- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsaba1975
tag
válasz
Mobilstreet #17844 üzenetére
Melyik bolt volt? Én is ott akarok vásárolni!
-
SzaboZE
addikt
válasz
Mobilstreet #17832 üzenetére
Figy, arról nem tehet az eladó, hogy te az ország másik feléből mentél oda hozzá. Egy szubpixel nem jelent garanciális meghibásodást. VISZONT. Megillet a vásárlástól való elállás joga, ami ha jól tudom valami 8 nap. De ilyenkor is a visszaszállítás költsége a vevőé. Másik lehetőség, hogy szervizelteted a gépet (ha a dell befogadja az igényt).
-
Jester01
veterán
válasz
Mobilstreet #17837 üzenetére
Szerintem régebben is az volt a 3 napos szabály, hogy bármi hiba esetén kérheted az azonnali cserét vagy a pénz visszafizetést. Vagyis csak annyi jelentősége volt, hogy a szervízelést kizárta. További kérdésekkel szerintem fordulj a fogyasztóvédelem topikba.
Az közismert, hogy a pixelhibákra minden gyártó másféle garanciát vállal, szóval erre sajnos figyelned kellett volna. Attól, hogy nincs a gépen oprendszer még nyugodtan bemehetsz pl a bios-ba vagy bootolhatsz egy tetszőleges live cd-t vagy pendriveot. Persze már késő bánat.
-
wwhy
veterán
válasz
Mobilstreet #17837 üzenetére
Olvasd el EZT
-
wwhy
veterán
válasz
Mobilstreet #17834 üzenetére
Röviden: jogod nincs.
Maga a 3 napos cseregarancia a hibás készülékekre vonatkozik (de törvény nem szabályozza!) és mivel a gyártó (Dell) szerint 1 pixel nem minősül hibának ergo nincs jogod cserét kérni. -
wwhy
veterán
válasz
Mobilstreet #17832 üzenetére
Ha boltban vetted, miért nem tudtad kipróbálni
a te hibád, h kipróbálatlanul elhozol egy terméket
Ha hibás, akkor visszaviheted, de a pixelhiba nem befolyásolja a gép működését (sajnos)
Bármilyen indokkal csak a webshopban vásárolt termékeket küldheted vissza, 8 napon belül (ilyenkor a szállítás a te költséged).
Jobb esetben bepróbálkozhatsz, ha az eladó nem ismeri a Dell pixelgaranciáját, lehet, h benyeli (vagy megsajnál, jóindulatú stb). -
golliwog
csendes tag
válasz
Mobilstreet #17829 üzenetére
Hello!
szerintem ezt olvasd el remélem segít (én már kezdem magam kiképezni garanciából, csak sajna nincs rá túl sok időm ) Azt nem tudom hogy LED-es cuccokra is ez érvényes-e.
[link] -
wwhy
veterán
válasz
Mobilstreet #17829 üzenetére
Mivel egy hibás pixelért a Dell nem köteles cserélni, az eladó a jóindulatán múlik, h kicseréli-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GC24 - Bemutatkozott a Dying Light: The Beast
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB ,256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- 27% Számlával! Dell PRECISION 5570 i7-12800H / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 2000 8GB! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Update 06.06. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged