Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-

veterán

válasz ollie #856 üzenetére

SPOILER!

Az első boss nevetséges. Ha nincs gránátod, akkor elég szívás. Fegyverrel nem ölöd le,lőheted a végtelenségig. Ő meg bezzeg kifiléz egy másodperc alatt.(legnehezebb fokozaton játszottam).

Ha van gránát akkor rohadt egyszerű. 2. végigjátszásnál nekem volt 2-3 frag, 2-3 emp és 2-3 gáz gránátom, ezzel egyből döglött.

Első végigjátszásnál nem volt. Nagyon szánalmasan van megcsinálva, ha az oldalsó termekbe bemegyünk, oda nem jön utánunk, és kint keresget össze vissza a középső teremben, meg saját magára dobálja a gránátjait ha az oldalsó termekben bebújsz a sarokba a ládákra. Itt volt még az a rész hogy hordókat dobáltam rá, de volt hogy a pofámba lőtte. Pár hordó elég rá.

Második bossnál még nem tartok a 2. végigjátszásomnál. De elsőre egyből megvolt. Az elején megpróbált közel jönni, kapott egyből egy adagot typhoon-ból. Ez egy rövid időre megbénította, addig lőttem pisztollyal a fejét. Utána jött a menekülős keresgélős rész, és a második adag typhoon után döglött is. Nem volt az egész egy perc se.

Harmadik boss ismét rohadt egyszerű volt. Ha van gránátvetőd akkor nagyon egyszerű. Előveszed, lövöd. Egy lövés szépen lebénítja, addig már lehet lőni a következőt. Pár gránát után egyből halt, gyakorlatilag 10másodperc alatt le van tudva a 3. boss. Haverom lézert vitt, nekem nem tetszik az a fegyver, de elmondása szerint át lehet lőni vele az üvegen is. Második végigjátszásomnál direkt nem fogok se gránátvetőt, se lézert vinni.

Non-lethal fegyvereket egyiknél sem próbáltam, mivel nem igazán törekedtem non-lethal végigjátszásra.

Új hozzászólás Aktív témák