Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenacs
csendes tag
Sziasztok Srácok,
Nekem is egy dell Inspiron 1525-öm van Vistát használok rajta.Nekem az a problémám,hogy nemrég raktam a Vistát .Az energiagazdálkodási lehetőségeknél ott van ugye a dell által ajánlott, de amint átváltoztatom pl(energiatakarékosra) eltűnik az a lehetőség,hogy dell által ajánlott, helyét a kiegyensúlyozott veszi át.Ez még nem is lenne akkora probléma.De ilyenekkel társul hogyha lehajtom a monitort nem hibernálja magát hanem újraindul a gép Megnéztem az energiabeállítási lehetőségeknél és ott a monitor lehajtásánál hibernálás van megadva Amikor újra felrakom a Dell energiasémáját az első lehajtásnál tökéletesen működik a hibernálás de a következőnél már újraindul.Valaki tapasztalt már hasonlót?
:S
-
kenacs
csendes tag
Úgy tűnik megoldódott! :s Annyi hogy amikor lehajtom az eredeti rendszernél villogott a bal szélső led. Mostmár semmi sem villog. Persze ez nem zavarDe ez inkább alvó állapotnak tűnik mint hibernálásnak.Nha mind1.Olyan kérdésem lenne hogy olyat lehet csinálni hogy lehajtom a kijelzőt de az internetletöltés attól függetlenül megy?
Ha újra belassul a rendszer a Win 7 lesz a következő.Annyi csak h a gép Vista matricával van ellátva ez garancia szempontból befolyásoló vagy nem?Vagy ha esetleg garanciára kerülne a sor(Ilyen reméljük nem fordul elő) pattintsam vissza az eredetit?
-
kenacs
csendes tag
B.Ú.É.K. mindenkinek.Tegnap visszatért a probléma(hibernálni akarom és újraindul),de olyan szinten,hogy ha a kikapcsolásra nyomtam akkor is újraindult.Gondolkoztam mi lehet a baj(Hajnalban részegen,gondolhatjátok).Visszatekertem az időt és eszembe jutott egy dell supportos hozzászólás hogy a hálózati kártya crashelése(nekem is kiírta egyszer hogy a hálózati kártya leállt) miatt csinált valakinek hasonlót.Kikapcsoltam hát a kártyát és láss csodát kikapcsolt a gép is.Ma újraraktam a wifit és úgy tűnik a frissített bios nem szerette a régi wifi drivert.A probléma úgy tűnik megoldódott.Tehát ha valaki hasonlót tapasztalt próbálja meg ezt.
Üdv:S
-
kenacs
csendes tag
Nemjó basszus.De szerintem amikor raktam fel a drivereket valami mást is felraktam és összeakadt.CSak akkor hajlandó kikapcsolni ha kikapcsolom a wifit.Meg még van egy kérdésem.Az eszközkezelőbe ki van írva,hogy alapvető rendszerezközök 2 db felkiáltó jeles.Az vajon mi lehet nem jövök rá.
-
kenacs
csendes tag
Vista!
-
kenacs
csendes tag
A dell wireless wlan card network controller működésképtelenné vált és leállt.Wifim továbbra is van.De szerintem ezért csak akkor tudom kikapcsolni a gépem újraindítás nélkül ha kikapcsolom a wifit.Letöröltem és újraraktam a drivert.De az sem használt .Valakinek valami ötelt?Dell Wireless 1395 WLAN Mini-Card
Lehet egy új os kerül rá.(Inspiron 1525 Vista a jelenlegi op)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Igényes-8.Gen-QuadCore i5-Dell Latitude 5400-16Gb DDR4-14"FHD,IPS-256G SSD-Magyar Világitós-Mesés ár
- Lenovo X230, új , gyári lenovo akkuval, gyári adapterrel, szép állapotban eladó
- Thermaltake Massive 20 RGB Prémium Gamer Laptop Hűtő - GARANCIÁLIS
- HP ProBook X360 G5 Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
- Asus 10. gen. i3 laptop/ dobozos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest