Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emb3rke
tag
-
nightshadow
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
Elkezdem felinstallálni a Windowst, majd utána kiderül, hogy hány százalékot mutat a töltöttségre. A Service Tag-et beütöttem a Dell support oldalán, 35db drivert dobott ki. Megtaláltam azt is, hogy milyen sorrendben kell installálni a drivereket pl. elsőnek a System Utilities-t, ami nem gond, mert van benne egy darab driver. Viszont másodiknak a Chipsetet írja, de ezen belül már 5 db driver van. A Chipset kategórián belül mindegy a sorrend, vagyis hogy ezt az 5 db drivert milyen sorrendben installálom, mert arról már nem szól az utasítás, hogy a chipset kategórián belül mi a sorrend.
Egyáltalán létezik, hogy 35 db drivert kell feltelepíteni, mert a húgom Toshibájára, ha jól emlékszem kb. 10 driver volt mindössze. Itt a Dellnél pedig pl. a Network kategórián belül nem kevesebb, mint 8 db drivert kínál fel. -
nemcso
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
De ha nincs már mit tölteni, mi világítana ?

Ne félj, indítsd nyugodtan el a notit, majd meglátod a töltési állapotot. A mai akksik már nem olyan kényesek, mint 4-5 évvel ezelőttiek.
Ha a javasolttól eltérően be is kapcsolod a gépedet, nem fog károsodni az akksi, nem csökken az élettartama.
-
-
SeatZola
őstag
válasz
Jester01
üzenetére
Ha Te vettél tőlem Vostro 1700-at újat, ami Angliából jött, akkor igen az az. Remélem minden rendben vele. Emlékszem ami nekem a hátrány volt (1900X1200-as felbontás) neked pont az volt az egyik fő szempont. Na azóta is evett a fene a Vostro 1700 után. Azért is vettem meg ezt is. Remélem ha megérkezik nem fogok csalódni ebben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest