- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Csak egy kis helyzetjelentés a Steglujan 5-100 mg
Előtte napi kétszer Merckformin 1000
Most Steglujan 5-100 mg 1x, és Adimet 1000 2x, olyan két hete alkalmazva
Előtte simán volt hogy 16felment és átlagba inkább 10felett volt
Most inkább 10 alatt és mértem már 7.1-et isÉs semmit nem változtattam, ugyan azokat eszem iszom, bár jégkrémből kicsit kevesebbet mert azt most nem kívánom annyira, meg ha eszem is fél doboz elég (900ml fele)
És a hashajtó hatása is gyengébb ezeknekAmúgy nincs valaki akik közületek bele tud nézni valami gyógyszer adatbázisba
Mert a Adimet-nek pár országonként eltérő a megnevezése és arra gondoltam hogy ugyan ez van a Steglujan-al is
És meg kellene nézni hogy Romániában nem e más néven fut mert a Steglujan-t nem találták a rendszerben.....................
Amúgy most édesanyám is megkapta a maga vércukor gyógyszerét
Elesett a comb csontja megrepedt, szerencsére műteni nem kellet, viszont mértek neki egy 20-as cukrot mikkor bekerült így azt is elkezdték gyógyszerezniMost szívom egy kicsit a vérét, mert nekem elég hasható hatás fejtett ki a cukros gyógyszer és mindig szívta véremet hogy "milyen kis sz@ros vagyok"
Na de most neki is ezt váltotta ki
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest