- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Én már csak úgy játszok, hogy 1 szál f@szban megyek be Operationbe, és azzal helikopterezek az első enemy-ig, onnan meg felöltözök.
Megtehetném, hogy gear-be megyek, de nem fogom a kék / lila / gold / piros cuccomat elcseszni a semmiért. Semmi alatt értsd:
- csalók lőnek le, hiába vagyok lila gearben, úgy, hogy megmozdulni nem volt időm,
- pucéran beugró / recruit gearben lévő játékosok lőnek le
- ha én lövöm le a pucéran beugró / recruit gearben lévő játékosokat, akkor semmit nem tudsz belőlük kilootolni, tehát a semmiért oda van a fullos geared
- éjszaka órákat lehet úgy rohangálni, hogy nem találsz kék cuccnál jobbat, és senki nincs a pályán, dög unalom az egész majd 30 percnél kiextraktolsz 100-150e zsákmánnyal
- vagy ki van minden lootolva...Normálban pedig nincs az a gear amit nem szednek szét 0,5s alatt...
Így nekem ez felejtős, még úgy is, hogy 100m+ kredites vagyonom van, tehát tudnám finanszírozni, de azért, hogy másnak legyen, nekem meg ne, azért nem játszok...Tegnap 6 operatort szedtem le Zero Dawn Admin-ban 1 Uzival zöld lőszerrel amiből 2 fullos lila cuccban volt, így kijöttem 600e+ -nyi loot-al. Itt tenném hozzá, hogy soha hasonló nem történt még, mert kerülöm a PVP-t, és most is iszonyat mákom volt, hogy hülyék voltak.
Feljavítottam a kihozott geart, bementem benne, majd a Barrack-nál 1 perc alatt elraktak mind 3-onkat, én 1 lövést nem tudtam leadni. Lent a sátrak között ment a csata , pingelték az admin felöl közeledő enemy-t, óvatosan kipeakeltem a konténer tetejéről, és eldőltem, mint a rohadt nád. Ennyi volt a lila sapka, és a full HP. (nem sniper volt!)
1s alatt -300-400e kredit easy fokozaton...
Ezért tök felesleges...Ha 0-n mész be, akkor csak pozitívban tudsz kijönni, mert a safe box-ba úgyis elraksz valamit.
Itt tenném hozzá még azt is, hogy éjszaka a játékosok 80%-al 1 késsel ugrik be..
Szerintem kezdenek kiégni az emberek...Egyre többet lehet hallani a streamerektől, hogy unják ők is, hogy normál fokozaton a gold cuccaikat a minimál 120e kredites játékosok ronggyá lövik, és 0 kredit jön vissza belőle...Akikkel játszok azok is már csak az idegrendszerük állapotától függően napi 1-3 csatára jönnek fel, az eddigi 16-20 órás maratonok helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest