Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DV
senior tag
Nekem is jobban melegszik a VGA mikor HDMI-t hasznalok (a venti is tobbet porog), sima vga (d-sub) kimeneten meg nem probaltam, hogy mennyire melegszik. Ujrapasztaztam a gepem, es igy kb 10 fokkal huvosebb lett a VGA homersekletem. Csak a legujabb Everest (v.5.30) irja ki a gepem VGA homersekletet, a regi csak a prociet irta ki. Amugy a VGA-m akkor is melegszik, amikor a HDMI be van dugva a gepbe, de a TV nincs is bekapcsolva.
-
DV
senior tag
Nalam win7 van fent, ha az asztalon jobb klikk-et nyomok es a screen resolution menut valasztom, akkor ezt a kepet kapom:
A 2. szamu a TV-m, ha a pirossal bekarikazott reszt bepipalod, akkor a TV lesz az elsodleges monitorod, ott lesz a start menu es a tobbi ikon is. A te helyedben a klonozast (duplicate) atallitanam kiterjesztett-re (extended), mint nalam lathato. Ez azert jo, mert ket kulonbozo felbontast be tudsz allitani a ket "monitoron" marmint nezhetsz full HD-t a TV-n! (amennyiben a TV gyarilag tamogatja a full HD felbontast es nem csak HD Ready)
Sok sikert!
-
Whaazzup
senior tag
Szia.A normális az,hogy az everest kiírta az akku százalékos használtságát.Ami igaz lehet,hogy 1-2 év alatt tönkre mehet.
Fődarabokra,kijelző,alaplap,proci,ram,meghajtók,billentyű,touchpad,a keret,zsanér,akku nem.De lehet eltérés de szerintem már három év után se tudod majd érvényesíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HP ZBOOK 15 G5 /i7 8.gen/ 32GB/500GB M2 SSD/500GB HDD
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest