Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok,
vettem egy angol származású xps 9360 gépet, és rögtön fel is merült pár kérdés, mert dell laptopom még nem volt

- garanciát lehet-e bővíteni, és hogyan? át kell íratni a nevemre, honosítani kell, esetleg egyik sem?ellentmondásos infókat láttam neten.
- utángyártott töltőt szabad venni hozzá, vagy csak gyárit? és létezik-e sima fekete téglatest alakú gyári töltő, vagy akik gyáriként árulják, valótlant állítanak, és csak a kis csinos kerek az igazi?
- van valami jó tipp dokkolóra? a gyári mocsok drága, és sok rosszat írnak róla. vagy maradjak a tb3 - displayport kábelnél meg egy usb hubnál (a vezetékes hálót el tudom engedni)
- a recovery partíciókat le lehet menteni valahogy? vagy ha cserélni kell az ssd-t, helyre lehet állítani? (a nagy partíciót nem venném bele, viszont ha csak a három recoveryt mentem le, hogyan teszem vissza, hogy működjön is? így néz ki a partíciós tábla:
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Renault, Dacia topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest