Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

válasz [Prolixus] #1157 üzenetére

Persze hogy nem az a lényeg hogy szcientológus-e vagy sem. Ezt ne nekem mondd, hanem azoknak akik emiatt savazzák, vannak sokan.
    Az általad linkelt cikk sem erre van kihegyezve, az is világos.
    De az igazsághoz hozzátartozik, hogy valószínűleg a világon senkit nem izgatna ennyire szakmán belül hogy miről hadovál a Lenkei, ha nem lenne szcientológus. Még akkor sem ha azt állítaná, hogy minden reggel két deci meleg zsír a hosszú élet titka.

"Nagyon nem azt tanítják az egyetemeken amiket ő hadovál"

"...a vitaminok többek között ilyen vizsgálatokon buktak meg sokszor (meg volt amikor nem, ezért ellentmondásosak az eredmények). Az egész homeopátiás ipar (néhány növényi extraktumot leszámítva, amiben tényleg van értékelhető mennyiségű hatóanyag) erre a placebo hatásra épül. Ne becsüld alá. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nálad biztos csak placebo hatásról van szó, de amikor az emberi testről van szó, soha semmi nem olyan egyszerű."

Ez lefordítva számomra annyit jelent, hogy az egyetemen megtanítják az embernek hogy hogyan ne tudja azt amit a Lenkei sem tud, de ő ezért még hülye is.
    Amit Roxfortban tanít a Vajákos Biri, az elvileg ugyanez akkor.

Ne érts félre, én nem a Te orvosi integritásodat akarom megkérdőjelezni ezzel, de ennek tükrében mennyire érdemes pápai bullaként kezelni, vagy egyáltalán komolyan venni, amit az egyetemen tanítanak? Kopernikusznak is azt tanították az egyetemen, hogy a Nap kering a Föld körül...
    A cikket elolvastam, de nem adott választ erre a kérdésre.
    Magad is leírtad, hogy ez jórészt sötétben tapogatózás...

"gonosz gyógyszeripar"

Nem a jó és a gonosz kontextusában próbálom értelmezni a világot.

Új hozzászólás Aktív témák