Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
Tomszy1
üzenetére
Egerpad, beepitett kamera, VGA, WiFi, bluetooth, quick set, audio, Intel driver-ezeket szoktam feltenni win7-hez (kamera es audio drivert csak azert, mert ujabb, mint ami a win-el jon alapbol), de XP-hez szerintem meg kelleni fog a halokartya driver is. A Dell-t ismerve lehet, hogy kellhet az a Notebook system software, de ha csak opcionalis (ezt letoltes elott jobbra a kovetkezo oszlopban lathatod-optional).
Az NSS nem csinal semmi szoftware frissitest, telepites utan nem is fogsz eszrevenni semmi kulonbseget. Szerintem csak egy kiegeszito progi az OS es a gep koze stabilitas szempontjabol.
-
DV
senior tag
válasz
Tomszy1
üzenetére
Page file - lapozofajl, sokan ki is kapcsoljak es 1-2 program nem is megy nelkule (ne kerdezd, hogy melyik, mert konkretan nem tudok ilyet), de elofordulhat. Szerintem te nem kapcsoltad ki, mert csak feltetted a win7-et, innentol ez mar nem erdekes. Nincs tobb otletem sajnos.
-
DV
senior tag
-
DV
senior tag
válasz
Tomszy1
üzenetére
Google kereses ( Group4.cab) utan ezt talaltam. Remelem segit.
TGuru
A gepben levo VGA nem cserelheto, ugy tudom nincs PCI-Expressz csatlakozo a gep oldalan kulso VGA-nak ezert ugy sem bovitheto. Ezert is van az, hogy aki laptopon jatszani szeretne DTR -mas neven asztali gepet helyettesito- laptopot vesz nagyon dragan, mivel azokat eros VGA-val szerelik az atlaghoz kepest. (ha nem jatek celjabol lenne a csere/bovites, akkor elnezest kerek).(#13841) Chaser
Nem fogsz altipust talalni a Dell-nel. A gepeket Service Tag-el azonositjak. Mikor drivert keresek a gepemhez, akkor beirom a Service Tag-et a Dell honlapjan es csak azokat a drivereket dobja ki amik a gepembe levo hardverekhez valok. -
válasz
Tomszy1
üzenetére
a Service Tag stimmel, így nem sok van, amit még érdemes megnézni. Ha a kezedbe veszed, azért indítsd el és lépj be a BIOS-ba, hogy ott is azok a hardverek vannak-e, amiket írtak (bár miért ne az lenne, de jobb egy kicsit paranoiásnak lenni, mint hoppon maradni).
harry:
Talán csak a szenzor viccelt meg egy kicsit. Abból nem igen lehet gondja. Amúgy ezek a hőmérsékleti értékek nagyon jók, úgyhogy nem tudom, mi lehet a baj... -
válasz
Tomszy1
üzenetére
Dolgoztam 630-cal is, nincs azokkal sem gond. Érdemes lehet megkérdezni, milyen wifi adapter van benne, ha használni akarod, mert legalább egy g-s azért nem árt. Meg talán a 2 GB RAM-ról érdemes lenne kideríteni, hogy DDR2-e (bár biztosan az).
Ha kell a táska is mellé, arról is csak jókat tudok írni. A vállpánt ezeken már nem megy tönkre és tényleg jól párnázott, sokat használtam ilyet is.
1 év gari sem rossz , még talán bővíthető is, ha ilyesmin gondolkodnál.
-
válasz
Tomszy1
üzenetére
A D630 már nem mai harcos, úgy nézem, az is valami renew verzió lehet, mert a CPU és az IGP is épp csak két éves dolgok. Ha nincs baja 2 évesen, akkor nem rossz. Az X3100 nem melegszik, bár cserébe ne is várj játékos gépet ettől.
A D830 procija nem tud VT-t, ha ez számít és elég érdekes a bemutató dolog. Ha csak kirakatban ment, akkor azért fél éves garival kicsit érdekes (Dell nem ad ilyen rövid idejű garit - erre rá kellene kérdezni, hogy mi az oka) és érdemes megnézni, kipróbálni. Ezekben alapból vagy nVidia szokott lenni, ami melegszik vagy az előbb említett X3100. A 80GB SATA HDD,5400rpm se halálos benne...
-
harry
veterán
válasz
Tomszy1
üzenetére
Nem tudom miféle 'bemutató' darab lehet ez, és hogy jött ki az a fél év gari
Fél éve van a bolt kirakatában, vagy mi? Talán lehet még bővíteni... Szervízszám alapján érdemes lehet csekkolni.
Igaz nekem a 14" jobban tetszik, bár kijelzőfelbontásban is nagy különbség van a két gép között.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyelőre nem is tudok ehhez semmi okosat szólni, de remélem, hogy akad kolléga, aki tud segíteni...