- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
cellpeti #2201 üzenetére
Talán nem esett le, de a vércukor mérése optikai úton történik, akárhonnan is mér. A vér találkozik a reagens csíkon (vagy bárhol) lévő reagens anyaggal, ami színelváltozást okoz, és ezt méri egy optikai műszer.
Az okosóra nyílván nem mér ilyet, mert ehhez túl buta, de szerintem ott is kell egy szenzor a bőr alá, amelyik reagál valamilyen testnedvre.
A jövő szerintem egy olyan mérés lesz, ahol csak bele kell nézni valamibe, és az megmondja az adatot, mert a szemben lévő csarnokvíz is követi a vér cukorkoncentrációját.
Bármelyik módszer is fog elterjedni, addig, amíg nem lesz kellő számú felhasználó, addig drága lesz. A szenzorossal is ez a baj, mert mindenki a pontszerű mérésre alkalmas ujjszúrásos módszert erőlteti. A pöntosság meg fejlesztés függvénye. Szerintem ezt mára megoldották, hiszen a pumpákban is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest