- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
válasz
tserrof77 #3167 üzenetére
Igen, amikor volt láz akkor is tapasztalható volt. De lázam 2 napja volt. Olvastam valahol hogy hét nap után áll vissza minden. Engem most az aggaszt hogy hiába adok jobbal többet de mintha nem használna. Az éjszakait az marad a szokásos dózisban. Amúgy a influenza vírusra tudok gondolni csak, hogy ez csinálja a galibát, visszamentem az értékeket és egyértelműen akkor romlott el minden amikor kezdődött.
-
Geryson
addikt
válasz
tserrof77 #1453 üzenetére
Ja, hát napi 7x valóban nem mérek, de mondjuk az tény, hogy az én ujjaimon is látszik a "kor" (lassan 20 éve tolom).
Apropó, 3 sztorit szerettem volna elmesélni Nektek, hogy milyen buták sajnos az emberek:
- Volt anyósjelöltem cukros volt. Szerettem hozzá járni, mert mindig volt nála mézes krémes (az egyetlen süti, amit szeretek). Ott lecsúszott az ebéd, utána meg a sütkó (de olyan emberes adag). Kérdeztem én, hogy jó-e ez így, de megnyugtatott. Gondoltam ameddig az ő lakásában alszom, addig nem illik dumálni. Aztán szétmentünk a lánykával és vagy 5 évvel később egy beszélgetés során megtudtam, hogy Anyának már nincsennek lábai ÉS a legjobb, hogy az orvos volt a hibás mindenben!!!
- Pár hónapja valaki elcsodálkozott, hogy cukis vagyok (meg cuki is) és tudják, hogy apám workaholic fajta ember vót valamikor mire jött is a mélyen művelt megállapítás, hogy "ja hát igen, a cukorbetegség az a szeretethiány betegsége". Ma is tanultam valamit (hozzáteszem, I-es vagyok).
- Kb. 2 hete beszéltem Apám volt idősebb bejárónőjével, aki hosszan elemezte (pechemre ráadásul az én telefonszámlámra), hogy neki teljesen rendben van a cukra és milyen jól elviccelődnek az asszisztenssel, ha megy kontrollra. Én nem szoktam komolyabban a számokról érdeklődni de kiderült, hogy a nő éhgyomri cukra 20-22, de (a saját szavaival adom vissza) "egyszer mérges volt rá egy kicsit az asszisztens", mert 27 volt az éhgyomri!!! Azt hittem nem hallok jól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Lego készletek
- Számológépes karóra új fekete uniszex digitális LCD quartz Easyboxba 1480 . Foxpost 1839
- DJI Mini 3 / Mini 3 pro / DJI Mini 4 pro drón Fly More Kit
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek (AV5)
- Eladó egy pár alkalommal használt Patagónia Tenpenny XXL méretű vászon dzseki.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest