Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: A kérdés...
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
Köszi, ezt most szépen beleapplikálom.
Mi csak olyat tanultunk, hogy Pascalban mondjuk van a bemenet, és azokra bemeneti feltétel, mondjuk nem lehet negatív. És ha felhasználó mégis negatívat visz be, akkor írja ki, hogy negatív nem lehet, és hurrá nem lehet. És ez volt a teszt.
Csak DOS-os progikat írtunk, nagyon primitíveket. (Még én is 5-ös voltam, úgyhogy túl bonyolult nem lehetett
).
Ránk is igaz, hogy leperkáltunk 5 féléven keresztül a másoddiplomás levelezős képzésért nem kevés pénzt, általában a legleamortizáltabb tanárok tanítottak, terem általában nem jutott, úgyhogy egy óriási gépteremből választottak le székekkel egy területet ott ültünk, mellettünk a nappalisok hawaioztak, mi meg minden 3. szót értettünk, ha a tanár elég hangosan túl tudta üvölteni a zajt. Általában nem sikerült neki. Nálunk, mint bukás nem létezik, maximum 5-6-7-szer megpróbálod, természetesen újabb X Ft leperkálása után, de olyan, hogy lemorzsolódás nem létezik, max, ha anyagilag nem bírod.
És a végén kapsz egy diplomát. Ha végig csináltad, tuti. Én a magam részéről akkor még 28 évesen azért vágtam bele, hogy egy jobb álláshoz jussak, és ha megkérdezik, pontosan mihez is ért, legalább egy szakterületet meg tudjak jelölni, na ehhez. Hát az nem jött össze, csak a családi költségvetésből hiányzik egy 7 jegyű szám. Na be is fejezem, mert megint felmegy a pumpa, mint a témavezetőmmel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Rendszergazda topic
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Update 11.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).