- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alan
aktív tag
Tetszik a nyelvi leleményem, mi? Csak azért, hogy ne unatkozzon nagyon, aki olvassa
Egyébként amit a debugolásról írsz, az a szívemből szól. Gondolkodni kell, különben az ember elhülyül az automatikus kiegészítőktől, a CodeRush automata mindenféléjétől, ami persze szükséges, mert ha már egyszer használtad, nem bírod ki nélküle, de nem szabad rögtön a debuggerhez kapni meg átírni úgy, hogy nem is értem, mi volt a probléma. OK, van, hogy fél nap elmegy egy problémára, de ha megoldod, annál jobb nincs.
Én e-mailt csak akkor írok mondjuk valami supportnak, ha biztosan tudom, hogy az idegen kód a hibás, kinyomoztam, hol a hiba és tudom vagy legalább sejtem, hogy lehetne kijavítani. Addig inkább küzdök, és közben rájövök egy csomó hasznos mindenfélére.
Kár, hogy amikor ''termelni'' kell, nincs idő és az ember ráfanyalodik a borzalmakra, mindenfélék bemásolására kipróbálás nélkül és egyebek, fujj. Azért ezt igyekszünk leszorítani jól
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- One mobilszolgáltatások
- Akciós ingyen digitális tartalmak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest