- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi, ezt most szépen beleapplikálom.
Mi csak olyat tanultunk, hogy Pascalban mondjuk van a bemenet, és azokra bemeneti feltétel, mondjuk nem lehet negatív. És ha felhasználó mégis negatívat visz be, akkor írja ki, hogy negatív nem lehet, és hurrá nem lehet. És ez volt a teszt.
Csak DOS-os progikat írtunk, nagyon primitíveket. (Még én is 5-ös voltam, úgyhogy túl bonyolult nem lehetett).
Ránk is igaz, hogy leperkáltunk 5 féléven keresztül a másoddiplomás levelezős képzésért nem kevés pénzt, általában a legleamortizáltabb tanárok tanítottak, terem általában nem jutott, úgyhogy egy óriási gépteremből választottak le székekkel egy területet ott ültünk, mellettünk a nappalisok hawaioztak, mi meg minden 3. szót értettünk, ha a tanár elég hangosan túl tudta üvölteni a zajt. Általában nem sikerült neki. Nálunk, mint bukás nem létezik, maximum 5-6-7-szer megpróbálod, természetesen újabb X Ft leperkálása után, de olyan, hogy lemorzsolódás nem létezik, max, ha anyagilag nem bírod.
És a végén kapsz egy diplomát. Ha végig csináltad, tuti. Én a magam részéről akkor még 28 évesen azért vágtam bele, hogy egy jobb álláshoz jussak, és ha megkérdezik, pontosan mihez is ért, legalább egy szakterületet meg tudjak jelölni, na ehhez. Hát az nem jött össze, csak a családi költségvetésből hiányzik egy 7 jegyű szám. Na be is fejezem, mert megint felmegy a pumpa, mint a témavezetőmmel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Hardcore café
- Nyaralás topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest