- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwartez
csendes tag
HELLO!
Én nem értek Delphi-hez. Illetve nagyon régen pascalostam, de azzal nem sokra megyek. Nekem egy olyan alprogram kéne ami képes tallózásra, szóval tulajdonképpen egy browse gomb. Kilehessen vele jelölni fájlokat mappákat(mint pl a neroban ki lehet jelölni dolgokat az íráshoz) ezeket az url-eket mondjuk egy txt-ben mentsen, bármien formában, tök mind1. Úgy hallottam ez delphi-ben nem annyira bonyolult. pls segítsen valaki. nagyon megköszönném. Ja és nincs Delphi fejlesztőm nem tom honnan lehet beszerezni ingynesen, így pls ha lehet az alprogramot .exe formában elküldené nekem valaki qwartez@freemail.hu-ra. Ha kell van egy tök jó execute parancsom amivel adatokat is tudok küldeni consolon. Előre is köszi aki segítnagyon kéne..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest