut eszembe. csak kiváncsiságból. A Starter most már szabadon leszedhető/használható, vagy még Guest Pass szükséges hozzá mindig?
-
Ez WTF? 2 gem a fegyverben?
-
persil
nagyúr
válasz
hogolyo
üzenetére
"amikor már miden lehetőség adott és az épp legjobbat kell megtalálni "
Az a legszebb, hogy néhány kivételtől eltekintve nincs legjobb.
Amivel hell-en sebezhetetlen vagy, azzal lehet, hogy infernón egy métert nem tudsz majd haladni.
Ami nekem tuti és mindenre jó, az neked szemét és használhatatlan.Lesz itt lehetőséged taktikázni, gondolkodni jócskán, ne aggódj

-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Légyszives ha tud valaki akkor segítsen!
Sajnos az angol tudásom igen gyatra.
A Google a barátm volt és lefordítattam vele a szövegeket.Először is meg vettem a Diablo 3-at telepítettem, aktiváltam a battle-net accountomon.
Amikor be akartam lépni a Diablo 3-ba ilyen biztonsági sz@rsággal jött.
Egy titkos kérdést tett fel hogy melyik városba született anyám.
Én nem emlékeztem ilyesmire hogy meg adtam volna bármi ilyesmit.
Na mindegy be írtam a város nevét, kisbetűvel nagybetűvel rövidítve meg még sok féle képpen.
És most úgy néz ki hogy zárolva lett a battle net accountom.
Mert se a diablo 3-ba se a Starcraft 2-be se a Battle net be (böngészőbe) nem enged be.Az email címemre kaptam üzenetet hogy mit csináljak.
3 lépés van:
1. biztonságos legyen a gépem.
2. Változtassam meg az email címem jelszavát.
Idáig el is jutottam
3. Változtassam meg a battle net jelszavamat.
Oké rá megyek a linkre beírom az adataimat (email,first name, last name + egy biztonsági kódot kell beírnom aztán tovább enged)
De aztán megint ezzel a biztonsági f@ssággal jön hogy meik városba született anyám ezt pedig kapásból nem tudom hogy mit kellene be írnom oda
És van egy másik lehetőség ha jól fordítottam le akkor az ha van a profilomon regisztrálva legalább 3 napja a következő játékokból egy (WOW, SC2, Diablo 3 akkor a regisztációs kódjából írjam be az első 6 számjegyet)
Na ezt is beírtam már úgy hogy a számjegyeket aztán az elsó 6 betűt és számot vegyesen ahogy van a paíron több féle képpen (kisbetű, nagybetű) de nem fogadja el!!!
Valakivel történt már hasonló , most mit csináljak?
Eléggé ideges vagyok ez a sz@r miatt remélem nem vesztem el a játékaimat.
-
haromegesz14
senior tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
Nem értem, miért lett dupla

-
hogolyo
csendes tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Én meg már meg voltam lepve amikor kiírta, hogy ennyit meg ennyit adott az erő, életerő és egyéb hasonló tulajdonságokra. Régen érdemes volt taktikázni, esetleg tartalékolni ezeket a pontokat, hogy majd később ha jól átlátja az ember akkor elosztani. Itt meg minden automatikus és lehet hentelni folyamatosan.

Viszont abban biztos vagyok, hogy a képességek között eligazodni nem lesz egyszerű amikor már miden lehetőség adott és az épp legjobbat kell megtalálni
-
F-ECT$
titán
válasz
haromegesz14
üzenetére
Talán karácsony.
-
haromegesz14
senior tag
Mit gondoltok, mikorra várható, hogy olcsóbb lesz a játék?
-
persil
nagyúr
válasz
hogolyo
üzenetére
Igazából az új rendszernek hála sokkal több féle karaktert lehet csinálni.
Míg a 2-ben jó, ha volt karakterenként 3-4 életképes build(ami ugyanígy beszabályozott, hogy mire mennyit kell adnod, különben elrontod a karaktert) addig itt az új rendszerben ennek többszöröse a lehetőség.
-
hogolyo
csendes tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Látom többen is reagáltatok. Nagyon köszi a gyors segítséget. Végül is megerősítettétek amit éreztem. Előbb.utóbb meglesz minden képesség és én variálok köztük mit is használok és mikor. Ennek nem becsülöm alá a fontosságát, csak furcsa volt, hogy korábban igen sokat kellett már előre töprengeni, hogy milyen tulajdonságokkal felvérezett karaktert fejlesztesz. Itt viszont bármikor át lehet konfigurálni.
Köszi a válaszokat még 1szer.
-
execute93
őstag
Hellotok. ACT II barbár gear mennyi lenne?
-
Gorneck
legenda
válasz
hogolyo
üzenetére
Szintenként jönnek a skillek és a hozzá tartozó rúnák...Monk esetén így néz ki...
Kell hoznod nem is keveset...mert ami oké hellen, infernón már nem biztos. Ahogy az se mind1 mit használsz a saját stílusodhoz...rengeteg variáció van...sok esetben haszontalannak tűnik és a végén még az is kiderülhet, hogy az egyik legjobb skill...pl védelemre.
Itt nincs az, hogy ha te tank akarsz lenni, akkor kb előlről kell kezdeni egy karaktert, hanem simán átvariálod a skilleket és veszel megfelelő cuccokat hozzá...
Kb semmi kötöttség sincs...Ügyesség nincsen, de erőt, életerőt és társait a cuccaid határozzák meg lényegében.
-
mikromanus
veterán
válasz
hogolyo
üzenetére
- a statpont elosztás automatikus szintlépésenként.
- a skill választást jelzi, csakúgy mint a rúna elérhetőségeket szintlépéskor, de neked kell módosítanod mit használsz. Vagy a megfelelő ikonra kattintva, vagy "s" billentyű lenyomásra jön elő a skill választó képernyő
- a skillek különbözőek. Nem egyértelműen szarabb a korábban megszerzett képesség
- extra statpontokat, védelmet és speciális tulajdonságokat viselt itemekből lehet szerezni (armorok, fegyvre, off-hand-pajzs) -
Edge
veterán
válasz
Helmoras
üzenetére
Act2-ben ez a legnagyobb dungeon
Thx a tippet ma én is lenézek oda.
Nekem 304 az mfem valor+templarral. -
hogolyo
csendes tag
Sziasztok
Én tegnap kezdtem el játszani vele és egy barbár karakterrel kezdtem. Viszont nem teljesen tiszta ez a karakter fejlődés kérdés. Ebben a részben már automatikusan osztja a szintnek megfelelő skill-eket és tulajdonságokat a gép? Vagyis nem én döntöm el mennyit tolok a karakterem erején és ügyességén vagy hogy milyen aktív vagy passzív skillt fejlesztek? Esetleg csak én néztem be vmit és vhol mutatja, hogy mennyi elosztható pontom van?
Skill-ek terén csak azt látom, hogy bizonyos képességek elérhetővé válnak és azok alatt a rúnák is szintenként megjelennek. Gyakorlatilag olyan, mintha egy darab döntést sem kellene hoznom, minden képesség elérhető lesz bizonyos szinte.
Ha vkinek van kis ideje vagy tud jó linket ahol erről írnak akkor öntsön egy kevés fényt a fejembe.Előre is köszi.

-
FuRiONight
addikt
Van rá lehetőség, hogy megváltoztassam a karakterem nevét? Esetleg ha a support-nnak irok ez ügyben?
-
Gorneck
legenda
válasz
Szasinka
üzenetére
Teljesen oké amit használsz max dps kell kitolnod, védelemnek ott az akna, meg nekem is an 2 skillem ehhez...itt a lényeg sztem egy DH+WD esetén, hogy mennyire maradnak távol és mennyit mozognak, de együtt kell maradniuk.
Volt olyan, hogy a monitor jobb felső sarkába a baba lábszárát céloztuk (ennyit láttunk)...berántás, tűzlabda és egyéb nyalánkság miatt. A baba meg mondta, hogy be is találunk szal mehet a dara...
2-3-4 alkalmat játszottunk együtt kb...és a csapatmunka hibátlan volt.Ezért kell egy tank, aki képes otttartani őket...míg a többiek levadásszák...ha nincs tank, akkor el kell az apródjait csalni míg vki ledarálja...
-
hajsza
aktív tag
válasz
Nordic
üzenetére
unblock az egész játékban
Jujj, ez nagyon fájt. Helyesen így írják: "en bloc" (szótár). Légy annyira igényes, hogy ha idegen kifejezést használsz, akkor tudod vagy legalább utánanézel, hogy hogyan írják. Írhattad volna helyette azt, hogy mindenestül vagy mindenhol az is jó lett volna. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Helmoras
üzenetére
Igazság szerint te vagy mákos, én a2-ben eddig egy set-et sem találtam, legendary-ból meg 2 használhatatlant. Most hirtelen lementem oda, 5v-vel, és semmit sem dobtak...rare-ből is csak 60 alatt. Szóval örülj neki...az elkövetkezendő fél évben semmit nem fogsz találni
. -
Szasinka
tag
válasz
vhunor
üzenetére
Igen, ezen az újra skillezésen teamre én is gondolkoztam utána, csak annyira hirtelen "csöppentem" bele, hogy nem gondoltam át ezt elötte.
Tényleg nem lehetett látni szart se néha, a sámánokat csak nagy néha sikerült leszedni mert azt se láttam hol van csak a nagy tűzgolyó nyomán.
Mondjuk az igaz, hogy van olyan kombó, amivel marha nehéz mit kezdeni különösen szólóban, de így teamben is kijöttek olyan dolgok amire nem is gondoltam, hogy mekkora szívás lehet. (Inv. minionok pl annyira nem gáz szólóban mert a főnőköt leütöm ss+prep (esetleg ha bejön back up plan) alatt, hogy nem találnak meg a kicsik de teamben akkora hp-ja volt, hogy ihaj.)
És az összeszokottság se egy utolsó szempont az életben maradáshoz, hogy tudd, hogy mit használ a másik és miket szokott csinálni. -
dobolan
senior tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Abból a kevés infoból ezt nem tudom hogyan szűrted le.

Ac1-be már nem megyek, act2 faceroll kb. (a legdurvább elit pack ahol azért még mozognom kell ~2 perc szokott lenni), act3-ba valóban kevés, de nem hiszem, hogy a krit, hanem inkább a dpsen (27k) és a resistek miatt (800-900 közöttiek)
Nagyon hamar leütik a DS-t sajna, és gyógyulásom meg nincs szinte semmilyen formában, csak health globe.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Csatlakozom a tulajok táborához, ma jött meg a drágaság, már telepítem.
A standard edition az mit takar?
-
Gorneck
legenda
válasz
vhunor
üzenetére
Kibaszott nagyot...de nekem nem is az a dolgom, hogy bírjam...viszont mikor a tank mellé érkezett 1 monk már nem volt vészes annyira a szitu, hátul egész jól megoldottuk a dolgot.
Mikor szopóág volt azé ott azt ne felejtsd, hogy egyszerre 2 elit pakkot rakott be...és szimpla mobokból is kurva sok volt...
Vagy épp csak 3an voltunk...2 távolsági 1 tank nem épp nyerő...
4en már kellemes volt a történet. DH életbetartása is jól ment..legalábbis sztem kurva jól elvoltunk hátul... -
persil
nagyúr
válasz
Neptunfű
üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy a magic find-nak és valornak az ég világon semmi köze a kiesett tárgyak minőségéhez. Csak a mennyiséget befolyásolja.
Szóval amikor valakinek kiesik 10 darab rare és darabját eladja 1milláért, akkor lehet, hogy ugyanannyi idő alatt neked is kiesett 10 rare, csak épp egyik sem ér 1000 aranynál többet.
Alapjáraton, ha nem vagy túl szerencsés, akkor a magas magic find csak még több eladhatatlan hulladékot eredményez

-
oxox
addikt
válasz
Helmoras
üzenetére

vegre valaki nem erzi titoknak egy jo resz elmondasat...
Nem rad vonatkozik, de az meg mindig szilank az agyamban, hogy valaki 300 ora jatekkal, hogy szedetett ossze 64millio aranyat (profiljaban mutatta, tehat ez a tiszta talalt arany)....mondjuk az meg furcsa, hogy torolte a friends-eket, egybol mikor ezt felvetettem
...ez a 24/7-ben jatszottunk harman harmatgyenge magyarazat szerintem -
mephi666
nagyúr
válasz
Helmoras
üzenetére
én a2 manónál találtam már csomó receptet, néhány legendary-t meg az egyetlen set-em is innen esett... (már nerf után) ...az elmúlt pár hétben pedig semmi... szerintem a random hozta így neked
most a1et farmolom 283mf-el, de legendary napok óta nem esett... (mondjuk rmah-ban eladható cucc már több is) -
Janix12
aktív tag
Demo
Találtam letölthető demót...
-
Helmoras
őstag
Act2 elején az első waypoint előtti mapon szokott lenni, vagy az van ott vagy az abandoned mineworks, konkrétan az első map igazából act 2 ben
megjegyzem sztem csak én vagyok mákostészta nem hinném hogy ott jobban esnének a cuccok, de sok szerencsét mindenkinek, gondoltam megosztom az infot

Najo ez kész esett még 1 legendary cucc
mostmár kint... ma vennem kéne egy lottót 
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
ti értitek miért min. 0.25 EUR ért lehet eladni materialokat? Értelme? Gondolom mint legkisebb fizetőeszköz (cent), de így meg se fog mozdulni rmah-ban a material biznisz. Másik oldalon már kérdeztem. Szvsz osztással lehetne megoldani, hogy ne legyen ilyen magas ára, mert így senki nem fogja megvenni őket.
Z
-
Helmoras
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Hehe okés

valorral 305 MF
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ja meg egy set recept... azt ki is hagytam

-
Helmoras
őstag
Srácok, valószinüleg véletlen, de az Act 2 elején Sirocco cavernsben hullanak a cuccok, eddig esett ott euroért eladható cuccokbol 3 set item, 2 legendary meg egy 1k dps-es fegyó 230 intel, már kezd több mint gyanús lenni

Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fujifilm X
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a második könnyebb az nehezebb akart lenni?
én is benne lennék, ha valahol nincs elég barbitank

Meg mondom neked őszintén, unblock(csak azért is) magasról tojok rá, hogy kell írni, mivel megértik, aki meg nem, IJ.