Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- szaboi6512: Huawei E5785-22c Modem Frissítése, bin fájlból!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
f.szabo
üzenetére
Az elődhöz, az e6xxx-ekhez képest alumínium a fedél, nem fekete, és jóval vékonyabb. Ugyanúgy 6-7 órát bír akkuval, csak az akku is egyharmaddal kisebb, nem lóg ki hátul, még halkabb, a ventillátor még ritkábban kapcsol be.általános használatnál. Ujjlenyomat-olvasó, háttérvilágításos billentyűzet ugyanúgy van, dokkolható is, hdmi és mini displayport van benne. Amiben nagy még a plusz, a cpu/vga-n kívűl, az a választható 42 Mbps-es wwan és a 1920x1080-as IPS-kijelző.
-
-
Penty
aktív tag
válasz
f.szabo
üzenetére
Annak idején én is azért döntöttem a FHD mellett, mert egyértelműen jobbnak írták a képminőségét a sima HD-hez viszonyítva.
Azért azt ne felejtsd el, hogy FHD ide vagy oda, azért ez egy TN-paneles LCD. Én ha tehetném, azért ezt a TN-panelt kicserélném egy rendes IPS-panelra, de sajnos anno, mikor nézegettem ezt a dolgot, nem találtam megoldást erre a problémára. -
Penty
aktív tag
válasz
f.szabo
üzenetére
Szia!
Az enyém FHD-s, világító magyar billentyűzettel. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Nem nagyon cipelem sehova, itt van az asztalomon, bár egy párszor már elhagyta a lakást. Inkább csak helyspórolás végett vettem laptopot az asztali gép helyett. Ha sokat cipelném a gépet, akkor lehet, hogy egy 6530-asat vettem volna, a nagyobb strapabíróság végett.
Szerencsére, még így majd' egy évvel a megvétele után is tipp-topp állapotban van. Sehol egy karc, újjlenyomat, por stb.Még a megvétele után pár nappal vettem bele egy SSD-t, az eredetileg benne lévő 500GB-os HDD-t meg beraktam a fiókomba. El is feledkeztem róla. Tegnap vettem észre, hogy ni-ni!, itt egy HDD a fiókomba! De jó lenne valahogy berakni az SSD mellé a gépbe!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)