Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthew95(2)
senior tag
Üdv mindenkinek! Vélemény erről a laptopról? Egyetemre kéne jövőre, januárban vennénk. Az se lenne baj, ha azért valamennyire elfutnának rajta a játékok is. Ebben az árkategóriában nem is nagyon láttam jobbat. Esetleg ha tudtok ajánlani mást max 160000Ft-ig. A segítséget előre is köszönöm!
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Erről a laptopról vélemény? Egyetemre kellene, illetve az se lenne baj, ha elfutnának rajta az újabb játékok is.
-
matthew95(2)
senior tag
Még egy utolsó. Tudom, hogy ez nem Dell viszont ezen is megakadt a szemem. Esetleg valami vélemény? Eddig csak Inteles gépet néztem, de ha teljesítményben jobb ez, akkor nem akadály az AMD.
-
matthew95(2)
senior tag
válasz sirszevenap #35687 üzenetére
Köszönöm a választ. Idő közben már ez mellett letettem a voksom, éreztem, hogy valószínűleg jobb.
-
matthew95(2)
senior tag
Üdv! Ma boldog tulajdonosa lettem ennek a laptopnak! Linuxszal érkezett, természetesen egyből ment rá a WIN7. Na itt kezdtőtek a problémák. Kezdetben a hálozati kártyát sem érzékelte, azóta ez megoldódott, azzal, hogy a dell oldaláról leszedtem a gyári drivert, így legalább már kábelen van rajta net. Viszont a Wifi/Bluetooth drivert hiába tettem fel, továbbra sem érzékel semmilyen hálózatot. Hozzáteszem linux alatt, semmi gond nem volt vele, mindent érzékelt elsőnek. Továbbá feltettem a HD8730m-nek is a driverét, azonban eszközkezelőben továbbra is egy sárga háromszögben egy felkiáltójel van mellette ill. az aero felület se működik. Ha esetleg valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Az lenne a kérdésem, hogy azt valahogy tudom ellenőrizni, hogy játékok alatt tényleges a dedikált videókártyát használja a progi és nem csak az integrált intelt?
-
matthew95(2)
senior tag
Sziasztok! Pár hónapja vettem egy Dell Inspiron -öt i5-ös procival, 6gb rammal, Hd8730-as VGA-val. Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet-e nézni, hogy adott alkalmazásnál fut-e a dedikált VGA, mert vannak kétségeim, hogy csak az integrált fut. Előre is köszönöm a segítséget!
-
matthew95(2)
senior tag
5 %-os akku elhasználódás az sok, egy januári laptoptól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest