Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Kaptam tök ingyen a Dell Latiude C840 PP01X-et, ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
1. Sajna csak 512 Mb RAM van benne. Mennyire macerás a memóriabővítés, kényes a modulokra? Nagyjából milyen áron lehet hozzájutni a hozzávaló modulhoz?
2. Sajna wifi nincs benne, de ha jól látol, lehetett hozzá kapni egy belső wifi kártyát. Na ilyet hol lehetne beszerezni?
3. Fel lehet rá pakolni egy normál Windows XP Pro-t, vagy csak a saját, hozzásdott Windows cd-ről települ csak az op. rendszer (ez utóbbi sajna nincs meg).
Köszi a segítséget.
-
Hauptmann
addikt
Pontosítanék. Szóval mini pci-s wifi kártya mehet bele, viszont elvileg akkor kellene lennie beépített wifi antennának valahol a gépben. Ezt honnét tudom meg, hogy rendelkezik-e a cucc ilyennel?
-
Hauptmann
addikt
válasz premete #12940 üzenetére
Megnéztem, van.
Azt nem tudod véletlenül, hogy ebbe a gépbe mekkora winyó mehet maximum? Azt láttam, hogy van hozzá bios frissítés.Gondolom 160-as még biztos mehet, de azért winyóméretből soha semmi sem elég.
Az továbbra is érdekelne, hogy csak a géphez adott Windows XP megy fel a cuccra, vagy bármelyik OEm-et rá lehet telepíteni?
-
Hauptmann
addikt
válasz premete #12947 üzenetére
Nem kér kódot? A gép alján ott van az XP matrica a kóddal. Végülis tökmindegy, majd akkor felteszem az OEM-et a gépen lévú kóddal, aztán meglátjuk.
Csak azért kérdeztem ezt a Win-es dolgot, mert egyrészt ahol a Win kiírja a procit meg a memóriamennyiséget, ott van egy Dell specifikus rész (kiírja a service tag-et, meg pár dolgot), de akkor alighanem ezt valamelyik külső program teszi az XP-re. Másrészt láttam már olyan HP-t, amire csak a hozzáadott oprendszer ment rá.
-
Hauptmann
addikt
A géphez adott Windowsnál be vannak építve a telepítőbe az extra driverek (touchpad, meg ilyesmi)?
-
Hauptmann
addikt
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Kaptam két dell notit, egy C840-et és egy X300-at. Szeretnék rá friss XP-t dobni, de nem kaptam meg hozzá a telepítő cd-t, az itthoni Windowws telepítő nem fogadja el a gép alján lévő remékkulcsot.
Van valami ötlet, hogy honna lehetne megfelelő telepítő ds-t beszerezni?
A másik az lenne, hogy az X300-ban szeretném kicserélni a cd írót egy dvd íróra. Milyen típust mehet bele, vagy mindegy?
-
Hauptmann
addikt
Van valahol valami jó leírás az akkun lévő ledsor jelzéseiről?
-
Hauptmann
addikt
Sziasztok,
Ma winyót cseréltem az X300-amban, mert a régi döglődött. Ez lenne a kérdésem, hogy mekkora a diagnosztikai partíció mérete, illetve milyen kritériumoknak kell megfelelnie (elsődleges, vagy másodlagos, stb.). Nincs sajnos Utilities cd-m, valahonnan le lehet tölteni a teljes diagnosztikai programot, ami arra apartícióra megy? A Dell Support-nál csak a frissítését találtam.
-
Hauptmann
addikt
17859-re valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 ANGOL világítós billentyűzet
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
- Eladó Toshiba Satellite pro (R50-B-10R) ( 4.gen i3 - 8gb ddr3 - 750GB HDD - HDMI - jó akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest