Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
b14
senior tag
HI
amugy nem veszem sertesnek a hozzaszolasod, mert te nem tudsz engem megserteni. -ezt nem ertettem teljesen, de a programot nezve nem is szamit.
Probalkoztam a tobbi forumon ennek keresesevel, de ezzel a tobbiek nme nagyon foglalkoztak (lealabbis en nem talaltam megoldast).
azert segiteni megprobalok, mert a szocsatabol nem lesz amoba -ritka dolog, de ez ertelmes hozzaszolasod volt.
Egyebkent az egeszet megicsinaltam vonalak nelkul, de ugy megis ''szebb'' lenne az egesz. Ha gondolod elkuldom, vagy valami.
Az egesz delphi rendszerhez annyira nem ertek, hogy ebben a temean nem is nagyon tudok ''erofesziteseket'' tenni.
Remelem valaki tud segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest