- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwartez
csendes tag
HELLO!
Én nem értek Delphi-hez. Illetve nagyon régen pascalostam, de azzal nem sokra megyek. Nekem egy olyan alprogram kéne ami képes tallózásra, szóval tulajdonképpen egy browse gomb. Kilehessen vele jelölni fájlokat mappákat(mint pl a neroban ki lehet jelölni dolgokat az íráshoz) ezeket az url-eket mondjuk egy txt-ben mentsen, bármien formában, tök mind1. Úgy hallottam ez delphi-ben nem annyira bonyolult. pls segítsen valaki. nagyon megköszönném. Ja és nincs Delphi fejlesztőm nem tom honnan lehet beszerezni ingynesen, így pls ha lehet az alprogramot .exe formában elküldené nekem valaki qwartez@freemail.hu-ra. Ha kell van egy tök jó execute parancsom amivel adatokat is tudok küldeni consolon. Előre is köszi aki segítnagyon kéne..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest