Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Androo
tag
válasz
kisninja
üzenetére
Magyarorszagra nem megyek mostanaban....amugy sem latogatok tul sokszor kis hazankba...kb evente egyszer....az boven eleg...

A postazast nem tudom...utana kellene nezni...lehet egy futarszolgalat megbizhatobb lenne. Nem tudom ott mennyibe vannak ezek a cuccok....aztan lehet, hogy itt meg olcsobb is, mint altalaban a Dell notebookok.
-
-
vscotina
aktív tag
-
kekegsm
őstag
válasz
kisninja
üzenetére
Kuldom.
Kozben itt a leiras, ami alapjan csinaltam:
I created a single self extracting RAR file and named it MDIRECT.EXE to confifure the MediaDirect button on the Dell laptops.
i created a RAR archive and name the RAR file MDIRECT.RAR
The contents of this archive is the shortcut to the program i want to launch, say FIREFOX.EXE
i decide to rename it "mdirect.lnk" but you can use to original shortcut namecreate an SFX with the following ADVANCD options.
Under General
in Setup Programs, put the shortcut name in the field for Run after extraction
Under Mode,
check Unpack to temporary folder
select Hide All and Overwrite AllIt will name the EXE the same as the RAR, copy the MDIRECT.EXE into mediadirect folder
C:\Program Files\Dell\MediaDirectThe only drawback might be the it may litter your TEMP folder with temp RAR files. It should delete them when you QUIT the program.
If someone can refine this, by all means.
Itt meg egy forum, mas megoldassal:[link]
-
kekegsm
őstag
válasz
kisninja
üzenetére
A Mediadirect gomb alapesetben a windows ala feltelepitett program mdirect.exe fajljat inditja.
Namarmost hiaba adunk meg linket vagy batch file-t neki (atnevezve persze), nem mukodik. Ezert en csinaltam egy linket a mediadirect alkonyvtarabol a firefox eze-jere mutatva, majd ezt beletettem egy onkicsomagolo rarba. Ha kell, elkuldom neked az allomanyt. Innentol azt inditja. (persze ha fut a windows. Ha nem fut, akkor nem csinal semmit) -
gollum
tag
válasz
kisninja
üzenetére
A védelem nem az akkuban van, hanem a gépen tudod beállítani szoftveresen, hogy hány %-os állapotban kapcsolja ki a notebookot, MIELŐTT teljesen lemerül, mert akkor ba..hatod...
Namost, ha a gépe nem csinál semmit, akkor valószínű, hogy ez a funkció sem működik...(#7457) atosz
Pedig a vista jó, csak vagy nem értesz hozzá, vagy nem vagy átlagfelhasználó...
Olvass csak vissza pár hozzászólást, és meglásd igazam van.
Üdv.
-
-
kekegsm
őstag
válasz
kisninja
üzenetére
Minden laptopba lehet mindent talalni, ebayisyourfriend.
De miert kellene draga penzert "jobb"-ra kicserelni a kepernyot peldaul?
Tudod mennyi egy olyan VGA, mint a tied, hasznaltan beszerezni?Persze, realis adatot.
Nekem konstans azt irja ki, hogy 20W. (nem is jovok ra, vajon miert a 95W-os es nem a 65 wattos toltot adtak hozza). De amikor maxon porog a proci tomorites kozben, masolok dvd-rol winyora, full fenyero a kepernyon, wifi/bluetooth hasznalatban, akkor is ugyanezt irja ki, megha hozza se nyulok, akkor is. Pedig en meg is vettem az NHC-t, minden funkcioja megy.
Csodakat nem tudsz tenni.
-
kekegsm
őstag
válasz
kisninja
üzenetére
Persze, de ezt minden notiban meg lehet tenni. Nem tudsz olyan alkatreszt mondani, amit nem lehet kicserelni. Csak ha te kicsereled ezeket, mar mindjart felmillional jarsz arban.
Szerintem tobb lesz az a Watt, csak a proci megeszi a 35W-ot, es akkor meg van winyo, vga, ventillator, wireless, stb. inkabb lesz az 50-60W
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Akkor folytatom a beszerzést, keresek valami handy hangszórót, amit tudok vele cipelni ide-oda.