- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zso
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Adott egy tulajdonomban lévő Inspiron 1720-as ( felszerelése az adatlapomon megkekinthető ). Következő a gond: a bekapcsolást követően a dvd író ledje szakaszos villogásba kezd,majd megáll, és kb 2 másodperc után megint csinálja. Ez a szakaszos ismétlődés kb 10x lezajlik,majd elindul a gépem. Ma merült fel ez a probléma. A gép biosa és a dvd író firmware-ja a lehető legújabb. Próbáltam újboli bios és dvd rw firmware frissítést,de ugyanúgy fennáll a gond.
Ehhez kérném a segítségeteket.
Köszönöm
-
m.zso
aktív tag
üdvözlet mindenkinek!
Van egy dell inspiron 1720-asom (lásd cuccaim). tegnap este kikapcsoltam lefekvés előtt (start-leállítás).reggel arra lettem figyelmes,h villog az akkumulátor ikonja a gép oldalán, mintha töltné.holott a nem volt használva az akksi.bekapcsoltam, everest elő, hát látom,h az akksi 99%-on áll.a szokásos 86580 mWh helyett 67510 mWh van az akksiban. kíváncsi lennék,h mi lehet a baja.
-
m.zso
aktív tag
Sziasztok.
Van egy dell inspiron 1720-as notim. Az a gond vele,h win7 alatt recsegő, pattogó hangot hallat ha játszok, ill zenét hallgatok vagy filmet nézek. Xp alatt megoldottam a gondot, mert egy vostro hangdriverét tettem fel ( R171788 ). win7 alatt viszont mindenfélével próbálkoztam, de nem jött helyre. Próbáltam ezt a wifi kikapcsolós dolgot is, de sok értelmét nem látom és nem segít semmit ráadásul elmegy a net is.
Várom szeretettel a hozzászólásokat. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Eladó HP Elitebook 830 G8, 16 GB RAM, 256GB NVME M.2 SSD, I5 1135G7, intel iris xe
- Lenovo ThinkPad T480 - i5 8350u/8GB/256GB SSD/HUN SZép állapot!!!Á++
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest