Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
.Anakin.
üzenetére
Sajnos, se az ebayen, se külföldi szervizeknél nem jártam sikerrel, csak az a megoldás maradt, hogy kint élő haverral megrendeltettem, bár úgyis eladom a Dellt, visszatérek a HP-hez, HP üzleti és Compaq laptopom igaz, szervizt nem látott, de amikor felhívtam őket egy Linux driver miatt, felhajtották Németországban, és küldték, ahogy ingyen, 2 nap alatt az op. rendszer és driver dvd-ket is. Ja, sok volt belőle és az első Compaq laptopom lassan 20 éves lenne.
Az szerintem már spórolás non plus ultrája, hogy egy 2400 dolláros laptopból kihagyják az 5 dolláros bt-csatit, ami kínai, és besz. áron szerintem 1 USD alatt van. Ráadásul, mélyen hallgatnak róla, hogy kell hozzá más is, úgy hirdetik, hogy e4200-asba való a bt., kinti fórumokon is anyáznak miatta, nem egyedi eset. -
premete
veterán
válasz
.Anakin.
üzenetére
Mivel Magyarországon nincs Dell, csak a disztributorokhoz tudsz fordulni; van eset, amikor válaszolnak, van amikor be is hozatják a kért cuccokat, 10-100 nap múlva, rátéve az árrésüket, ami akár 200% is lehet. Ha NBD a garancia, akkor szerencséd van, mert az NBD raktárokban van minden; ha nem NBD, akkor szívás, mert várni kell x napot/hetet/hónapot.
Én egy kib***ott csatlakozóra várok másfél hónapja, de a 4 disztributor, akiket ismerek, vagy nem tud, vagy nem akar segíteni, hogy ebben a disztributorok, vagy a Dell Ireland a hibás, nem tudom, de xar dolog. Röviden, van az aláírásomban szereplő Dell laptopom, és a Dell szerint belevaló Dell Truemobile Bluetooth 365 -csak a csatlakozó hiányzik, ami az alaplapot a bt-vel összekötné. A Dell US nem ad el ide, ahogy a Dell. UK sem és a Dell Deutschland sem. Rendeltem az egyik disztributortól Dellbe magyar billentyűzetet, amit 3 hétre vállaltak, de amikor 2 hónap alatt sem ért ide, visszamondtam, ezért akarom eladni a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bittorrent topik
- Hővezető paszták
- Építő/felújító topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest