Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
traktorgumi #76259 üzenetére
á vagy úgy... akkor marad a szolgáltatós stick SIM-mel
az akku meg full baromság, nehogy úgy csináld
lítium akkuk tudtommal nem szeretik, ha fel vannak töltve mindig teljesen, én 20-80% közé töltöm a telót is emiatt
-
Kbali
nagyúr
válasz
traktorgumi #76259 üzenetére
Ha maga a mobilszolgáltató adja lassan a netet, akkor neked lehet akármilyen killer kártyád a gépben, attól nem lesz gyorsabb. A telefonodon ilyenkor mennyit mérsz (ugyanazon szolgáltatóval, ugyanazon előfizetési paraméterek között)?
-
gaborbol
őstag
válasz
traktorgumi #76249 üzenetére
Ezt mar esetleg proballtad?
-
pohár
félisten
válasz
traktorgumi #76249 üzenetére
van hozzá USB --> RJ45 dongle, jobb/biztosabb nincs annál
-
Benőke
őstag
válasz
traktorgumi #76062 üzenetére
Energia sémákhoz a w11 hozzányúlt és hát el is rontotta alaposan.
Driver nem tudom mennyire friss, bár ugye egyből kéne ismernie, de hát egy 12gen inteles laptopra beszólt a w11 ismeretlen hw azonnal adjak drivert.
Ha a legfrissebb van akkor egyel korábbival kéne kipróbálni.
Bios ban esetleg nézd meg milyen profilok vannak, és ott is állítsd át és nézd meg mit mutat win alatt. -
andrisbandi
őstag
válasz
traktorgumi #75680 üzenetére
https://www.hwinfo.com/
- Az akkunál; "Kopásszint"Itteni kolléga képzett ki nemrég. Így meg lehet tippelni az akku állapotát.
Nálam 5.7% az elhasználódás; kb 94%-os az akku. képÉv elején volt cserélve új alisra az aksi (helyi kisöreg újít fel gépeket, majd passzol el).
- A gyári garis delles 2 év garis, meg szuper, de annyiba kerül mint a gép. Majd 50 ropi.
Az alis meg tizenvalamennyi.Nem tudja a gyári teljesítményét újonan sem.
De elmegy. Windows 5 órát becsül, Youtube lemererítős teszt 3ó40p. Fekete képernyőn olvasás volt 7 óra felett is.Aliról nem mernék venni aksit.
De itthonról garis utángyártottat simán.
Vagy egy drága gépbe lehet megéri a gyári aksi is. -
válasz
traktorgumi #75680 üzenetére
Miért púposodna fel? Ez nem törvényszerű hogy márpedig x év után fel fog. Max az esélye van meg rá. De az elmúlt 2 évben nem igazán rémlik már annyi púpos akksi. Akkor volt egy ritka szar sorozat de most nem látom ezt
-
andrisbandi
őstag
válasz
traktorgumi #75677 üzenetére
Egy ezressel drágább a 210-es kb.
Ha a rooter tudja a Wi-Fi 6E-t, akkor használható ki, úgy olvasom.Intel AX200 vs AX210 – a comparison
Final Thoughts
In the battle of Intel AX200 vs AX210, your specific needs and the compatibility of your devices will largely dictate the winner. Both are high-quality Wi-Fi cards that can significantly enhance your wireless connectivity.If your device or router doesn’t support Wi-Fi 6E, or you’re looking for a cost-effective upgrade to Wi-Fi 6, the AX200 is a great choice. However, if you want to future-proof your connectivity with the latest Wi-Fi 6E standard, and you have compatible hardware, the AX210 will be the clear winner.
-
teptep
őstag
válasz
traktorgumi #75677 üzenetére
Intel Wi-Fi 6 AX200 Intel Wi-Fi 6 AX210
2.4, 5 GHz (160MHz) Bands 2.4, 5, 6 GHz (160MHz)
Wi-Fi 6 (802.11ax) Wi-Fi Wi-Fi 6E (802.11ax)
5.2 Bluetooth 5.3 -
5leteseN
őstag
válasz
traktorgumi #75663 üzenetére
Nálam a Latitude 3500-ösökben Intel AC 9560-asok vannak. Sima netezésre-Yt-ra elég, nem 4K-ban, 1080p-i bőven elég ("felénk)!
Ha nem akarsz szerelni, akkor meg bőven jó a hasonló tudású 5-10€-s USB-s Wi-Fi is(+a belsőt letiltani BIOS-ban), csak ne a legolcsóbbat(azoknak "csak" a torka véres).
-
Francia91
veterán
válasz
traktorgumi #75663 üzenetére
Ha jól látom, M.2 2330-as formátum
Intel AX200 vagy AX210 -
Aprósólyom
addikt
válasz
traktorgumi #71366 üzenetére
Az intel oldaláról csak a legújabb tölthető le, ami nem biztos, hogy használható lesz a korábbi procikkal. Az Intel XTU Korábbi verziók működnek (Nálam pl. i5-5300U esetében). Letölthető pl. a techspot oldaláról.
De a throttlestop is jól működik undervolthoz. -
SzaboZE
addikt
válasz
traktorgumi #71361 üzenetére
-
Ablakos
addikt
válasz
traktorgumi #71351 üzenetére
802.11ax protokolt támogató wifi van benne. Attól is van jobb?
-
|AP|
veterán
válasz
traktorgumi #66752 üzenetére
nálam egy Precision 5530 van, ugyanezeket a köröket futottam le:
-wifi: teljesen random eldobódik. Van hogy napokig semmi gond, aztán újra. Megoldást eddig nem találtam.
-melegedés: 8850H proci, szintén csak a Turbo boost kikapcsolása segített. Amíg be volt kapcsolva képes volt egy FHD youtube videón úgy pörgetni magát, hogy 90 fok fölé ugrott a CPU. Core temp progival még nem játszottam, egyelőre elvagyok így, de nyilván jobb lenne ha ki lehetne hozni a maximumot a gépből anélkül hogy megfőne -
válasz
traktorgumi #66749 üzenetére
Szia.
Pedig nem lesz más, takarítás és normáls paszta, mx-4 vagy nt-h2. A többivel max elfeded, vagy tolod, de em oldod meg, csak ronthatod.
Az akksit meg ellenőrizd le biosban, vagy pl aida-val, illetve ha van a dell saját diagnosztikájával, töltésciklus, kondíció, stb -
Dhampir
félisten
válasz
traktorgumi #64860 üzenetére
Ez tényleg nagyon gázos. Szín kalibrált Chi Mei TN, HD felbontású panel szemből nézve valami gyönyörű ehhez képest.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
traktorgumi #64856 üzenetére
Teljesen olyan, mintha 256 színnel menne a 16 M helyett. Az okára tippelni sem tudok.
-
válasz
traktorgumi #64856 üzenetére
Én megnézném egy youtube 4k videón, mert szerintem itt a videó a gyenge
-
Multibit
nagyúr
válasz
traktorgumi #64799 üzenetére
-
válasz
traktorgumi #64769 üzenetére
Nem sokat fogsz vele nyerni sajnos. még a precision 7530 is visszaveszi a frekiket, tartós terhelés esetén 3-3,2Ghz környékén tudja csak hűtve tartani. Még alulfeszelve is.
Újrapasztázás, és xtu-val próbálkozhatsz, de az alulfeszelésnek vannak hátrányai is, a gaming notebook topikban elég nagy tapasztalat van már a srácoknál, nézz be oda is! -
traktorgumi
aktív tag
válasz
traktorgumi #60597 üzenetére
Megtaláltam a problémat
Belinkelem ha esetleg más is szenvedett ettől......... -
soldi3r
veterán
válasz
traktorgumi #60592 üzenetére
Utoljara C2D-s gepen, ott erezheto volt a kulonbseg.
-
tecsu
addikt
válasz
traktorgumi #59332 üzenetére
A Kaby Lake G-t érdemes megfontolnod.
-
szpali
addikt
válasz
traktorgumi #59332 üzenetére
Nekem az a típus van:
http://laptopmedia.com/laptop-specs/dell-xps-15-9560-20/
Egyetlen bajom vele, hogy faltól-falig akksi van benne és nincs helyem a másik 500-as SSD-nekKíváncsi leszek az i7-8750H procira, hogy mekkora előrelépés lesz a 7700HQ-hoz képest.
Ha sikerül olyan előrelépést produkálni, mint a 7500U->8550U, akkor nagyon jó kis gép lesz.A 9560-ról mi rosszat olvastál?
-
allein
addikt
válasz
traktorgumi #59337 üzenetére
This item ships to Hungary.
de ez nem az a konfig amit te akarsz vásárolni.
Igen, te konfigodban 8th gen cpu van és 5K kijelző, ezért írtam, hogy teljesen más a konfig ami után érdeklődtél
-
haxxika
senior tag
válasz
traktorgumi #59314 üzenetére
Kevesebbet eszik, de az U-s procik általában gyengébbek, és ezt ilyen feladatoknál érezni is lehet.
Preci mellett még az szólhat, hogy cserélhető benne a VGA, akár egy GTX 980M-et is belegyomlálhatsz az MXM slot miatt. -
haxxika
senior tag
válasz
traktorgumi #59307 üzenetére
És egy Precision jó sok rammal? Ugyanannyiba lesz mint az XPS mondhatni, de sokkal bikább, és ott a Quadro is benne, hogy gyorsítsa a vágást.
-
Aethelstone
addikt
válasz
traktorgumi #59305 üzenetére
A Dell-ben is csak 16GB lesz....a Lenovo-t nem lehet bővíteni? Szerintem a gyorsulás processzorilag marginális lesz(10% kb.), de legalább kidobsz egy csomó pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő