- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
hat nem tudom hogy pontosan nekem mit tanitottak, de eleg hangsulyos a dolog. nem ertem hogyan lehet hogy errol nem beszeltek?
otleteim vannak:
-a program terveben nem art hogyha van valamifele utalas a hibakezelesre
-a funkciok specifikaciojanak meglete is a resze a tesztelesnek
-elvileg le kellene talan tesztelni minden procedurat es funkciot helyes es helytelen bemeneti ertekekkel.
-vegig kellene talan csinalni egy 'joindulatu' es egy 'rosszindulatu' tesztet a felhasznaloi feluleten. joindulatu a mikor szuletett kerdesre az 1922-01-22 a rosszindulatu a 12-333-2. utcanevre mondjuk a petofi utca a joindulatu es haromszaz egyes karakter vagy a ' '' !@#$%^&*43 a rosszindulatu.
-keyboard kombinaciok, szabalytalan kilepes. alt+f4, ctrl+alt+del okoz problemat? ctrl+escape,felnyil,enter,enter?
-ha a programot valahol hasznalnak akkor kulso tesztelesre lehet vinni par napra, es akkor lehet mondani hogy ez meg az a funkcio az o keresukre kerult bele. ez a 'hasznalhatosagi teszt'. de ez lehet egy 'kollega' is ha nem lesz hasznalva a program.
-video teszteles kulonbozo felbontasban, szinmelysegben, temakkal, nagy karakterekkel(!)
-platform teszt... mas gepen es vindoz verzioban. xp sp2 kompatibilis?
-tovabbi dolgok, hogy okoz-e gondot: windows terheles alatt van a futas alatt, tobb peldanyban fut, halozati kimaradas.
-lehetne csinalni egy stress tesztet. megitelni hogy egy-ket-ot ev mulva mekkora lesz a rendszer. aztan insertalni tizezer tanart fejenkent tizezer oraval, es megnezni, hogy melyik resz lett iszonyu lassu.
de senki nem tudja hogy mit kellett volna tanulni es tanitani neked ott... szoval ezek csak otletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Peugeot, Citroën topik
- Filmvilág
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest